Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμιά φορά πρέπει να λέγονται και τα καλά.

Χτες μέσω της σελίδας της Forthnet στο Facebook (Εξυπηρέτηση πελατών) τους έστειλα

ένα μήνυμα για να μου αλλάξουν το αρχαίο router (Linksys Wag200g) με ένα ποιο καινούργιο,

μέσα σε λίγα λεπτά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στο κοντινότερο κατάστημα

και να ζητήσω αλλαγή εξοπλισμού.

Έτσι και έγινε πήγα στο κατάστημα και μου έδωσαν το

Technicolor TD5136v2

:-D

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως εαν το παραπονο ειναι δημοσιο, ανταποκρινονται αμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι και κάτι τρομερό αυτό. Ζήτησες κατι πολύ απλό και αυτονόητο. Ίδια τακτική με τον ΟΤΕ. Απ οτι εχω ακούσει ηWind σου βγάζει το λάδι για να σου κάνει αντίκατάσταση

• Like 1
Δημοσ.

Χτες μέσω της σελίδας της Forthnet στο Facebook (Εξυπηρέτηση πελατών) τους έστειλα

ένα μήνυμα για να μου αλλάξουν το αρχαίο router (Linksys Wag200g) με ένα ποιο καινούργιο,

μέσα σε λίγα λεπτά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στο κοντινότερο κατάστημα

Technicolor TD5136v2

Η forthnet έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών μέσω fb και είναι εξυπηρετικά τα παιδιά και απαντάνε γρήγορα

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είναι και κάτι τρομερό αυτό. Ζήτησες κατι πολύ απλό και αυτονόητο. Ίδια τακτική με τον ΟΤΕ. Απ οτι εχω ακούσει ηWind σου βγάζει το λάδι για να σου κάνει αντίκατάσταση

Δεν θα έγραφα τίποτα αλλά καλό είναι να γίνονται τέτοιες αναφορές.

Επίσης από ότι ξέρω μέσο γνωστού μου η ΗΟL κάνει το ίδιο, του κάηκε 2 φορές το router από κεραυνό και του έστειλαν με courier καινούργιο. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προς topic starter.καποιες φορες για να δωθει νεο ρουτερ ζητανε δεσμευση για ενα χρονο.

β.προς gio.υπαρχει antispamming filter enalbe by default.

παλι προς topic starter

αν εξαιρεσουμε οτι το wag200 ειναι 802.11g και δεν αντεχει τις χαλια γραμμες κατα τα αλλα δεν εχει να ζηλεψει κατι απο το 5136.δεν ξερω ποιο σου συγχρονισε παραπανω αλλα λογικα το ιδιο.κρατησε το το wag200.ειναι πολυ καλο

Δημοσ.

η εξυπηρέτηση μέσω facebook είναι τάση πλέον, εγώ σε vodafone και cosmote πάντα στέλνω μέσω facebook και απαντάνε και πολύ γρήγορα και λύνουν και το θέμα (ή μου τηλ τεχνικός). 

Δημοσ.

παλι προς topic starter

αν εξαιρεσουμε οτι το wag200 ειναι 802.11g και δεν αντεχει τις χαλια γραμμες κατα τα αλλα δεν εχει να ζηλεψει κατι απο το 5136.δεν ξερω ποιο σου συγχρονισε παραπανω αλλα λογικα το ιδιο.κρατησε το το wag200.ειναι πολυ καλο

Το Technicolor TD5136v2 είναι μακράν καλύτερο και σταθερότατο και έχει υποστήριξη by default ipv4/ipv6.

Το μόνο κακό είναι λίγο στο άνοιγμα ports λόγο κακού(σχεδιαστικά) μενού και το σημαντικότερο για μένα είναι ότι δεν σου ζητάει στο login username/password  (WTF??) :angry: :angry:

Δημοσ.

Σε μια φόρμα τους έγραψα αυτό που ήθελα, δεν το είδε κανείς άλλος.

Είναι πολύ εξυπηρετικοί και απαντάνε αμέσως . Ένας φίλος είχε πρόβλημα και το φτιάξανε αμέσως στη forthnet

Δημοσ.

Technicolor TD5136v2

εγω εχω 3 χρονια forthnet (κανω καθε χρονο ανανεωση 12μηνο) και εχω το thomson ακομη.

εσυ επεστρεψες το παλιο? η απλα σου δωσανε ακομη ενα?

Δημοσ.

εγω εχω 3 χρονια forthnet (κανω καθε χρονο ανανεωση 12μηνο) και εχω το thomson ακομη.

εσυ επεστρεψες το παλιο? η απλα σου δωσανε ακομη ενα?

Δεν επιστρέφεις τίποτα πας εκεί βάζεις υπογραφές και σου δίνουν το καινούργιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...