koukouvagia2098 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 γεια σας παιδια εδω και δυο μερες εχω ενα προβλημα δεν μου ανοιγη το pc χθες μου το εκανε γαι προτη φορα αλλα μετα απο λιγο νομιζα οτι εφιαξε αλλα οχι γιατι σημερα που τον ανοιξα στην αρχη μπηκε μεχρι την επιφανεια εργασιας ξαφνηκα εκλεισε και μετα εκανε συνεχεια προσπαθειες να ανοιξη αλλα τιποτα ξεκειναει να παρει και σταματαει και ξανα μονο αυτο κανει οποιος μπορει ας βοηθηση ευχαριστω
hackerW32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 αρχικα προσπάθησε να γραφεις πιο καθαρα, και εγω ετσι εγραφα καποτε, θα μας βοηθήσει να σε καταλάβουμε καλύτερα. για να καταλαβω, εκει που ηταν στην επιφάνεια εργασίας, παφ! σβηνει, μαυρη οθονη και σταματαει να λειτουργει ο υπολογιστης; ουτε blue screen ουτε τιποτα; οι προσπαθειες που εκανε να ανοιξει μετα, μεχρι πιο σημείο εφτανε; ανοιξε κουτι και κοιτα εαν εχει σκονες η ψυχτρα της gpu, της cpu και εαν οι τρύπες του τροφοδοτικου που περναει ο αερας εχουν και αυτες σκονες. για υπερθερμανση μου κανει εμενα. λογο κακης ψύξης. ισως χρειαστε να αλλαχτει και η παστα στον cpu. αν δεν ξερεις που να κοιταξεις μπορεις να τραβήξεις μια καλη φωτογραφεία και να μας την βαλεις εδω ----------------------- ή αυτο ή το τροφοδοτικο τα τινάζει. εαν εχεις gpu μεγαλη πανω βγαλτην και παιξε με την onboard της μητρηκης για λιγο.
koukouvagia2098 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ναι οπως ηταν στην επιφανεια εργασιας μπαμ και σβηνει ναι σταματαει να λειτουργει και μετα προσπαθη να ανοιξη παει να ξεκινηση και κλεινει αλλα αμεσως δεν κανει τιποτα αλλο δεν εχει σκονη μεσα καθολου οσο αν θελει καινουρια παστα δεν το ξερω και η καρτα γραφηκων που εχω δεν παιρνει παραπανω ρευμα
hackerW32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ποια καρτα εχεις; κοιτα και το τροφοδοτικο ομως, τις τριπες απο οπου περναει ο αερας
koukouvagia2098 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 nvidia 9600gt και το τροφοδοτικο ειναι καθαρο δεν βλεπω κατι
hackerW32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 100 watt τραβαει, και θελει 400αρι τροφοδοτικο, ποιο τροφοδοτικο εχεις; εγω θα δοκιμαζα να βγαλω την καρτα γραφικών αρχικα. (η μητρηκη σου πρεπει να εχει onboard gpu, ποια μητρηκη εχεις; ) Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2014 από hackerW32
koukouvagia2098 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχει onboard gpu και το τροφοδοτικο που εχω εναι 750 η μητρικη που εχω ειναι asus p7p55d-e
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Κανε ένα clear cmos,αποσύνδεσε όλους τους δίσκους από την μητρική (και τα ρεύματα) και ότι άλλη συσκευή έχεις,εξωτερικά, και κανε boot από ένα στικακι η ένα live/linux dvd. Αν δεν ξεκινήσει πάλι δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό,και αν πάλι δεν,πας για μητρική.
koukouvagia2098 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω πολλη για τον χρονο σας τα εκανα ολα αλλα δεν οποτε πανε γαι μητρικη και παλι ευχαριστω και καλες γιορτες
driftingcris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 αν προλαβεις μπες στο bios και δες θερμοκρασιες. και εμενα για υπερθερμανση cpu/gpu μου κανει. το τροφοδοτικο τι μαρκα ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα