Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα! Μου αρέσει πολύ η πληροφορική και θα ήθελα να σπουδάσω πληροφορική μια και φέτος δίνω πανελλήνιες. Σκεφτόμουν οτι θα ηταν καλό να ξεκινήσω να μαθαίνω την γλώσσα προγραμματισμού C. Τι πιστεύετε; λέτε να αγοράσω κάνα βιβλιο ή να ψαξω για tutorials στο google? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για αρχή έπρεπε να είχες ψάξει εδώ, γιατί αυτό που ρωτάς έχει συζητηθεί/απαντηθεί ένα κάρο φορές σε ένα σκασμό νήματα.

Δημοσ.

καλησπέρα! Μου αρέσει πολύ η πληροφορική και θα ήθελα να σπουδάσω πληροφορική μια και φέτος δίνω πανελλήνιες. Σκεφτόμουν οτι θα ηταν καλό να ξεκινήσω να μαθαίνω την γλώσσα προγραμματισμού C. Τι πιστεύετε; λέτε να αγοράσω κάνα βιβλιο ή να ψαξω για tutorials στο google? Ευχαριστώ!

Προς το παρόν, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και ασχολήσου αποκλειστικά με τις πανελλήνιες

• Like 1
Δημοσ.

Παράτησε τις πανελλήνιες και ψάξε tutorials

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...