tonigt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδες!εδω και ενα μηνα περιπου ο υπολογιστης μου κανει αναπαντεχες επανεκινησεις,το φυσηξα με συμπιεσμενο αερα πριν 4 μερες +φορματ κ ολα καλα,χτες ομως εκει που ακουγα μουσικη σταματησε ο ηχος γενικα,ενω ηταν ανοιχτα τα ηχεια κ το γουφερ μου πηγα και το ξεσυνδεσα κ μου εκανε αναπαντεχη επανεκινηση,εαν καποιος γνωριζει ας βοηθησει.σαλουτε κ ευχαριστω.
Kostasspil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δες τις θερμοκρασίες σου και τρέξε το memtest για αρχή
tonigt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 το memtest το σταματησα πριν κανα 3ωρο σημερα,αφου το εβαλα να κανει τεστ απο χτες το βραδυ κατα τη 1,οπου κ εφτασε το τεστ στο 1027%ποσο να το αφησω?μεχρι εκεινο το σημειο 0 σφαλματα,αλλα τις θερμοκρασιες δεν γνωριζω φιλε μου πως να τις τσεκαρω,δεν ειμαι κ ο πλεον σχετικος με τα hardware.
driftingcris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Κατέβασε το hwmonitor και δώσε μας ένα screenshot. Από τι αποτελείται το pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα