Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wind και HOL, όχι μόνο παρέχουν VDSL από καμπίνα, αλλά έχουν ακριβώς ίδιο συγχρονισμό με τον ΟΤΕ. Ούτε μισό bit παρακάτω. Και τούτο διότι νοικιάζουν από αυτόν την υπηρεσία, χρησιμοποιώντας το ίδιον ακριβώς εξοπλισμό.

Ο ΟΤΕ υποχρεούται να παρέχει σε όλους τους παρόχους αυτή την υπηρεσία από τις καμπίνες (με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια) από την πρώτη μέρα που την ενεργοποιεί σε κάθε καμπίνα.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα του εκάστοτε παρόχου να την διαθέσει. Μέχρι σήμερα Cyta και Forthnet δίνουν μόνο από αστικό κέντρο.

Τα router που δινει ο καθε παροχος δεν επηρεαζουν την ταχυτητα εστω και λιγο ?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην περίπτωση του VDSL από καμπίνα, καθόλου. Γι' αυτό βλέπεις σε όλους τους παρόχους τις ίδιες ακριβώς τιμές συγχρονισμού (49999/4999).

Αυτό που αλλάζει είναι η ταχύτητα στο διαδίκτυο, αφού εκεί παίζει ρόλο ο εξοπλισμός, οι ρυθμίσεις και τα κυκλώματα του κάθε παρόχου, σε σχέση με τον φόρτο αυτών.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

γιατί μπορούμε να κάνουμε κάτι? :P

υπομονή για μεγαλύτερο πακέτο...

Δημοσ.

Στην περίπτωση του VDSL από καμπίνα, καθόλου. Γι' αυτό βλέπεις σε όλους τους παρόχους τις ίδιες ακριβώς τιμές συγχρονισμού (49999/4999).

Αυτό που αλλάζει είναι η ταχύτητα στο διαδίκτυο, αφού εκεί παίζει ρόλο ο εξοπλισμός, οι ρυθμίσεις και τα κυκλώματα του κάθε παρόχου, σε σχέση με τον φόρτο αυτών.

Εχω ακουσει οτι η δυνατοτητα της γραμης ειναι για 100αρα αλλα ειναι κλειδωμενη  απο τον ΟΤΕ στα 50

Δημοσ.

Επειδη απαντησατε αρκετοι , ακουστε λοιπον , πριν παω στον ΟΤΕ, παιρνω την Wind-HOL (τεχνικο τμημα) και τους λεγω οτι ενδιαφερομαι για vdsl , περιοχη ,, διευθυνση κλπ.....και μου απανταν , οτι η αποσταση που εχω ειναι 900 μετρα και θα εχεται ταχυτητα το πολυ 3ο , μα τους λεγω το καφαο ειναι διπλα μου , ειναι ετοιμα και απεχω 10 μετρα .Η απαντηση τους ηταν οτι εμεις ακομη δεν μπορουμε να παρουμε απο τα καφαο, αυτη ειναι η αληθεια ,οποιος εχει αντιθετη γνωμη ας παρει της δυο εταιρειες και να ρωτηση, Τωρα εαν διαφερει απο περιοχη σε περιοχη αυτο δεν το ξερω ,( ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ) γιατι δεν ειμαι βλακας να πληρωνω στον ΟΤΕ 10 euro επιπλεων.Αυτοι που εχουν hol και WIND VDSL, κανενας δεν μας ειπε ,τι ταχυτητα εχουν ?

Jkoykos.....κανεις μεγαλο λαθος ο ΟΤΕ, για την ωρα ( δεν γνωριζω το μετα ) δεν δινει σε κανεναν απο της καμπινες γραμμη vdsl ,παρε τλεφωνο στον ΟΤΕ και ρωτα....αλλα μονο για adsl.

Δημοσ.

Επειδη απαντησατε αρκετοι , ακουστε λοιπον , πριν παω στον ΟΤΕ, παιρνω την Wind-HOL (τεχνικο τμημα) και τους λεγω οτι ενδιαφερομαι για vdsl , περιοχη ,, διευθυνση κλπ.....και μου απανταν , οτι η αποσταση που εχω ειναι 900 μετρα και θα εχεται ταχυτητα το πολυ 3ο , μα τους λεγω το καφαο ειναι διπλα μου , ειναι ετοιμα και απεχω 10 μετρα .Η απαντηση τους ηταν οτι εμεις ακομη δεν μπορουμε να παρουμε απο τα καφαο, αυτη ειναι η αληθεια ,οποιος εχει αντιθετη γνωμη ας παρει της δυο εταιρειες και να ρωτηση, Τωρα εαν διαφερει απο περιοχη σε περιοχη αυτο δεν το ξερω ,( ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ) γιατι δεν ειμαι βλακας να πληρωνω στον ΟΤΕ 10 euro επιπλεων.Αυτοι που εχουν hol και WIND VDSL, κανενας δεν μας ειπε ,τι ταχυτητα εχουν ?

Jkoykos.....κανεις μεγαλο λαθος ο ΟΤΕ, για την ωρα ( δεν γνωριζω το μετα ) δεν δινει σε κανεναν απο της καμπινες γραμμη vdsl ,παρε τλεφωνο στον ΟΤΕ και ρωτα....αλλα μονο για adsl.

Πολυ δικος μου ανθρωπος δουλευει Τεχνικη Υποστηριξη Wind .Μια χαρα δινει απο ΚΑΦΑΟ η Wind.Για Hol δεν ξερω.

• Super Moderators
Δημοσ.

στο Π.Φάληρο από ότι έχει πάρει το μάτι μου, υπάρχει κάποιο κόλλημα με ελάχιστες καμπίνες και δεν έχουν ενεργοποιηθεί για κάποιο λόγο...

σου δίνει διαθεσιμότητα ο ΟΤΕ? μάλλον όχι...

έχω γνωστό στο Π.Φάληρο που ένεργοποιήθηκε αυτή τη βδομάδα με HOL, προφανώς σε διαφορετικό KV από το δικό σου...

Δημοσ.

Προφανως δεν εχει ενεργοποιηθει η καμπινα διπλα σου. Διασταρωσε το με τον ΟΤΕ δινοντας τη διευθυνση σου στη σελιδα του

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια , λογω οτι η ΗΟL και η Wind δεν μπορεσοαν να μου πουν ΚΑΘΑΡΑ οτι θα εχω ταχυτητα VDSL ( 50 mps) μετα απο 8 χρονια εφυγα απο Forthnet, kai ειναι 1,5 μηνας που ειμαι στον ΟΤΕ και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την αρχη μεχρι σημερα , δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 49 και η συνδεσει εγινε απο το διπλανο μου καφαο ,περιπου 10 μετρα.

Γιαννη , σε γνωριζω απο το 2004 (ειχες την καλοσυνη να μου δωσεις τα DVD με τους ολυμπιακους αγωνες) μην βασιζεσται το οτι κτυπας στο site της wind και σου λεγει, ναι υπαρχει vdsl , ειναι παραμυθι αυτα που λενε, το ιδιο εγινε και με εμενα , οι κοπελες της wind το επιβαιβεωσαν , αλλα οταν ειπα θα το γραψω στο συμβολαιο και εαν δεν εχω τουλαχιστον 45 mps να ακυρωθει το συμβολαιο , τοτε με απαντησαν οτι δεν γινεται αυτο ,αλλα εαν δεν εχεται της ταχυτητες του vdsl θα σας περασουμε στο adsl . Περνω το τεχνικο τμημα της Wind και μου λενε =δεν ειναι εφυκτο να εχεις ταχυτητες 45 κλπ λογο αποστασεως ( Sorry ,για τα ελληνικα μου γιατι ειμαι απο εξωτερικο)

• Like 1
Δημοσ.

