Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,στο σύστημα της υπογραφής έχω έναν G3258 με την stock ψύχτρα και θέλω να βάλω υδρόψυξη κυρίως για καλύτερες θερμοκρασίες (και καλύτερο OC) αλλά και για λιγότερο θόρυβο μιας και η stock μου έχει σπάσει τα νεύρα σε αυτό το θέμα.

Το πρόβλημα μου είναι ότι,

1ον δεν ξέρω αν αξίζει να βάλω υδρόψυξη σε αυτό το κουτί και

2ον αν βάλω (λογικά H60 ή 120V)  δεν ξέρω σε ποιο μέρος του κουτιού να την βάλω.

Μέχρι στιγμής,το κουτί έχει μόνο τον προεγκατεστημένο ανεμιστήρα μπροστά και μπορώ να βάλω μέχρι 12άρι πίσω και 2x14άρια στο πλάι.Εγώ σκέφτομαι να βάλω την υδρόψυξη πίσω και να βάλω και δύο ανεμιστήρες στο πλάι για να βγάζουν αέρα.

Δημοσ.

σιγα την ψυξη που θελει ρε συ ο συγκεκριμενος για να βαλεις και υδροψυξη.παρε καμια καλη αεροψυχτρα με 40 euros και καθαρισες.

Ούτε για OC στα 4.5Ghz++ δεν θα χρειαστεί;;Υδρόψυξη θέλω να βάλω επειδή είναι και κάτι διαφορετικό ρε παιδί μου,έχω βαρεθεί τις αερόψυχτρες :P 

Δημοσ.

Αδερφε η 120 θα σε πεθανει με τη φασαρια...εγω εβαλα την 60 αλλα με noctua ανεμηστηρακι...και ισα που ακουγεται το βραδυ :)

Με κόβω για αερόψυξη τελικά.Δεν αξίζει υδρόψυξη σε τέτοιον επεξεργαστή.Έχετε να προτείνεται καμιά καλή αερόψυχτρα στα 20 με 25 ευρώ που να είναι φυσικά πιο αθόρυβη από την stock και πιο αποδοτική;;

Δημοσ.

Δεν ειναι και οτι καλυτερο η themis αμα την θες για oc φυσικα,αμα οχι τοτε ειναι η καλυτερη στα λεφτα της.

Δωσε λιγα παραπανω για την ereboss και θα εισαι ok ή υπαρχουν και αλλες επιλογες κοντα στα 40 ευρω ιδανικες για oc.

Δημοσ.

Δεν ειναι και οτι καλυτερο η themis αμα την θες για oc φυσικα,αμα οχι τοτε ειναι η καλυτερη στα λεφτα της.

Δωσε λιγα παραπανω για την ereboss και θα εισαι ok ή υπαρχουν και αλλες επιλογες κοντα στα 40 ευρω ιδανικες για oc.

ο g3258 φτανει 4,2 με την στοκ.Λες να μην κανει η themis? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...