Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο τοποθετηση αρχαιας καρτας γραφικων (128MB NVIDIA GeForce 6600 GT)μιας κ η r9 280x  εχει παει για αλλαγη κ επισης η 450gtχ  βγηκε οφ,ανοιξα το πισι κ δεν εχω ηχο...περασα κ το realtek semiconductor corp αλλα παλι τιποτα....αν μπορει να βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα

επισης μολις βαζω ακουστικα η το βυσμα απ το ηχοσυστημα μου βγαζει πως κατι συνδεεται κ αποσυνδεεται κ κανει σαν τρελο...wtf??

post-245315-0-41821500-1419013642_thumb.jpg

post-245315-0-03447100-1419013659_thumb.jpg

post-245315-0-90954300-1419013674_thumb.jpg

Δημοσ.

πήγαινε control panel > hardware and sound > sound

Είναι η κάρτα ήχου στη λίστα ; είναι default device ; 

μολις παταω στο "ηχος" μου βγαζει αυτο

post-245315-0-91812100-1419021268_thumb.jpg

Δημοσ.

Κανε uninstall τους drivers από το add and remove programs (realtek audio driver και το άλλο που λες πιο πάνω) και κανε restart.

Μετά δες μήπως τα windows βάλουν δικούς τους drivers. Αν δεν βρουν τίποτα εγκατέστησε ξανά τους audio drivers από το site της asus που είναι η μητρική σου.

Δημοσ.

Κανε uninstall τους drivers από το add and remove programs (realtek audio driver και το άλλο που λες πιο πάνω) και κανε restart.

Μετά δες μήπως τα windows βάλουν δικούς τους drivers. Αν δεν βρουν τίποτα εγκατέστησε ξανά τους audio drivers από το site της asus που είναι η μητρική σου.

ok,φιλε μου σ ευχαριστω για τον χρονο σου.....

Δημοσ.

ok,φιλε μου σ ευχαριστω για τον χρονο σου.....

καλημερα,εχθες το παρατησα γτ δεν ειχα αλλο υπομονη οποτε σημερα εκανα uninstall κ με το restart  τα  windows δεν βγαλαν drivers,οποτε εψαξα για audio drivers  κ δεν μπορω να βρω,μονο τους drivers της μητρικης μου βγαζει

καλημερα,εχθες το παρατησα γτ δεν ειχα αλλο υπομονη οποτε σημερα εκανα uninstall κ με το restart  τα  windows δεν βγαλαν drivers,οποτε εψαξα για audio drivers  κ δεν μπορω να βρω,μονο τους drivers της μητρικης μου βγαζει,καμια ιδεα κανεις η κανενα λινκ?

http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/REALTEK/ASUS-M5A99X-EVO-R20-Realtek-Audio-Driver-51006570-6016570.shtml 

εβαλα αυτους αλλα παλι τιποτα

απ τα ηχεια βγαινει ενας ηχος οπως κανουν τα ραδιοφωνα οταν δεν βρισκουν σταθμο δεν ξερω πως να το πω αλλιως.....δεν ξερω τι αλλο να κανω.....

Δημοσ.

Στο screenshot που ανεβασες ποιο πανω παντως ειναι επιλεγμενη η οπτικη εξοδος. Επελεξε το Speakers και πατα απο κατω που λεει ορισμος προεπιλογης

Δημοσ.

Στο screenshot που ανεβασες ποιο πανω παντως ειναι επιλεγμενη η οπτικη εξοδος. Επελεξε το Speakers και πατα απο κατω που λεει ορισμος προεπιλογης

εχθες δεν μπορουσα να το επιλεξω,σημερα που περασα τους ντραιβερς το εκανα αλλα παλι τπτ...η μπαρα δειχνει πως παιζει τραγουδι απλα δεν ακουγιεται ο ηχος.....με τον ηχο δεν ειχα ποτε θεμα οταν ειχα τις αλλες κατρες γραφικων (r9 280x ,gtx 450) πανω ...δεν ξερω τι αλλο να κανω...μηπως η καρτα αυτη μπερδευει την καρτα ηχου της μητρικης? 

και πες οκ χαλασε το ηχοσυστημα αλλα κ τα ακουστικα που βαζω στην ιδια θυρα παλι ηχο δεν ακουω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...