drumpao Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ότι γράφει και ο τίτλος..Πρώτα είχα ένα Samsung Galaxy και τώρα ένα Nokia Lumia. Ειδικά στο δεύτερο όταν μπαίνω στο ίντερνετ να συνδεθώ σε facebook ή να περιηγηθώ γενικά τα MB που έχω διαθέσιμα από ένα πρόγραμμα στο καρτοκινητό μου πέφτουν πάρα πολύ. Πχ μια σύνδεση στο facebook και ήδη έχουν καταναλωθεί 4-5 mb. Όταν απενεργοποιώ το 3G αργεί πάρα πολύ η σύνδεση αλλά και πάλι τα MB μειώνονται γρήγορα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να ρυθμίσω στο κινητό ή έτσι είναι τα πράγματα και η μόνη λύση είναι να μπαίνω από wifi ?
makiss8 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 3g και facebook δεν πανε μαζι,, τρωει πολλαα πολλα μβ..
maddoctor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Το να κόψεις το 3G δεν θα σου μειώσει τα ΜΒ που χαλάς, αλλά θα τα χαλάς πιο αργά. Εάν φορτώνεις φωτό στο FB, αυτό τρώει πολύ κίνηση. Το κείμενο δεν είναι τόσο αδηφάγο. Κοινώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα να το μειώσεις. Ή το κόβεις ή μπαίνε καλύτερα από το wifi.
highpriest Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, για λύστε μου μια απορία. Εχω ένα lumia και σύνδεση wind. Εδώ και έναν χρόνο το κινητό με 3g σέρνεται. Μιλάμε κολλάει ακόμη και όταν κάνω ανανέωση της σελίδας στο FB πχ. Για βιντεάκι youtube δεν το συζητάω καν. Δείχνει απλά ότι φορτώνει. Ρυθμισμένο το έχω σαν 3G. Εως τώρα (ενάμισι χρόνο με το λούμια) δεν είχα κάποιο μέτρο σύγκρισης, Εριχνα το φταίξιμο στο σήμα της wind στην περιοχή και πίστευα ότι όλοι με wind πάνω κάτω έτσι πιάνουν. Η γυναίκα είχε ένα παλιό alcatel με android 2.3 και παρόμοιο χάλι στο να τρέξει με 3G. Αυτό ενίσχυε φυσικά την πεποίθηση μου ότι φταίει η wind, μιας και αυτή επίσης έχει wind. Το θέμα είναι ότι ήρθε ο καιρός και άλλαξε η γυναίκα κινητό και τώρα το ίντερνετ της πάει σφαίρα με την ίδια κάρτα. Δεν πήρε κανα θηρίο κινητό. Ενα απλό τετραπύρηνο με 1gb ραμ android πήρε. Κι έρχομαι και ρωτάω. Μήπως δεν έχω κάτι καλά ρυθμισμένο στο lumia 520 μου και δεν τρέχει καλά ίντερνετ; Μήπως φταίει κάτι άλλο; Έχω ξεψαχνίσει τις ρυθμίσεις του κινητού, αλλά ότι πρέπει να είναι ρυθμισμένο για 3g είναι κανονικά ρυθμισμένο. Για ρίξτε κανα φως οι wpαδες! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2014 από highpriest
highpriest Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι για micro sim έχω κόψει την mini sim και δεν έχω κάνει αλλαγή κάρτας;
dollyyy19 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 στα ασυρματα δικτυα,εχει επιλογη,μμονο gsm ή μονο 3g.επελεξες το δευτερο;διοτι αν το βαλεις στο αυτοματο,ολη την ωρα αλλαζει τροπο συνδεσης δεδομενων,και σπαει νευρα. για μικρη καταναλωση δεδομενων,δεν υπαρχει καλυτερη λυση απο οπερα μινι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα