Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νίκο, καταρχήν στα παιχνίδια ο SSD δεν δίνει παραπάνω FPS...τα FPS είναι καθαρά θέμα του υπόλοιπου hardware...

Το μόνο που κερδίζεις ειναι τα loading, τα saves κτλ. Αυτο στον τομαία των games.

Επίσης ο σκληρός σου έχει σίγουρα ακόμα εγγύηση. Ή πάνε άλλαξέ και πάρε ίδιο τζαμπέ ή πάνε αλλαξέ τον και πάρε κάποιον καλύτερο πληρώνοντας την διαφορά.

Ο καλύτερος μηχανικός μάλλον δεν μπορεί να συγκριθεί με τον χειρότερο SSD ο οποίος ειναι κλάσης ανώτερος.

Και σχετικά με την διάρκεια ζωής, ναι , όπως ειπώθηκε παραπάνω οι SSD έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής απο τους μηχανικούς για τους λόγους που περιγράφτηκαν παραπάνω...

Όσο για το φορμάτ, είτε HDD είτε SSD δεν κάνει να γίνεται συνέχεια.

Τέλος σχετικά με το τι θα πάρεις, δεν ειναι ανάγκη να είσαι ή στο ένα άκρο ή στο άλλο...

Ο SSD που κοιτάς είναι πολύ μικρός, θα σε ξενερώσει.... 

Ένας απο τους καλύτερους στην αγορά και best buy για τα λεφτά του είναι αυτός: 

http://www.digideli.gr/SSD-Samsung-840-26744#product_spec

τον οποίο και σου προτείνω....

• Like 1
Δημοσ.

Νίκο, καταρχήν στα παιχνίδια ο SSD δεν δίνει παραπάνω FPS...τα FPS είναι καθαρά θέμα του υπόλοιπου hardware...

Το μόνο που κερδίζεις ειναι τα loading, τα saves κτλ. Αυτο στον τομαία των games.

Επίσης ο σκληρός σου έχει σίγουρα ακόμα εγγύηση. Ή πάνε άλλαξέ και πάρε ίδιο τζαμπέ ή πάνε αλλαξέ τον και πάρε κάποιον καλύτερο πληρώνοντας την διαφορά.

Ο καλύτερος μηχανικός μάλλον δεν μπορεί να συγκριθεί με τον χειρότερο SSD ο οποίος ειναι κλάσης ανώτερος.

Και σχετικά με την διάρκεια ζωής, ναι , όπως ειπώθηκε παραπάνω οι SSD έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής απο τους μηχανικούς για τους λόγους που περιγράφτηκαν παραπάνω...

Όσο για το φορμάτ, είτε HDD είτε SSD δεν κάνει να γίνεται συνέχεια.

Τέλος σχετικά με το τι θα πάρεις, δεν ειναι ανάγκη να είσαι ή στο ένα άκρο ή στο άλλο...

Ο SSD που κοιτάς είναι πολύ μικρός, θα σε ξενερώσει.... 

Ένας απο τους καλύτερους στην αγορά και best buy για τα λεφτά του είναι αυτός: 

http://www.digideli.gr/SSD-Samsung-840-26744#product_spec

τον οποίο και σου προτείνω....

Μόνο στο πρώτο κομμάτι θα μείνω. Πριν λίγους μήνες ξεκίνησα Archeage με έναν μηχανικό δίσκο sata 2, τα setting low (πρόσφατο φορματ πριν γίνει η εγκατάσταση του παιχνιδιού) και είχα πολύ λίγα fps. Με το ίδιο hardware πηγένοντας σε sata 3 black edition της WD τα settings είναι στα μεσέα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ναι μεν ο δίσκος παλιός αλλά σχεδόν άθικτος (2 έτοι δούλεψε με 2 φορμάτ όλα κι όλα).

αλλά στη περίπτωση του lol σίγουρα δεν θα δώσει μιας και το map φορτόνετε 1 φορά και τέλος σε αντίθεση με ένα mmorpg που φορτώνονται πολλά textures συνέχεια

Δημοσ.

Μόνο στο πρώτο κομμάτι θα μείνω. Πριν λίγους μήνες ξεκίνησα Archeage με έναν μηχανικό δίσκο sata 2, τα setting low (πρόσφατο φορματ πριν γίνει η εγκατάσταση του παιχνιδιού) και είχα πολύ λίγα fps. Με το ίδιο hardware πηγένοντας σε sata 3 black edition της WD τα settings είναι στα μεσέα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ναι μεν ο δίσκος παλιός αλλά σχεδόν άθικτος (2 έτοι δούλεψε με 2 φορμάτ όλα κι όλα).

αλλά στη περίπτωση του lol σίγουρα δεν θα δώσει μιας και το map φορτόνετε 1 φορά και τέλος σε αντίθεση με ένα mmorpg που φορτώνονται πολλά textures συνέχεια

Περαν των loading times καμια διαφορα δεν κανει ο δισκος στα games(frames) με ενα απλο googlarisma υπαρχουν πολλα τεστ που το αποδεικνυουν.Επισης κανενας μηχανικος δισκος δεν "τερματιζει" τις ταχυτητες του sata2 οποτε για μηχανικο η διαφορα sata2 vs sata3 ειναι απειροελαχιστη.Στην περιπτωση σου,αν οντως ειδες τετοιες διαφορες,τοτε ο παλιος σου δισκος ειχε προβλημα. 

Δημοσ.

ssd και τα μυαλά στα κάγκελα απ τη μέρα που αγόρασα έναν 128αρη έχω μείνει μλκας με την διαφορά που είδα να μην σχολιάσω θόρυβο, θερμοκρασία, κατανάλωση υπέρ του.

Όταν γίνουν πιο προσιτοί οι 512GB/1TB θα πάρω σίγουρα έναν και θα βγει τελείως ο μηχανικός.

Δημοσ.

Τι να πω παιδιά εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τον τωρινό μου δίσκο. Είναι μέσα στα προβλήματα...

Όταν παίζω κολλάω (Ρίχνει Fps για ένα δευτερόλεπτο και επανέρχεται - δεν το κάνει συνέχεια αλλά το κάνει)

Γενικά στα windows καταλαβαίνω ότι έχω πρόβλημα. AnyWay!

13596427720.jpg

Δημοσ.

εχεις λοξιγκα, τσεκαρε event viewer για errors.

τσεκαρε για maleware,

update drivers,

κλεινεις background programs

και ποιος εχει καποιο εργαλειο για να τσεκαρει ο topic starter τον ssd εαν εχει προβλημα; δεν εχω προσωπική εμπειρία απο αυτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά βλέπετε στην περιγραφή τι φοράω;;; Αν όντος έφταιγε η κάρτα γραφικών η κάποιο πρόγραμμα στο background τότε αυτό θα γινότανε από την αρχή (εννοώ το πρόβλημα) και όχι στα καλά καθούμενα. Και εκτός αυτού έγινε πάνω στην φάση που χάλασε το boot μου. Που κολλάει η κάρτα γραφικών στο άνοιγμα του υπολογιστή που θέλει ένα δεκάλεπτο;

Κάνω ότι κάνω από την αρχή που πείρα τον υπολογιστή. Μοντάρω σε Premiere κάνω Stream μπας περιπτώση κάνω πράγματα που θέλουνε δύναμη. Και όλα αυτά πριν μισώ χρόνο τα έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Και αν είχα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ή με το background δεν θα μπορούσα να παίξω καθόλου το παιχνίδι. Εγώ είπα πως ρίχνει fps ανά διαστήματα όχι συνέχεια.

Έχω 2 monitors. Στο ένα μπορώ να βάλω 3 GB βίντεο full HD και στο άλλο να παίζω με φούλ ανάληση. Άν είχα πρόβλημα με το Background ή με την κάρτα γραφικών δεν θα μπορούσα να παίξω καθόλου. Δεν θα μου dropare μια στο τόσο...

Droparo είτε παίζω τέρμα hight είτε παίζω τέρμα low!

Επεξ/σία από KNBoy
Δημοσ.

ωραια, event viewer κοιταξες;

scan για maleware εκανες;

updated drivers φανταζομαι εχεις αν και θα ειναι εκει το προβλημα, αλλα ποτε δεν ξερεις.

scan τον ssd για προβλημα και εαν οντος εχει τον πας πισω και παιρνεις καινουριο.

μηπως κανει throttle ο cpu? μηπως κανει η gpu? τι θερμοκρασιες εχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θερμοκρασίες χαμηλές κανονικά... Drivers ενημερωμένοι... Όλα τα προγράμματα και τα παιχνίδια που έχω ακόμα και τα windows αυθεντικά* (εκτός σουίτα adobe για προφανείς λόγους). Από συστήματα προστασίας έχω karspesky και Malwarebytes. Επίσης διορθώνω σφάλματα με CCleaner.

Scan τον SSD για προβλήματα πως να τον κάνω; Έψαξα αν υπάρχει κάποια εφαρμογή αλλά δεν βρήκα κάτι.

*Το διευκρινίζω ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία για την εγκυρότητα τον προγραμμάτων.

Επεξ/σία από KNBoy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καταρχάς δεν έχω λόγια ζητώ συγγνώμη που αμφέβαλα μαζί σας πιο πάνω.

Όντως δεν είχε πρόβλημα ο SSD.

Υπάρχει άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν λύνεται κιόλας.

Έκανα διάφορα test αφαιρώντας πράγματα από την μητρική. Το πρόβλημα με το boot και τις ταχύτητες λύθηκε όταν αφαίρεσα τον HHD 4TB :SSSS

Με το που τον αφαίρεσα ο υπολογιστής έκανε boot κατευθείαν και δούλεψε σωστά. Ακόμα και το League Of Legends που παίζω τώρα δεν droppari FPS.

Τώρα τι κάνω? :////

mypc.jpg

Επεξ/σία από KNBoy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...