Προς το περιεχόμενο

Iclone 3D Animation Software

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Για όσους ασχολείστε με 3D animation σίγουρα θα γνωρίζετε και θα χετε χρησιμοποιήσει τα παραδοσιακά προγράμματα 3Ds max, Maya, Cinema 4D κλπ όμως θα γνωρίζετε ότι απαιτούν πολύ χρόνο και για να τα μάθαιτε και για να τα χρησιμοποιήσετε και το κόστος τους είναι υπερβολικό (βέβαια τα βρίσκετε και πειρατικά). Όπως επίσης για να βγάλετε κάποιο τελικό αποτέλεσμα το render κάνει αιώνες να τελειώσει. Κάποιοι ίσως ήδη γνωρίζεται ότι πλέον έχουν βγει και νέα προγράμματα στην αγορά πολύ πιο οικονομικά και με πιο γρήγορο αποτέλεσμα σε σχέση με τα κλασσικά προγράμματα. Ένα γνωστό είναι το DAZ3D που σας παρέχει δωρεάν το πρόγραμμά του και περιλαμβάνει έτοιμες φιγούρες που μορφοποιούνται πολύ εύκολα καθώς και ένα τεράστιο store που μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε ότι μπορείτε να φανταστείτε φτιαγμένα από 3D modelers και να τα χρησιμοποιήσετε για να παράγετε μια εικόνα ή ένα βίντεο. Το αρνητικό είναι ότι και εδώ το render είναι αργό. Εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.daz3d.com/home. Το καλύτερο πρόγραμμα που κυκλοφορεί και έχει άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα για οτιδήποτε θέλετε να παράγετε (εικόνες, ταινίες) είναι το iclone. Χτες κυκλοφόρησε η νέα έκδοση iclone 6 πολύ πιο εξελιγμένη από τη προηγούμενη. Είναι ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα. Με την αγορά του περιλαμβάνει βασικές φιγούρες, animations και γενικά η σελίδα έχει όπως και το daz ένα market place που μπορείτε να αγοράσετε διάφορα. Η προηγούμενη έκδοση η 5 περιλάμβανε και ένα επιπλέον πρόγραμμα το iclone 3d exchange με το οποίο μπορούσατε να εισάγετε μοντέλα και αντικείμενα τα οποία είχατε φτιάξει εσείς είτε με 3ds max, maya, blender, zbrush κλπ είτε από google 3d warehouse είτε από οπουδήποτε, μέσα στο iclone και να κάντε τα animations εκεί. Το render του είναι πολύ γρήγορο με πολύ καλό αποτέλεσμα. Εδώ είναι η επίσημη σελίδα  http://www.reallusion.com/. Μπορείτε να κατεβάσετε και ένα trial να το δοκιμάσετε. Εγώ ασχολούμαι με 3d animation για να φτιάχνω ταινιές και το θεωρώ πολύ καλή και γρήγορη λύση. Παρακάτω είναι 2 βίντεο από ταινιές που έφτιαξα φέτος με την έκδοση 5. Τα μοντέλα που χρησιμοποίησα είναι από το Daz και τα πέρασα μέσα στο iclone για να γυρίσω τις ταινίες. Φυσικά έχω χρησιμοποιήσει και άλλα προγράμματα συμπεριλαμβανομένων και των κλασσικών όπως το 3ds max και πολλά άλλα για να τις ολοκληρώσω. Επίσης τη μουσική την έχω φτιάξει εγώ και στα δυο.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα μικρό βίντεο από τη νέα έκδοση καθώς και πολλά άλλα και tutorials από το κανάλι της εταιρίας στο youtube

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...