Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα φορματ αλλα παλι τα ιδια....περναω τους ντραιβερς ηχου της μητρικης κ μολις βαζω το βυσμα των ηχειων πισω αρχιζει κ μου πεταει το πινακακι του ηχου hd της realtek και κανει σαν τρελο λες κ κατι το μπερδευει,βασικα δειχνει σαν να συνδεεται κατι κ να αποσυνδεεται...μηπως εχει βγει οφφ η καρτα ηχου της μητρικης η παιζει κατι απ τα bios?    

επισης δεν με αφηνει να τσεκαρω το ηχειο παρα μονο τους μεικτες,τι στο καλο γινεται?

στην φωτο εχω κανει δεξι κλικ.....

παρακαλω οποιος ξερει τι γινεται ας βοη8ησει την κατασταση γτ 6η μερα χωρις ηχο ειμαι ....ευχαριστω! 

post-245315-0-88782500-1419433427_thumb.png

post-245315-0-04622000-1419440568_thumb.png

post-245315-0-88964200-1419440587_thumb.png

Επεξ/σία από chris cs
Δημοσ.

εκανα φορματ αλλα παλι τα ιδια....περναω τους ντραιβερς ηχου της μητρικης κ μολις βαζω το βυσμα των ηχειων πισω αρχιζει κ μου πεταει το πινακακι του ηχου hd της realtek και κανει σαν τρελο λες κ κατι το μπερδευει,βασικα δειχνει σαν να συνδεεται κατι κ να αποσυνδεεται...μηπως εχει βγει οφφ η καρτα ηχου της μητρικης η παιζει κατι απ τα bios?    

επισης δεν με αφηνει να τσεκαρω το ηχειο παρα μονο τους μεικτες,τι στο καλο γινεται?

στην φωτο εχω κανει δεξι κλικ.....

παρακαλω οποιος ξερει τι γινεται ας βοη8ησει την κατασταση γτ 6η μερα χωρις ηχο ειμαι ....ευχαριστω! 

κανενας ρε παιδια δεν ειχε παρομοιο προβλημα η δεν γνωριζει κατι?

Δημοσ.

τελικα την λυση την βρηκα εδω http://www.skroutz.gr/s/302192/LogiLink-USB-Soundcard-with-Virtual-3D-Soundeffects.html?keyphrase=LogiLink+UA0053μιας κ η καρτα ηχου της μητρικης βγηκε οφ....αλλος ενας λογος μετα την καρτα γραφικων που τουλαχιστον απο μενα η asus  θα παρει τα φρυδια μου....

φωτια στην asus να μην μεινει τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...