trouki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους.Τη βοήθεια σας χρειάζομαι παρακαλώ. Έχω Wind και θέλησα ο άνθρωπος vdsl.Και τώρα αρχίζουν τα ωραία. Ψάχνω για διαθεσιμότητα βλέπω η Wind μου δίνει.Το ίδιο Hol και Οτε.Επειδή όμως δεν γεννήθηκα εχθές ψάχνω μήπως δίνουν απο α/κ και όχι απο k/v. Σε διάφορα forum βλέπω οτι Wind & Hol πατάνε στον οτε και δίνουν vdsl χονδρική από k/v.Ωραία σκέφτομαι εδώ είμαστε. Πηγαίνω σ'ένα κατάστημα αλλά δέν ξέρουν,πήρα στο 13800 δεν ήξεραν,μίλησα με κάποιον απο το τεχνικό τμήμα αλλά τίποτα. Απελπίστηκα,είπα μούφα το vdsl Wind θα είναι απο το α/κ δηλαδή 3,5χλμ περίπου. Το άφησα το θέμα καμια βδομάδα αλλά το σαράκι της 50άρας σύνδεσης με έτρωγε.Κάνω μιά βόλτα στη γειτονιά μου και βρίσκω τουλάχιστον 3 καινούρια k/v (έχουν αλλάξει όλα τα παλιά εδώ και σχεδόν 2 χρόνια). Βλέπω καί σε ποιό είμαι συνδεμένος και είναι το πιο κοντινό μου.Μιλάω στον πατέρα μου λέω θυμάσαι τι έκαναν τότε οι τεχνικο,είδες τίποτα καλώδια να βάζουν;Ναί μου λέει κάτι μαύρα και κόκκινα.Λέω δεν γίνεται οπτικές ίνες βάλανε. Παίρνω το αμάξι και παώ στα κεντρικά του ΟΤΕ της περιοχής που τώρα βέβαια είναι oteshop. Ρωτάω για vdsl αν δίνουν απο k/v ή απο α/κ.Μου λέει ενα παλληκάρι για ποιά περιοχή,λέω Νέα Κρήνη,Καλαμαριά ( Θεσ/νικη για όσους δεν ξέρουν ), μου λέει vdsl δίνουν από k/v και απ'όσο γνωρίζει η περιοχή κοντά στο MIAMI (εστιατόριο 3 στενα πιό κάτω απο το σπίτι μου ) ήταν απο τις πρώτες που συνδέθηκαν.Κάτι φτερούγησε μέσα μου. Παίρνω ξανά την Wind και πετυχαίνω ένα παλληκάρι πιο σωστο και μου λέει εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θα είναι απο k/v και όχι απο α/κ γιατί αλλιώς δεν θα ηταν διαθέσιμο και μου εξηγεί οτι θα πληρώσω 15€ ενεργοποίηση στον οτε γιατι απο εκεί θα δώσουν στην ουσία.Μέσα του λέω και δίνω εντολή για ενεργοποίηση. Μου στείλανε και το router και μου είπαν 10 εργάσιμες θα κάνει.Έμπαινα και εγω στο router με αγωνία και έβλεπα κάθε μέρα αλλά τίποτα.Έδωδα και λίγες μέρες ακόμα λογω εορτών αλλά πάλι τίποτα. Πήρα και γω τηλέφωνο έτοιμος για καβγά και μου λένε ότι η αίτηση απορρίφθηκε γιατί ο ΟΤΕ δήλωσε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή.Πάω και γώ ξανά στα κεντρικά του Οτε και ρωτάω για vdsl,δίνω την διεύθυνση μου (έκανα πως δεν θυμάμαι το νούμερο ) και μου λέει ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ. Τώρα εγώ τι να κάνω ρε μάγκες;;;;Ποιον να διαολοστείλω ;;;;;; Καμία ιδέα ;;;;; Συγνώμη για το τεράστιο post.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Βαλε vdsl απο τον οτε τι μπλέκεις με τους άχρηστους εκει στην wind
gvarth Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αρχές καλοκαιριού έβαλα από ΟΤΕ το 35άρι (αναβάθμιση) μέσα σε 3 μέρες και μου έστειλαν και το ειδικό router με courier σπίτι μου. Πήρα τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα για λεπτομέρειες αλλά η εγκατάσταση αποδείχτηκε πανεύκολη .
trouki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα είναι ότι έχω κάνα 10μηνο ακόμα συμβόλαιο με την WInd.Τώρα τι γίνεται μετά απο 10 μήνες ποιός ζεί ποιός πεθάνει. Κάπου είχα διαβάσει μία περίπτωση,νομίζω πάλι απο WInd,ότι μπλόκαρε ο οτε τις αιτήσεις για vdsl επίτηδες απανωτά και μέτα απο καταγγελία στο κέντρο καταναλωτών βρήκαν άκρη και έδωσε στο τέλος.Μήπως είναι τακτική του οτε για να κερδίζει πελάτες,αν θές vdsl μόνο εμείς δίνουμε;;;;
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα είναι ότι έχω κάνα 10μηνο ακόμα συμβόλαιο με την WInd.Τώρα τι γίνεται μετά απο 10 μήνες ποιός ζεί ποιός πεθάνει. Κάπου είχα διαβάσει μία περίπτωση,νομίζω πάλι απο WInd,ότι μπλόκαρε ο οτε τις αιτήσεις για vdsl επίτηδες απανωτά και μέτα απο καταγγελία στο κέντρο καταναλωτών βρήκαν άκρη και έδωσε στο τέλος.Μήπως είναι τακτική του οτε για να κερδίζει πελάτες,αν θές vdsl μόνο εμείς δίνουμε;;;; Οτι νανε !!!
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Βαλε vdsl απο τον οτε τι μπλέκεις με τους άχρηστους εκει στην wind αν πραγματι εχει φαει Reject η αιτηση δεν νομιζω οτι φταιει η wind καπου.υπαρχουν ατομα που φαγανε Reject και οταν πηγαν να ενεργοποιησουν στον οτε ξαφνικα βρεθηκε χαλκος.βαζει και ο οτε το χερακι του σε πολλα. Αρχές καλοκαιριού έβαλα από ΟΤΕ το 35άρι (αναβάθμιση) μέσα σε 3 μέρες και μου έστειλαν και το ειδικό router με courier σπίτι μου. Πήρα τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα για λεπτομέρειες αλλά η εγκατάσταση αποδείχτηκε πανεύκολη . στους περισσοτερους παροχους πλεον βαζεις πανω τον εξοπλισμο και συνδεεται στο ιντερνετ μονος του.τραβαει remote (tr-069) τις ρυθμισεις δεν χρειαζεται να κανει κατι ο χρηστης. Οποτε αν δεν εχεις καποιο καλωδιακο θεμα ειτε μεσα στο σπιτι ειτε εξω απο αυτο θα παιξεις χωρις να κανεις κατι εσυ απο την πλευρα σου . 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Αφού λες ότι ακούς θόρυβο από ανεμιστήρες, έχει ηλεκτροδοτηθεί η καμπίνα. Υπομονή θέλει και σύντομα θα ενεργοποιηθεί για υπηρεσία. Πάντως να γνωρίζεις ότι χρειάζονται κάποιοι σχετικοί έλεγχοι-δοκιμές από τους τεχνικούς και στη συνέχεια δίνονται προς χρήση, όχι μία-μία αλλά όλες μαζί μιας περιοχής. Οι καμπίνες και ο εξοπλισμός είναι του ΟΤΕ. Οι άλλοι πάροχοι νοικιάζουν από αυτόν την υπηρεσία VDSL. Forthnet και Cyta μέχρι σήμερα δεν θέλουν να την νοικιάζουν (πληρώνοντας έξτρα) και για τον λόγο αυτό την παρέχουν μόνο από το αστικό κέντρο με δικό τους εξοπλισμό. Μαλλον εκανα λαθος...Να οι νεες καμπινες που εχει ζητησει ρευμα ο ΟΤΕ στη Λυκόβρυση .Σε μια από αυτές είμαι στα 120-130 μετρα. Με δεδομενο ότι από καμπινα δινουν μονο ΟΤΕ ,Hol και Wind μαλλον πρεπει να αποχωριστω την Cyta
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Για άνω Κορυδαλλό και Νεάπολη ξέρουμε τίποτα; Βλέπω εδώ και λίγες βδομάδες στον Κορυδαλλο έργα για οπτικές ίνες. Έχουν περάσει σωλήνες στους δρόμους αλλά πραγατικά δεν έχω ιδέα που θα μπουν οι καμπινες μιας και δεν έχω δει πουθενά εκεί που καταλήγουν οι σωληνες να υπάρχει παλιό καφάο.
