takatakaros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα! Μου αρέσει πολύ η πληροφορική και θα ήθελα να σπουδάσω πληροφορική μια και φέτος δίνω πανελλήνιες. Σκεφτόμουν οτι θα ηταν καλό να ξεκινήσω να μαθαίνω την γλώσσα προγραμματισμού C. Τι πιστεύετε; λέτε να αγοράσω κάνα βιβλιο ή να ψαξω για tutorials στο google? Ευχαριστώ!
SouLSLayeR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Για αρχή έπρεπε να είχες ψάξει εδώ, γιατί αυτό που ρωτάς έχει συζητηθεί/απαντηθεί ένα κάρο φορές σε ένα σκασμό νήματα.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εγω λεω να αφήσεις τις γλώσσες για φετος και να κοιτάξεις το μαθήματα γιατι δεν ειναι και τοσο εύκολο να μπεις εκει που θελεις.
iceblade Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα! Μου αρέσει πολύ η πληροφορική και θα ήθελα να σπουδάσω πληροφορική μια και φέτος δίνω πανελλήνιες. Σκεφτόμουν οτι θα ηταν καλό να ξεκινήσω να μαθαίνω την γλώσσα προγραμματισμού C. Τι πιστεύετε; λέτε να αγοράσω κάνα βιβλιο ή να ψαξω για tutorials στο google? Ευχαριστώ! Προς το παρόν, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και ασχολήσου αποκλειστικά με τις πανελλήνιες 1
Heisenburg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα! Μου αρέσει πολύ η πληροφορική και θα ήθελα να σπουδάσω πληροφορική μια και φέτος δίνω πανελλήνιες. Σκεφτόμουν οτι θα ηταν καλό να ξεκινήσω να μαθαίνω την γλώσσα προγραμματισμού C. Τι πιστεύετε; λέτε να αγοράσω κάνα βιβλιο ή να ψαξω για tutorials στο google? Ευχαριστώ!Παράτησε τις πανελλήνιες και ψάξε tutorials
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα