Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

razer εχω ακουσει δεν αξιζει τοσο πολυ τελικα....+ οτι το deathadder για μενα ειναι απο τα χειροτερα στην αισθηση...το χερι μουν ειναι αρκετο μεγαλο και το ποντικι μου φαινεται μικρο ειδικα στο πλατος

Fulgore εσυ ποιο προτεινεις;;

Δημοσ.

Αναλογα με το τι χερι εχεις και με το τι παιχνιδια παιζεις προτεινω απο G300s και πανω.ΕΙναι λιγο ακριβα η αληθεια ειναι αλλα ξερεις οτι για 3 χρονια θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο λογω αψογου Support της εταιριας.

Δημοσ.

Άμα έχεις μεγάλο χέρι και πιάνεις όλο το ποντίκη όταν το χρησιμοποιείς το rival είναι μια καλή πρόταση και δεν είναι και τοσο ψεύτικο όσο είναι το Deathadder...Εγώ ήμουν μεταξύ αυτών των δύο και ενός της logitech και πήρα το rival και έχω μείνει ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Άμα έχεις μεγάλο χέρι και πιάνεις όλο το ποντίκη όταν το χρησιμοποιείς το rival είναι μια καλή πρόταση και δεν είναι και τοσο ψεύτικο όσο είναι το Deathadder...Εγώ ήμουν μεταξύ αυτών των δύο και ενός της logitech και πήρα το rival και έχω μείνει ευχαριστημένος.

ok,θα το δω και αυτο!

Δημοσ.

εγώ πήρα το παρακάτω με 14 ευρώ. Έχει το rubber καλλυμα , απαλό στην υφή και δεν γλιστάει αν ψιλο ιδρώσει λίγο το χεράκι.

To έχω 3-4 μηνες νον στοπ LoL και αλλα fps games και απλά τέλειο. Ολα τέλεια σα καινούργιο.

Απλώς είναι λίγο μικρό

http://www.e-shop.gr/zalman-zm-m401r-optical-gaming-mouse-black-p-PER.811320

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...