sostos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μην ακουτε παραμυθια της Hol και Wind , δινουν vdsl μονο απο αστικα κεντρα , μονο ο ΟΤΕ για την ωρα εχει VDSL , Εβαλα OTE VDSL στο παλαιο φαληρο Αλκυωνης και δεν πεφτει η ταχυτητα κατω απο 49 mps , μετα της 19.00 ωρα 49 - 56 mps.Για να με πιστεψεται ρωτηστε το τεχνικο τμημα hol και Wind ,τι ταχυτητα θα εχεται ,θα κουσεται οτι θα σας πουν αναλογα την αποσταση που εχεται , εως 32-35 .ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ .......ΕΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.Παρτε πληροφοριες απο το τεχνικο τμημα και οχι απο τμημα εξηπηρετησεις ,τα κοριτσια λενε παραμυθια , λογικο ειναι γιατι περνουν πριμ απο της πωλεισεις.
kirileman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μην ακουτε παραμυθια της Hol και Wind , δινουν vdsl μονο απο αστικα κεντρα , μονο ο ΟΤΕ για την ωρα εχει VDSL Ξέρεις πόσα άτομα εδώ μέσα έχουν Wind 50ρες γραμμές από kv ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μην ακουτε παραμυθια της Hol και Wind , δινουν vdsl μονο απο αστικα κεντρα , μονο ο ΟΤΕ για την ωρα εχει VDSL μάλλον πρέπει να ονειρεύομαι γιατί έχω από πρόπερσυ VDSL από KV μέσω Wind... επίσης ξέρω αρκετούς άλλους από Wind και HOL όχι μόνο στην περιοχή μου αλλά και σε αρκετές άλλες...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μην ακουτε παραμυθια της Hol και Wind , δινουν vdsl μονο απο αστικα κεντρα , μονο ο ΟΤΕ για την ωρα εχει VDSL , Εβαλα OTE VDSL στο παλαιο φαληρο Αλκυωνης και δεν πεφτει η ταχυτητα κατω απο 49 mps , μετα της 19.00 ωρα 49 - 56 mps.Για να με πιστεψεται ρωτηστε το τεχνικο τμημα hol και Wind ,τι ταχυτητα θα εχεται ,θα κουσεται οτι θα σας πουν αναλογα την αποσταση που εχεται , εως 32-35 .ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ .......ΕΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.Παρτε πληροφοριες απο το τεχνικο τμημα και οχι απο τμημα εξηπηρετησεις ,τα κοριτσια λενε παραμυθια , λογικο ειναι γιατι περνουν πριμ απο της πωλεισεις. Ας προσεχουμε τι λεμε λιγο...Πολυ δικος μου ανθρωπος δουλευει σε τεχνικη υποστηριξη wind και μου ειπε οτι μια χαρα θα ειμαι με wind στα 120 μετρα απο το ΚΑΦΑΟ και vdsl.
ppetr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μην ακουτε παραμυθια της Hol και Wind , δινουν vdsl μονο απο αστικα κεντρα , μονο ο ΟΤΕ για την ωρα εχει VDSL , Εβαλα OTE VDSL στο παλαιο φαληρο Αλκυωνης και δεν πεφτει η ταχυτητα κατω απο 49 mps , μετα της 19.00 ωρα 49 - 56 mps.Για να με πιστεψεται ρωτηστε το τεχνικο τμημα hol και Wind ,τι ταχυτητα θα εχεται ,θα κουσεται οτι θα σας πουν αναλογα την αποσταση που εχεται , εως 32-35 .ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ .......ΕΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.Παρτε πληροφοριες απο το τεχνικο τμημα και οχι απο τμημα εξηπηρετησεις ,τα κοριτσια λενε παραμυθια , λογικο ειναι γιατι περνουν πριμ απο της πωλεισεις. Μαλλον εσυ λες παραμυθια. Εγω εχω απο HOL Εκτος αν τα εχεις μπλέξει και εννοεις τις αλλες εταιρίες εκτός απο αυτες τις 2
jkoukos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μην ακουτε παραμυθια της Hol και Wind , δινουν vdsl μονο απο αστικα κεντρα , μονο ο ΟΤΕ για την ωρα εχει VDSL , ... Wind και HOL, όχι μόνο παρέχουν VDSL από καμπίνα, αλλά έχουν ακριβώς ίδιο συγχρονισμό με τον ΟΤΕ. Ούτε μισό bit παρακάτω. Και τούτο διότι νοικιάζουν από αυτόν την υπηρεσία, χρησιμοποιώντας το ίδιον ακριβώς εξοπλισμό. Ο ΟΤΕ υποχρεούται να παρέχει σε όλους τους παρόχους αυτή την υπηρεσία από τις καμπίνες (με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια) από την πρώτη μέρα που την ενεργοποιεί σε κάθε καμπίνα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του εκάστοτε παρόχου να την διαθέσει. Μέχρι σήμερα Cyta και Forthnet δίνουν μόνο από αστικό κέντρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα