Chris01 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, εχθές έλαβα μία κλήση από τον ΟΤΕ για κάτι προσφορές και είχα την δυνατότητα να να αλλάξω το πακέτο από 4Mbps σε 24. Βέβαια η γραμμή μου δεν μπορούσε να πάει πάει πάνω από 3.5 Mbps και το είπα στην τηλεφωνήτρια, αλλά με διαβεβαίωσε ότι θα πιάσω τουλάχιστον 6-7 Μbps. Σήμερα το πρωί που μπήκα στο profile του router και η ταχύτητα ήταν στα 5 Mbps. Τώρα η ερώτησή μου είναι εάν αλλάξω το router του ΟΤΕ ( ΖΤΕ ) με το Netgear D6300 που έχω διαθέσιμο θα δω καμία διαφορά?
peeperman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, εχθές έλαβα μία κλήση από τον ΟΤΕ για κάτι προσφορές και είχα την δυνατότητα να να αλλάξω το πακέτο από 4Mbps σε 24. Βέβαια η γραμμή μου δεν μπορούσε να πάει πάει πάνω από 3.5 Mbps και το είπα στην τηλεφωνήτρια, αλλά με διαβεβαίωσε ότι θα πιάσω τουλάχιστον 6-7 Μbps. Σήμερα το πρωί που μπήκα στο profile του router και η ταχύτητα ήταν στα 5 Mbps. Line Informaton.png Τώρα η ερώτησή μου είναι εάν αλλάξω το router του ΟΤΕ ( ΖΤΕ ) με το Netgear D6300 που έχω διαθέσιμο θα δω καμία διαφορά? Θεωρητικά ίσως κερδίσεις 2-3 mbps.
Chris01 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Επιπλέον, πώς βλέπω το line attenuation στο profile του router ? Δεν το βλέπω πουθενά....
Chris01 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 56 dB. Πρέπει να είμαι πολύ μακριά από το κέντρο :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα