tassos_7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφερει η καλυτερη δυνατη ποιοτητα οθονης ως προς την αποδοση. Να εχει 2 ψηφιακους δεκτες και λειτουργια picture in picture. Να παιζει τα παντα απο usb ολα τα ειδη video και βασικο ελληνικους υποτιτλους .srt Budget: μεχρι 1500 euro Αποσταση θεασης: 3μ. - 3,2μ. Ενδιαφερομαι για αμεση αγορα διοτι εχω μεινει χωρις τν! Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2014 από tassos_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4690057/Samsung-UE55H7000.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tassos_7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4690057/Samsung-UE55H7000.html Θα κρατηθει αρκετα χρονια η tv Δεν αξιζει να παω σε 4K ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Το 4Κ για να το καταλάβεις στην 55'', πρέπει να είσαι σε απόσταση 1,6μ. Επειδή ψάχνω και εγώ για 55άρα, μπες και στο θέμα μου που έχει πιο πολλές απαντήσεις να πάρεις απόψεις. http://www.insomnia.gr/topic/552167-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-47-50/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Όταν λέμε αρκετά χρόνια πόσα εννοούμε; Όλοι προτείνουν 1080p διότι δεν υπάρχει περιεχόμενο 4k ώστε να εκμεταλλευτείς αυτή την ανάλυση. Και εγώ στις 55 θα πρότεινα την H7000 Στις 55 4k και κάτω από 1500 παίζουν οι LGUB830V και LGUB850V αλλά δεν ξέρω τι μαύρο έχουν ελέω ips panel Και 50ίντσες καλά είναι για την απόσταση που αναφέρεις Καλό είναι να πας και μια βόλτα σε ένα κατάστημα να δεις μοντέλα από κοντά ώστε να αποφασίσεις ανάλυση,ίντσες και ίσως να ξεχωρίσεις κάποια κομμάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tassos_7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 η βαση της Samsung UE55H7000 ειναι αποσπομενη γιατι θα κρεμαστει στον τοιχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tassos_7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον παιδες τελειωσαν τα κολπα...Full HD:Samsung UE55H7000Sony KDL-55W955BPanasonic TX-55AS800Ultra HD:Sony KD-55X8505BSamsung UE55HU7500Panasonic TX-55AX630Και μπαλαντερ η 60"αρα Sony KDL-60W855B.ΠΟΙΑ ΛΕΤΕ-ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αν μπορείς να διαθέσεις το έξτρα ποσό για 4Κ πάνε για 4Κ εκτός κι αν σκοπεύεις να αγοράσεις τηλεόραση σύντομα (π.χ. σε 2 χρόνια). Από τις Full HD που θες όλες τους είναι πολύ καλές, δε νομίζω να σε απογοητεύσει καμία. Από τις 4Κ η Πανασόνικ υστερεί έναντι των άλλων 2, είναι πιο μέτριο μοντέλο (δεν έχει HEVC decoding) αλλά είναι πιο value for money. Η Σόνι έχει IPS πάνελ αλλά τα έχει πάει πολύ καλά στις κριτικές, αν θα βλέπεις σε μεγάλες γωνίες θέασης τότε ενδύκνυται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου προτεινα πάντως κάτι με passive 3D αφού με τοσα χρήματα καταλήγεις με καλό μοντέλο σε όλους τους κατασκευαστές. Επίσης να πω πως σε samsung ότι σε θέαση από usb stick παρατηρησα υπερβολικο lag σε περιηγηση στο menu της τηλεoρασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tassos_7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αν μπορείς να διαθέσεις το έξτρα ποσό για 4Κ πάνε για 4Κ εκτός κι αν σκοπεύεις να αγοράσεις τηλεόραση σύντομα (π.χ. σε 2 χρόνια). Από τις Full HD που θες όλες τους είναι πολύ καλές, δε νομίζω να σε απογοητεύσει καμία. Από τις 4Κ η Πανασόνικ υστερεί έναντι των άλλων 2, είναι πιο μέτριο μοντέλο (δεν έχει HEVC decoding) αλλά είναι πιο value for money. Η Σόνι έχει IPS πάνελ αλλά τα έχει πάει πολύ καλά στις κριτικές, αν θα βλέπεις σε μεγάλες γωνίες θέασης τότε ενδύκνυται. Για 4K εχω της αμφιβολιες μου και εξηγω γιατι. Επειδη η χρηση της τηλεορασης θα ειναι 80% για τηλεοπτικο σημα, δεν πιστευω οτι σε 2 χρονια που αναφερεις να εχει φτασει το τηλεοπτικο σημα digea ή της συνδρομητικης να εκπεμπει 4Κ, αφου το ανωτερο σημα που παιζει αυτην την στιγμη ειναι το HD 720p. Στην ουσια οι αναλυσεις που παιζουν στις τηλεορασεις τωρα που πλασαρονται ως 4Κ δεν ειναι 4Κ αλλα 2Κ, οπως το αντίστοιχο HD 720p και αργοτερα το full HD 1080p που ειχαν βγει. Οποτε ποιος ο λογος να παρεις μια 4Κ που στις χαμηλοτερες αναλυσεις μπορει να δειχνει και χειροτερα απο μια premium Full HD ? Θα σου προτεινα πάντως κάτι με passive 3D αφού με τοσα χρήματα καταλήγεις με καλό μοντέλο σε όλους τους κατασκευαστές. Επίσης να πω πως σε samsung ότι σε θέαση από usb stick παρατηρησα υπερβολικο lag σε περιηγηση στο menu της τηλεoρασης Για ποιο λόγο passive 3d? Ειναι καλυτερο απο το active ? Αυτο που αναφερεις για samsung ειναι σε premium μοντελο οπως h7000 (4πυρινο επεξεργαστη)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Είναι πιο ξεκούραστο με φθηνότερα γυαλιά χωρίς μπαταρίες. Θεωρητικά είναι καλύτερο το active αλλά νομίζω με το passive δε θα καταλαβεις σημαντικες διαφορες και θα το χρησιμοποιείς πιο συχνά. To passive θελει απόλυτο σκοτάδι αλλιώς καταλαβαίνεις σημαντικα το flickering. Για το lag στο menu μιλάω για την Η6400. Κι εγώ active βεβαια πηρα επειδη βρηκα σε καλη τιμη την H6400 αλλά θα προτιμουσα να είχε passive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα