Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello guys,

Έτυχε πρόσφατα να πέσει στα χέρια μου το νέο Core 2 της Samsung και να του ρίξω μια εκτενή ματιά. Πραγματικά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος, πόσο μάλλον ενθουσιασμένος... Είχα μάλλον τρελές προσδοκίες γιατί το Core 1 μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέλος πάντων, αυτό που μου έκανε ιδιαίτερα (κακή) εντύπωση ήταν η οθόνη του. Είχα να δώ τέτοια χάλια χρώματα σε οθόνη smartphone από το 2012 τουλάχιστον...και δεν καταλαβαίνω το γιατί. 

Δημοσ.

η ανάλυση ειναι οκ, οχι τιποτα σπουδαίο αλλα οχι και κακη

ειναι low budget smartphone, απο καπου πρεπει να κοψουν και σε αυτα.. και εγω ειχα παρει το archos gamepad 150 euro οταν βγηκε και ειχε θόρυβο στην οθονη

Δημοσ.

hackerW32, επίτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. όταν ένα κινητό είναι low budget, δεν είναι αναγκαστικά και υποδεέστερο. Σου φέρνω το πιο τρανταχτό ίσως παράδειγμα, αυτό του Motorola moto g. Βρίσκονται στην ίδια κατηγορία και παρ'όλα αυτά το moto g βάζει κάτω πολλάαα κίνητα! Δεν είναι απλά μια φτηνή επιλογή που πέταξε στην αγορά η μοτορόλα. Τολμώ να πω ότι η οθόνη του Core 1 μου αρέσει πολύ περισσότερο όσον αφορά τα χρώματα, την ανάλυση αλλά και όσον αφορά το όλο ρολάρισμα του κινητού. το έχει ο πατέρας μου, το δουλεύει φουλ και ουδέποτε εμφάνισε λαγκ. 

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει μια συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα σου. Ίσως τώρα που έφαγε κάποιες σφαλιάρες η Samsung και είπαν ότι θα μειώσουν τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν φέτος, ίσως περιορίσουν κάτι άθλια κινητά όπως αυτά.

Απλά η samsung πουλάει και εικόνα (πχ. το TouchWiz είναι το σήμα κατατεθέν της) ενώ αντίθετα η Moto δεν έχει κάποιο δικό της framework . Αυτό αυτομάτως σημαίνει μεγαλύτερο χρόνο αναβάθμισης, κολλήματα κλπ.

Γνωστή μου, απέκλεισε το moto g για 10κατι ευρώ και επέλεξε ένα αντίστοιχο galaxy. Και άντε μετά εγώ να προσπαθώ να περιορίσω τα κολλήματα και να το φέρω στα μέτρα της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...