επιβεβαιωνω και εγω οτι εχω wind vdsl(ενεργοποιηθηκε πριν μια βδομαδα μαλιστα) απο καμπινα και πιανω σταθερα 49999/4999.

Κανενα απολυτως θεμα. Δεν χρειαζεται να πληρωνω στον οτε τα 20€ παραπανω. Η καμπινα βρισκεται στα 50μ απο το σπιτι μου.

Οταν μιλησα με εξυπηρετηση πελατων πριν κανω την συνδεση η κοπελα δεν απαντησε ποτε ξεκαθαρα ποση ταχυτητα θα πιανω. Ελεγε συνεχως οτι εξαρταται απο πολλους παραγοντες και μπλα μπλα μπλα αλλα μου επιβεβαιωσε οτι θα παρω απο καμπινα. Ετσι πηρα το ρισκο πανω μου και το εκανα... Τελικα ολα καλα.

Δημοσ.

Γιαννη , σε γνωριζω απο το 2004 (ειχες την καλοσυνη να μου δωσεις τα DVD με τους ολυμπιακους αγωνες) μην βασιζεσται το οτι κτυπας στο site της wind και σου λεγει, ναι υπαρχει vdsl , ειναι παραμυθι αυτα που λενε, το ιδιο εγινε και με εμενα , οι κοπελες της wind το επιβαιβεωσαν , αλλα οταν ειπα θα το γραψω στο συμβολαιο και εαν δεν εχω τουλαχιστον 45 mps να ακυρωθει το συμβολαιο , τοτε με απαντησαν οτι δεν γινεται αυτο ,αλλα εαν δεν εχεται της ταχυτητες του vdsl θα σας περασουμε στο adsl . Περνω το τεχνικο τμημα της Wind και μου λενε =δεν ειναι εφυκτο να εχεις ταχυτητες 45 κλπ λογο αποστασεως ( Sorry ,για τα ελληνικα μου γιατι ειμαι απο εξωτερικο)

Τι μου θυμισες τωρα φιλε μου...Σου εστειλα μηνυμα .Δεν εγραψα οτι εγραψα βασιζομενος στα site και στις κοπελλες της wind αλλα απο δικο μου ατομο μεσα στην τεχνικη εξυπηρετηση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οχι ρε παιδια , λογω οτι η ΗΟL και η Wind δεν μπορεσοαν να μου πουν ΚΑΘΑΡΑ οτι θα εχω ταχυτητα VDSL ( 50 mps) μετα απο 8 χρονια εφυγα απο Forthnet, kai ειναι 1,5 μηνας που ειμαι στον ΟΤΕ και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την αρχη μεχρι σημερα , δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 49 και η συνδεσει εγινε απο το διπλανο μου καφαο ,περιπου 10 μετρα.

τα ίδια θα είχες κι από HOL/Wind...

Δημοσ.

Στην wind πάντως μην κανεις τον κοπο να ρωτήσεις, και στο Ιμαλάια να τους πεις οτι μένεις 50αρα θα σου δώσουν.

• Like 1
Δημοσ.

στο Π.Φάληρο από ότι έχει πάρει το μάτι μου, υπάρχει κάποιο κόλλημα με ελάχιστες καμπίνες και δεν έχουν ενεργοποιηθεί για κάποιο λόγο...

σου δίνει διαθεσιμότητα ο ΟΤΕ? μάλλον όχι...

έχω γνωστό στο Π.Φάληρο που ένεργοποιήθηκε αυτή τη βδομάδα με HOL, προφανώς σε διαφορετικό KV από το δικό σου...

Πριν από 2 βδομάδες έδωσε ο ΟΤΕ διαθεσιμότητα ψηλά στην Αγ. Αλεξάνδρου που με ενδιέφερε. Είναι θέμα χρόνου.

Λίγο πιο πέρα, στην παραλιακή στον Άλιμο, στον ένα αριθμό (διεύθυνση) υπάρχει διαθεσιμότητα και στον παραδίπλα (2 κτήρια πιο κάτω) όχι. Είναι να απορείς μερικές φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...