Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά καλημέρα, κοιτάζω να στήσω ενα φτηνό NAS. Κύριο κριτήριο είναι σαν κατεβαστηρι torrent,για αποθήκευση βιβλίων και HD video streaming σε android ταμπλέτες και δύο υπολογιστές. Είδα τα φτηνά της μοντέλα από το DS 414 και κάτω πχ και τα 115 και 215 .Για αρχή θα του βάλω έναν απλό WD red 4 ή 6 TB. Έχει κανείς σας κάποιο από αυτά και πόσο καλές εντυπώσεις σας έχει αφήσει με την ευκολία χρήσης;Είδα οτι με το Plex συνεργάζεται καλά.
Despotas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Έχω το Synology DS211j εδώ και 3,5 χρόνια και η εμπειρία μου είναι εξαιρετική. Καταρχήν το DSM έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο και φυσικά είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. Η κάθε αναβάθμισή του ήταν δωρεάν βέβαια. Είναι ένα πλήρες και εύκολο στη χρήση λειτουργικό. Γι' αυτό που θέλεις σε καλύπτει και με το παραπάνω. Σίγουρα πάντως υπάρχουν και πιο φτηνές λύσεις: http://www.bit-tech.net/hardware/networking/2014/02/19/trendnet-tn-200-nas-box-review/4 Πρότασή μου είναι πάντως να πάρεις μοντέλο με 2 θέσεις για επεκτασιμότητα ή/και RAID όπως το DS215j που μόλις βγήκε.
achilles_g_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Και με ένα zyxel μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου αν δεν θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα