Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Στην wind πάντως μην κανεις τον κοπο να ρωτήσεις, και στο Ιμαλάια να τους πεις οτι μένεις 50αρα θα σου δώσουν. Υπερβολες...Ειμαι στα 3100μ απο το ΑΚ και μου ειπαν οχι δυστυχως...
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Υπερβολες...Ειμαι στα 3100μ απο το ΑΚ και μου ειπαν οχι δυστυχως... Γιαννη σε αυτην την απόσταση και το adsl ειναι εκτος προδιαγραφών, μιλαμε για Attenuation ~45, εσυ πράγματι εισαι στα ιμαλαια 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γιαννη σε αυτην την απόσταση και το adsl ειναι εκτος προδιαγραφών, μιλαμε για Attenuation ~45, εσυ πράγματι εισαι στα ιμαλαια Περιμενω μεσα στον Ιουνιο απο το ΚΑΦΑΟ που ειναι στα 100 και κατι μετρα.
sostos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ""Τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την ευρυζωνική τους σύνδεση στην τεχνολογία του VDSL, έχουν από σήμερα οι συνδρομητές της Wind. Στην ανακοίνωση της η Wind αναφέρει ότι η υπηρεσία μπορεί να προστεθεί στο υφιστάμενο πακέτο ενός συνδρομητή σταθερής τηλεφωνίας της εταιρείας, με επιπλέον κόστος €10 για Internet έως 50mbps. Οι ταχύτητες που θα πρέπει να περιμένουν όσοι προχωρήσουν στην αναβάθμιση είναι τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερες κατά το download και την περιήγηση στο διαδίκτυο και 9 φορές μεγαλύτερες στο upload σε σχέση με τις adsl συνδέσεις.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαπιστώσουν αν υποστηρίζονται συνδέσεις VDSL στην περιοχή τους εισάγοντας τον τηλεφωνικό τους αριθμό στην ειδική ιστοσελίδα της Wind, όπου και η εταιρεία έχει αναρτήσει διάφορα συνδυαστικά πακέτα."" ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ,ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ VDSL H WIND. Διαβαστετο προσεκτικα ....τι λεγει !!!!!! =ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ=
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 καλά ναι, θυμήθηκαν να το διαφημίσουν 1 Απριλίου ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως έχω VDSL από KV μέσω Wind...
sostos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Και παλι ομως εχω μια απορια !!!!!!!!!! =Οι ταχύτητες που θα πρέπει να περιμένουν όσοι προχωρήσουν στην αναβάθμιση είναι τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερες κατά το download=Wind. Αυτο τωρα δεν το καταλαβαινω ....δηλαδη ενας με το dsl ειχε download 11-12 , τωρα θα εχει 30 ? ( στην 50 αρα γραμμη) Λιγο περιεργο μου φαινεται !!!!!! Ωρα 17.00 speed απο οτε
kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ενδεικτικές τιμές είναι αυτές ώστε να γίνουν πιο κατανοητές οι διαφορές στους καταναλωτές, δε σημαίνουν κάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ωρα 17.00 speed απο οτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα