Δημοφιλής ανάρτηση Chocobo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 BBC έλα και μία απο Ελλάδα,εδώ δουλεύουμε delivery βάζουμε δικό μας μηχανάκι και βενζίνη απο την τσέπη μας για 3 ευρώ την ώρα βρέξει χιονίσει...και άμα έχει και δουλειά το μαγαζί κάθεσαι και εδώ 12ωρο......αλλά δεν φτιάχνουμε iphone οπότε κανείς δεν δίνει δεκάρα....!!! 32
vakouk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ναι ok και αυριο το εργοστασιο εκλεισε.... και ζησανε αυτοι καλά και εμείς καλύτερα..... Οσο αγοραζουμε δεν προκειται να μειωθει ουτε το ωραριο ουτε η παραγωγή.. ετσι δεν ειναι?? 2
vakouk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 και ουτε οι συνθηκες εργασιας θα αλάξουνε..
Federacion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καπιταλισμός λέγεται. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 6
djsoman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 και αυτοκνονιες βαρανε και ολα ας ειναι καλα οι προβατινες εμεις δηλαδη
Tragic! Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Όταν τα αλάνια εκεί στο Μπιμπιτσί (?) βρουν μη διεφθαρμενη μεγαλοεταιρια με υπερικανοποιημενους εργάτες με οκτάωρο, άριστες συνθήκες εργασίας και διάλλημα για τσιγάρο τοτε να βγουν περιτραννα να το φωνάξουν. Τώρα που γίνεται το ακριβως αντίθετο από τη βιομηχανική επανασταση πριν κατι αιωνες περιπου μέχρι σήμερα δεν κανει αίσθηση. Θέλω να πω, το μεγάλου μήκους ρεπορτάζ, μπορει ναι μεν να λέει πολλά αλλά ουσιαστικά δε λέει τιποτες. Αμερικάνοι....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Η apple δε σεβεται τους πελατες της και πολλαπλασιαζει την τιμη απο τον ανταγωνισμο για να δωσει προιοντα με τεχνητους περιορισμους και διαπρατει επικες μονοπωλιακες πρακτικες, θα σεβαστει τα ανθρωπινα δικαιωματα? Δεν είναι εργάτες της Apple όμως. Και εκτός από προϊόντα της Apple κατασκευάζουν και πολλών άλλων επίσης. Οι εργαζόμενοι ανήκουν στην Foxconn και αυτή είναι υπεύθυνη για τις συνθήκες που επικρατούν εκεί, μαζί με το κράτος στο οποίο βρίσκεται η εταιρία. 4
sakekosan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Είμαι σίγουρος πως τα ίδια και ίσως χειρότερα συμβαίνουν σε αρκετά αν όχι τα περισσότερα εργοστάσια της Κίνας. Το γεγονός όμως ότι η Apple παρουσιάζει τον εαυτό της ως work friendly company δείχνει για εμένα το μέγεθος της υποκρισίας τους. 1
sakekosan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι εργάτες της Apple όμως. Και εκτός από προϊόντα της Apple κατασκευάζουν και πολλών άλλων επίσης. Οι εργαζόμενοι ανήκουν στην Foxconn και αυτή είναι υπεύθυνη για τις συνθήκες που επικρατούν εκεί, μαζί με το κράτος στο οποίο βρίσκεται η εταιρία. Δεν είναι έτσι, δουλεύω σε μια απο τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε κάποια απο τα ιδιωτικά έργα που αναλαμβάνουμε οι πελάτες απαιτούν απο εμάς να παρέχουμε τα μέγιστα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους μας και τους τιμάει αυτό, είμαι σίγουρος ότι και η Apple αν ήθελε θα Το έκανε. 2
Omnigeek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Πέφτουμε από τα σύννεφα για τις συνθήκες εργασίας στην Κίνα, όταν αυτό είναι το μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτής της χώρα, το φθηνό σκλαβοπάζαρο. Τουλάχιστον σήμερα έχουν να φάνε και να διασκεδάσουν λίγο και δεν πεθαίνουν κατά δεκάδες εκατομμύρια από την πείνα. 7
HALF EVIL Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω iphone , αλλά έχω Htc, Asus, Logitech, Msi κλπ. κλπ. Να κοιμάμαι ήσυχος , χωρίς τύψεις ; 2
~mxls~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι εργάτες της Apple όμως. Και εκτός από προϊόντα της Apple κατασκευάζουν και πολλών άλλων επίσης. Οι εργαζόμενοι ανήκουν στην Foxconn και αυτή είναι υπεύθυνη για τις συνθήκες που επικρατούν εκεί, μαζί με το κράτος στο οποίο βρίσκεται η εταιρία. Και ο CEO της εταιρίας ποντάρει στους συγκεκριμένους, όπως κάθε καπιταλιστική μάστιγα που σέβεται τον εαυτο της. Όχι να μας το παίξει και θιγμένος όμως. 3
HALF EVIL Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Η καπιταλιστική μάστιγα σύντροφε σου έδωσε την δυνατότητα να γράφεις ότι γράφεις. 1
~mxls~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ισχύει half evil. Μεγάλη κουβέντα για ανάπτυξη, ας μη βγουμε off topic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις