Προς το περιεχόμενο

VDSL modem router σε ΑDSL γραμμη

BigMen 2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα και χρονια πολλα.με βαση αυτα που γραφετε γιατι και εγω πρωτη φορα τα ακουσα μαλλον καταλαβα τι κανει ο οτε.

Στο kv η καρτα που δινει vdsl συνηθως μπορει να δωσει και adsl οπως γινεται με τα ρουτερακια που παιζουν τα περισσοτερα και vdsl αλλα και adsl.αν ο οτε σου γυρισει το οριο να παιξει σε adsl τοτε για να μην σκισει τους παροχους χαμηλωνει πολυ το transmit power για να μην κανει παρεμβολες σε οποιον πελατη παιζει απο το ακ.αποτελεσμα ειναι ο πελατης παροτι ειναι κοντα στο kv να μην κλειδωνει 24 mbit αλλα να κλειδωνει λιγοτερο.17 Mbit και κατω συνηθως εχω ακουσει.αν εσυ δεν θες vdsl επειδη ειναι πιο ακριβη ο οτε κανει το παρακατω.σου γυρναει το οριο σε vdsl σου δινει vdsl εξοπλισμο αλλα αντι να σε αφησει να συγχρονισεις στα 30/2,5 ή στα 50/5 σε βαζει να συγχρονισεις στα 24/1 που ειναι το adsl.το vdsl παιζει σε αλλες συχνοτητες απο το adsl οποτε δεν υπαρχει θεμα crosstalk συν οτι απο το Kv επιτρεπεται να δινει vdsl σε οτι πακετο θελει .οποτε ο οτε σου λεει στα ιδια λεφτα σου δινω adsl 24/1  απλα το ονομαζω vdsl.ετσι ειναι νομιμος  αφου στην ουσια ειναι vdsl 24/1.

για αυτο και σας ειπαν οτι θελετε vdsl εξοπλισμο.

και ναι οσο ξερω και εγω και η καρτα αλλα και το router το vdsl ειναι και για annex a αλλα και για annex b ταυτοχρονα.ωραιο κολπο ο ΟΤΕ για να κανει τον κοσμο να γυρισει σε αυτον.σου λεει σχεδον με τα ιδια λεφτ απου δινεις στον παροχο εγω σου δινω 24/1 που θα το πετυχεις στο 99,9 % των περιπτωσεων.

Νομιζω οτι τα vdsl router του οτε, κλειδωνουν και σε isdn γραμμες και σε pstn.
Αν εχει καποιος να δοκιμασει ας μας ενημεεωσει.

οπως εγραψα πιο πανω νομιζω πως ναι.

εάν και παρακολουθώ πολύ καιρό το forum, δεν γράφω χωρίς λόγο,

ποστάρω την δική μου.......εμπειρία:

Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και εγώ......με το δικό σου.

Επισκεψη στο σπίτι απο τεχνικό του ΟΤΕ.....αλλαγή router,

κατάλληλο για vdsl.......προφίλ adsl 24 ιντερνετ

και ειδού:

3997724371.png

όλες οι ρυθμίσεις έγιναν απο το τεχνικό του ΟΤΕ.

εάν και παρακολουθώ πολύ καιρό το forum, δεν γράφω χωρίς λόγο,

ποστάρω την δική μου.......εμπειρία:

Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και εγώ......με το δικό σου.

Επισκεψη στο σπίτι απο τεχνικό του ΟΤΕ.....αλλαγή router,

κατάλληλο για vdsl.......προφίλ adsl 24 ιντερνετ

και ειδού:

όλες οι ρυθμίσεις έγιναν απο το τεχνικό του ΟΤΕ.

profile adsl24 αλλα μεσα στον ρουτερ λογικα θα εισαι συγχρονισμος σε vdsl

@PAVMK3 Για ανεβασε τα στατιστικά και τις ρυθμίσεις του ρουτερ σου να δουμε τι εχουν κανει στο ρουτερ

στο ρουτερ δεν εχουν κανει κατι παραξενο.ολα απο την πλευρα του dslam γινονται.

απο καμπίνα vdsl και ρυθμισμένο προφιλ για adsl plus 24. Tα ρουτεράκια τα απλά....είχαν θέμα με αποσυνδέσης.

Λογικα α.επειδη ειναι zte,β.λογω χαμηλου trasmit power.

Και ας είχαν ψηλό snr και χαμηλό attenuation;; εμένα οι τιμες Σκέψου τώρα είναι στα 10-11db snr και 0 attenuation..! Ο τύπος μου είπε πως αμα βάλω VDSL router θα χτυπήσει καμια 20αρα το db

ναι σε vdsl το margin σου θα παει πανω απο 20 γιατι θα δουλευεις μια vdsl που θα εχει μεγιστο θεωρητικο κοντα στα 100 και εσυ θα παιζεις στα 24.οποτε το margin θα ειναι στο θεο.τωρα για το attenuation και σε adsl και σε vdsl θα παρεις κοντα στο 0.αν και εχω δει και ατομα που παιρνουν vdsl απο το αστικο κεντρο και τους δειχνει παλι 0 που δεν στεκει.καποιο bug πρεπει να ειναι γιατι 0 attenuation παιρνεις μονο απευθειας πανω στην πορτα στο adsl.αν πας λιγο πιο περα πχ γενικο κατανεμητη ηδη πας 1-2.λογικα τα disconnects ισως να ειναι λογω χαμηλου transmit power σε συνδυασμο με το σαπιδο zte.

Οκ θα το δοκιμασω με VDSL router και θα σας πω τα αποτελεσματα

λογικα θα παιξεις μια χαρα.

Μπορεί να γίνει αυτό σε γραμμή hol;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

θεωρητικα θα μπορουσε να γινει αφου το kv ειτε εισαι οτε ειτε hol ειναι του οτε.αλλα ο οτε δεν παιζει να το κανει για να εξυπηρετησει τον παροχο.η και να το κανει θα πρεπει να θεσπιστει ποια θα ειναι η χρεωση.δηλαδη σαν νεο πακετο 24/1 περα απο το 30/2,5 ή το 50/5.απο το αστικο κεντρο αν εννοεις η hol δεν δινει vdsl απο εκει αλλα και να εδινε ισχυει αυτο που γραφω στο αμεσως πιο κατω Post.δεν εξυπηρετει πολλα ατομα

Λογικα οχι, αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις αν εχεις φιλο που να εχει VDSL ρουτερ.. Αυτο ομως πιανει μονο για συνδεσεις απο καμπινα λογικα

ναι μονο απο καμπινα μπορει να γινει αυτο.απο το αστικο κεντρο δεν εχει ΠΟΛΥ νοημα να γινει.θα μπορουσε να γινει μονο για να βγει πιο φτηνα στον πελατη.να του πεις οτι πχ αντι για 17 mbit adsl εγω σου δινω 24 με τα ιδια λεφτα.αλλα αυτο θα μπορουσε να γινει σε οποιον ειναι κοντα στο αστικο κεντρο παλι για αυτο ειπα δεν εχει πολυ νοημα

θα μπορουσαμε να εχουμε μερικα screenshots απο τις ρυθμισεις;

το status Που συγχρονιζει θελουμε να δουμε οτι ειναι σε vdsl

Παρηγγειλα ενα ρουτερ VDSL και το περιμένω.. Μόλις μ ερθει θα ξεκλειδωσω το προφίλ 12αρι και θα σας πω τα αποτελεσματα..

ισως χρειαστει να τους πεις να σε βαλουν σε vdsl αν δεν το κανει αυτοματα.αν το κανει αυτοματα τοτε επειδη συγχρονιζεις σε vdsl και οχι σε adsl δεν θα ισχυει το 12αρι profile.λογικα το 12αρι θα εχει μπει στο adsl μονο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα και χρονια πολλα.με βαση αυτα που γραφετε γιατι και εγω πρωτη φορα τα ακουσα μαλλον καταλαβα τι κανει ο οτε.

Στο kv η καρτα που δινει vdsl συνηθως μπορει να δωσει και adsl οπως γινεται με τα ρουτερακια που παιζουν τα περισσοτερα και vdsl αλλα και adsl.αν ο οτε σου γυρισει το οριο να παιξει σε adsl τοτε για να μην σκισει τους παροχους χαμηλωνει πολυ το transmit power για να μην κανει παρεμβολες σε οποιον πελατη παιζει απο το ακ.αποτελεσμα ειναι ο πελατης παροτι ειναι κοντα στο kv να μην κλειδωνει 24 mbit αλλα να κλειδωνει λιγοτερο.17 Mbit και κατω συνηθως εχω ακουσει.αν εσυ δεν θες vdsl επειδη ειναι πιο ακριβη ο οτε κανει το παρακατω.σου γυρναει το οριο σε vdsl σου δινει vdsl εξοπλισμο αλλα αντι να σε αφησει να συγχρονισεις στα 30/2,5 ή στα 50/5 σε βαζει να συγχρονισεις στα 24/1 που ειναι το adsl.το vdsl παιζει σε αλλες συχνοτητες απο το adsl οποτε δεν υπαρχει θεμα crosstalk συν οτι απο το Kv επιτρεπεται να δινει vdsl σε οτι πακετο θελει .οποτε ο οτε σου λεει στα ιδια λεφτα σου δινω adsl 24/1 απλα το ονομαζω vdsl.ετσι ειναι νομιμος αφου στην ουσια ειναι vdsl 24/1.

για αυτο και σας ειπαν οτι θελετε vdsl εξοπλισμο.

και ναι οσο ξερω και εγω και η καρτα αλλα και το router το vdsl ειναι και για annex a αλλα και για annex b ταυτοχρονα.ωραιο κολπο ο ΟΤΕ για να κανει τον κοσμο να γυρισει σε αυτον.σου λεει σχεδον με τα ιδια λεφτ απου δινεις στον παροχο εγω σου δινω 24/1 που θα το πετυχεις στο 99,9 % των περιπτωσεων.

οπως εγραψα πιο πανω νομιζω πως ναι.

profile adsl24 αλλα μεσα στον ρουτερ λογικα θα εισαι συγχρονισμος σε vdsl

στο ρουτερ δεν εχουν κανει κατι παραξενο.ολα απο την πλευρα του dslam γινονται.

Λογικα α.επειδη ειναι zte,β.λογω χαμηλου trasmit power.

ναι σε vdsl το margin σου θα παει πανω απο 20 γιατι θα δουλευεις μια vdsl που θα εχει μεγιστο θεωρητικο κοντα στα 100 και εσυ θα παιζεις στα 24.οποτε το margin θα ειναι στο θεο.τωρα για το attenuation και σε adsl και σε vdsl θα παρεις κοντα στο 0.αν και εχω δει και ατομα που παιρνουν vdsl απο το αστικο κεντρο και τους δειχνει παλι 0 που δεν στεκει.καποιο bug πρεπει να ειναι γιατι 0 attenuation παιρνεις μονο απευθειας πανω στην πορτα στο adsl.αν πας λιγο πιο περα πχ γενικο κατανεμητη ηδη πας 1-2.λογικα τα disconnects ισως να ειναι λογω χαμηλου transmit power σε συνδυασμο με το σαπιδο zte.

λογικα θα παιξεις μια χαρα.

θεωρητικα θα μπορουσε να γινει αφου το kv ειτε εισαι οτε ειτε hol ειναι του οτε.αλλα ο οτε δεν παιζει να το κανει για να εξυπηρετησει τον παροχο.η και να το κανει θα πρεπει να θεσπιστει ποια θα ειναι η χρεωση.δηλαδη σαν νεο πακετο 24/1 περα απο το 30/2,5 ή το 50/5.απο το αστικο κεντρο αν εννοεις η hol δεν δινει vdsl απο εκει αλλα και να εδινε ισχυει αυτο που γραφω στο αμεσως πιο κατω Post.δεν εξυπηρετει πολλα ατομα

ναι μονο απο καμπινα μπορει να γινει αυτο.απο το αστικο κεντρο δεν εχει ΠΟΛΥ νοημα να γινει.θα μπορουσε να γινει μονο για να βγει πιο φτηνα στον πελατη.να του πεις οτι πχ αντι για 17 mbit adsl εγω σου δινω 24 με τα ιδια λεφτα.αλλα αυτο θα μπορουσε να γινει σε οποιον ειναι κοντα στο αστικο κεντρο παλι για αυτο ειπα δεν εχει πολυ νοημα

το status Που συγχρονιζει θελουμε να δουμε οτι ειναι σε vdsl

ισως χρειαστει να τους πεις να σε βαλουν σε vdsl αν δεν το κανει αυτοματα.αν το κανει αυτοματα τοτε επειδη συγχρονιζεις σε vdsl και οχι σε adsl δεν θα ισχυει το 12αρι profile.λογικα το 12αρι θα εχει μπει στο adsl μονο.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και σε σένα φιλέ μου..!! Κατατοπιστικοτατος και λεπτομερέστατος!!! Ευχαριστώ για την απάντηση... Θα περιμένω μέχρι να ερθει το ρουτερ την δεύτερα - τριτη και να δω τα αποτελεσματα... Πιστεύεις οτι θα μου κάνουν την εξυπηρέτηση και να με βάλουν σε VDSL;; ελπίζω να μην γίνει βλακεία με το ρουτερ.. Παλι της zte πήρα απο μέλος του φόρουμ.. Γιατί αυτά του εμπορίου μου έβγαιναν λίγο ακριβά και δεν ήθελα να το ρίσκαρω πριν βεβαιωθω..

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και σε σένα φιλέ μου..!! Κατατοπιστικοτατος και λεπτομερέστατος!!! Ευχαριστώ για την απάντηση... Θα περιμένω μέχρι να ερθει το ρουτερ την δεύτερα - τριτη και να δω τα αποτελεσματα... Πιστεύεις οτι θα μου κάνουν την εξυπηρέτηση και να με βάλουν σε VDSL;; ελπίζω να μην γίνει βλακεία με το ρουτερ.. Παλι της zte πήρα απο μέλος του φόρουμ.. Γιατί αυτά του εμπορίου μου έβγαιναν λίγο ακριβά και δεν ήθελα να το ρίσκαρω πριν βεβαιωθω..

απλα δες αν συγχρονιζει vdsl και αν οχι τοτε μιλα με οτε για τα περαιτερω μηπως χρειαζεται να κανουν καμια αλλαγη αυτοι απο εκει.λογικα αυτο μπορω να σκεφτω με βαση ολα αυτα που γραψατε.ο οτε πελατες κερδιζει ετσι οποτε δεν νομιζω να μην το κανει.σαν bandwidth δεν του εισαι και πολυ παραπανω με την εννοια οτι δεν σου δινει 30/2,5.αλλα σου δινει 24 /1.ενταξει το zte ειναι λιγο για πεταμα αλλα παιζει καλυτερα απο το zte του adsl.απλα θα πρεπει να εχει vlan id 835 για να παρει Ip>το λεω μηπως εχει ερθει απο τιποτα hol η καναν αλλον παροχο και δεν εχει 835.που και απο Hol να ειναι οσο ξερω η Hol δινει vdsl μονο διαμεσω οτε οποτε ισως ειναι το ιδιο vlan id.αν παιξει παντως ναι θα αξιζε να πας σε κανα tp link 9980 ή ακομα καλυτερα σε κανα draytek 2760 Που θα ειναι ενα ωραιο ρουτερ που θα το κρατησεις για χρονια αμα σε παιρνει οικονομικα παντα γιατι το tp link κανει καμια 80αρια ενω το draytek 150+

Απο αυτον που το πηρα, μου ειπε οτι ειναι του οτε το ρουτερακι, οποτε δεν θα εχω προβλημα με το vdsl... θα πρεπει μονο να κανω τον σταυρο μου και να με βαλουν να παιξω σε vdsl για να ειμαι και κομπλε απο ταχυτητα, γυρω στο 20-22 να υπολογιζω και χωρις αποσυνδεσεις, με υψηλό SNR... μακαρι να γινεται... ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο... αργοτερα θα παω στο TP link.. Το ειχα δει και παλιοτερα οταν μου πρωτοεβαλε ψυλλους  στ' αυτια ο υπαλληλος του οτε, αλλα για αυτον τον μηνα ειναι λιγο αδυνατο...

Απο αυτον που το πηρα, μου ειπε οτι ειναι του οτε το ρουτερακι, οποτε δεν θα εχω προβλημα με το vdsl... θα πρεπει μονο να κανω τον σταυρο μου και να με βαλουν να παιξω σε vdsl για να ειμαι και κομπλε απο ταχυτητα, γυρω στο 20-22 να υπολογιζω και χωρις αποσυνδεσεις, με υψηλό SNR... μακαρι να γινεται... ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο... αργοτερα θα παω στο TP link.. Το ειχα δει και παλιοτερα οταν μου πρωτοεβαλε ψυλλους  στ' αυτια ο υπαλληλος του οτε, αλλα για αυτον τον μηνα ειναι λιγο αδυνατο...

αν θυμαμαι χωρις ομως να δινω ορκο νομιζω οτι στον οτε η καρτα παιζει ταυτοχρονα ειτε vdsl ειτε adsl αναλογα τι βαλεις απο την αλλη πλευρα.γιατι σε αλλο παροχο δεν εχει σημασια ποιος πρεπει να στο αλλαξει ο παροχος απο vdsl σε adsl αν θες να παιξεις adsl και το αναποδο αν ξαναβαλεις adsl.στον οτε νομιζω ελεγαν οτι γινεται αυτοματα.οποτε θεωρητικα παντα ισως να μην χρειαστει να μιλησεις μαζι τους.λογικα αν παιξεις  vdsl και η καλωδιωση σου ειναι σωστη θα πρεπει να εχεις 24 αρι καρφωτο με 1 up.για την καλωδιωση κοιτα αυτα

http://www.insomnia.gr/topic/535486-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-vdsl/

http://www.insomnia.gr/topic/515704-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-vdsl/

αφου θα εισαι σε vdsl πλεον

εφοσον ειναι του οτε ισως παρει και τα στοιχεια σου μονο του αφου το κανεις ενα hard reset Πρωτα .και ειναι ηδη vlan id 835 οποτε δεν πειραζεις κατι.επισης συγχαρητηρια σε αυτον που στο πουλησε .Ο οτε τα ρουτερ τα δινει χρησιδανειο πλεον που σημαινει οτι αμα  κανεις διακοπη μπορει να στο ζητησει πισω.αν δνε το εχεις το πληρωνεις και σιγουρα η τιμη θα ειναι μεγαλυτερη απο αυτην που στο εδωσε.την εχει πατησει και αλλος ετσι και μετα κοιταγε στις αγγελιες για να παρει αλλο για να το γυρισει γιατι του ζηταγαν κατι σε στυλ 80 ευρω.και ναι θα εχεις και καλο snr εφοσον μιλαμε οτι παιρνεις απο kv.θα πρεπει να εχεις attainable πανω απο 60-70 mbit και snr κανα 20+ .και ναι αποσυνδεσεις δεν θα πρεπει να εχεις εκτος αν η καλωδιωση σου ειναι προβληματικη.το vdsl θελει πιο προσεγμενη καλωδιωση απο οτι το adsl για να παρεις τα max για αυτο σου εβαλα τα Links>αν δεν τα κανεις τα παραπανω δεν ειναι οτι δεν θα παιξεις 24 αφου παιρνεις απο kv αλλα δεν θα εχεις το καλυτερο snr και μεγαλο attainable που λιγο σε νοιαζει βεβαια.αν παιξεις οκ καποια στιγμη πας σε tp link ή ακομα καλυτερα σε draytek 2760 delight αν μπορεις να βρεις αυτα τα λεφτα.αλλα το κανεις αργοτερα αυτο.

αν θυμαμαι χωρις ομως να δινω ορκο νομιζω οτι στον οτε η καρτα παιζει ταυτοχρονα ειτε vdsl ειτε adsl αναλογα τι βαλεις απο την αλλη πλευρα.γιατι σε αλλο παροχο δεν εχει σημασια ποιος πρεπει να στο αλλαξει ο παροχος απο vdsl σε adsl αν θες να παιξεις adsl και το αναποδο αν ξαναβαλεις adsl.στον οτε νομιζω ελεγαν οτι γινεται αυτοματα.οποτε θεωρητικα παντα ισως να μην χρειαστει να μιλησεις μαζι τους.λογικα αν παιξεις  vdsl και η καλωδιωση σου ειναι σωστη θα πρεπει να εχεις 24 αρι καρφωτο με 1 up.για την καλωδιωση κοιτα αυτα

http://www.insomnia.gr/topic/535486-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-vdsl/

http://www.insomnia.gr/topic/515704-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-vdsl/

αφου θα εισαι σε vdsl πλεον

εφοσον ειναι του οτε ισως παρει και τα στοιχεια σου μονο του αφου το κανεις ενα hard reset Πρωτα .και ειναι ηδη vlan id 835 οποτε δεν πειραζεις κατι.επισης συγχαρητηρια σε αυτον που στο πουλησε .Ο οτε τα ρουτερ τα δινει χρησιδανειο πλεον που σημαινει οτι αμα  κανεις διακοπη μπορει να στο ζητησει πισω.αν δνε το εχεις το πληρωνεις και σιγουρα η τιμη θα ειναι μεγαλυτερη απο αυτην που στο εδωσε.την εχει πατησει και αλλος ετσι και μετα κοιταγε στις αγγελιες για να παρει αλλο για να το γυρισει γιατι του ζηταγαν κατι σε στυλ 80 ευρω.και ναι θα εχεις και καλο snr εφοσον μιλαμε οτι παιρνεις απο kv.θα πρεπει να εχεις attainable πανω απο 60-70 mbit και snr κανα 20+ .και ναι αποσυνδεσεις δεν θα πρεπει να εχεις εκτος αν η καλωδιωση σου ειναι προβληματικη.το vdsl θελει πιο προσεγμενη καλωδιωση απο οτι το adsl για να παρεις τα max για αυτο σου εβαλα τα Links>αν δεν τα κανεις τα παραπανω δεν ειναι οτι δεν θα παιξεις 24 αφου παιρνεις απο kv αλλα δεν θα εχεις το καλυτερο snr και μεγαλο attainable που λιγο σε νοιαζει βεβαια.αν παιξεις οκ καποια στιγμη πας σε tp link ή ακομα καλυτερα σε draytek 2760 delight αν μπορεις να βρεις αυτα τα λεφτα.αλλα το κανεις αργοτερα αυτο.

Με την καλωδιωση δεν θα εχω θεμα λογικα αφου εχουμε στο σπιτι μονο το ρουτερ και ενα σταθερο που παιρνουν απο την ιδια μπριζα με σπλιτερ... Οσο για την καλωδιωση του σπιτιου την ειχα αλλαξει οταν μου ειχαν πει το εξης γελοιο απο την cyta, οτι φταιει αυτη και δεν πιανω 7mb αλλα 4 στο ρουτερ... Ετσι εβαλα ενα καλωδιο UDP το οποιο παιρνει απ ευθειας απο το καλωδιο του οτε εξω απο το σπιτι και το παει στην μπριζα.. Βεβαια με την cyta δεν επαιξε ποτε το 7αρι αλλα παρεμεινα στο 4.. για να δουμε τωρα με τον οτε...

Αυτος που μου το πουλησε, λεει εχει μαγαζι και τα πουλαει... ειχε καμια 12αρια τετοια, που ειχαν δουλευτει κανα 2βδομαδο με μηνα το καθ ενα... φανταζομαι ειναι απο επιστροφες στον οτε... τωρα που τα βρηκε δν ξερω.. ειχε παντως και αλλα ρουτερ στην αγγελια απο παροχους...

Με την καλωδιωση δεν θα εχω θεμα λογικα αφου εχουμε στο σπιτι μονο το ρουτερ και ενα σταθερο που παιρνουν απο την ιδια μπριζα με σπλιτερ... Οσο για την καλωδιωση του σπιτιου την ειχα αλλαξει οταν μου ειχαν πει το εξης γελοιο απο την cyta, οτι φταιει αυτη και δεν πιανω 7mb αλλα 4 στο ρουτερ... Ετσι εβαλα ενα καλωδιο UDP το οποιο παιρνει απ ευθειας απο το καλωδιο του οτε εξω απο το σπιτι και το παει στην μπριζα.. Βεβαια με την cyta δεν επαιξε ποτε το 7αρι αλλα παρεμεινα στο 4.. για να δουμε τωρα με τον οτε...

Αυτος που μου το πουλησε, λεει εχει μαγαζι και τα πουλαει... ειχε καμια 12αρια τετοια, που ειχαν δουλευτει κανα 2βδομαδο με μηνα το καθ ενα... φανταζομαι ειναι απο επιστροφες στον οτε... τωρα που τα βρηκε δν ξερω.. ειχε παντως και αλλα ρουτερ στην αγγελια απο παροχους...

αν εχεις ριξει Utp και δεν το πας σε αλλα πριζακια παρα μονο σε ενα τοτε εισαι ετοιμος.αυτο η cyta θα πρεπενα στο πει μονο αν κατω συγχρονιζες στα 7 και πανω στα 4.δεν το λες ουτε διαμεσω τηλεφωνου ουτε χωρις δοκιμες.δειχνεις στον αλλον οτι κατω κατανεμητη/χωνευτη ειμαι πχ 10 και πανω εχω 5 και του ζητας να ριξει αλλο καλωδιο.και πολλες φορες δεν ειναι το καλωδιο αλλα ειναι αλλα πραγματα.οριζοντια καλωδιωση,συναγερμος χωρις φιλτρο,πριζακια με πυκνωτη,αναπληρωματικα πριζακια συνδεδεμενα κτλ.απλα στο ειπα για τα zte.τωρα που τα βρισκει αυτος ποιος ξερει αλλα λιγο μας νοιαζει.βλεπω τιποτα επιστροφες να τις καβατζωνει:P

με τον οτε εφοσον εισαι πλεον απο kv θα παιξειςκανονικα εφοσον λογικα ισχυει αυτο που λεμε.αν σου βαζαν vdsl απο το αστικο κεντρο ουτε 5 δεν θα ειχες οπως δεν ειχες και με το adsl.ηδη οπως καταλαβες ακομα και ετσι ειχες 14 σε adsl αντι για 4 που ειχες πριν.

Κάτι τελευταιο... Ξέρω οτι για το καλώδιο Ethernet δεν έχω απώλειες μέχρι τα πρωτα 100 μετρα.. Στο τηλεφωνικό καλωδιο μεχρ ποσά μ πρεπει να είναι για να μην έχω απώλειες;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...