Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,
έχω ένα turbo-x αγορασμένο προ 3τίας (i3 επεξεργαστή, 4GB μνήμη, 500 σκληρό κλπ). Από το 1ο χρόνο κιόλας, έκανε υπερθέρμανση, ακουγόταν απίστευτα πολύ το ανεμιστηράκι. Το πήγα στο πλαίσιο, μου χρέωσαν 20ευρώ διότι δεν το κάλυπτε η εγγύηση καθαρίζοντας το και βάζοντας πάστα. Όλα καλά, μέχρι που μετά από κανένα μήνα πάλι τα ίδια... πολύ θόρυβο και να υπερθερμαίνεται (να αργεί κλπ). Του πήρα βάση μήπως δροσίζεται το άτιμο καλύτερα...
Δεν όμως... μετά άρχισε μαύρη η οθόνη , ενώ άνοιγε κανονικά. Ανοίγωντας το, ψάχνωτας είδα ότι βγάζοντας την μια μνήμη ram να δουλεύει... φυσικά πολύ αργά...
νόμιζα ότι στην αρχή ηταν η ram αλλά βάζοντας την άλλη στην slot είδα ότι τελικά αυτό έφταιγε.
Το έχω παρατήσει έτσι... αξίζει λέτε να το φτιάξω και πόσο λέτε να μου κοστίσει ή αλλιώς η άλλη επιλογή να πάρω κανένα φθηνό γύρω στα 320€ που μπορώ να πάρω αυτή την περίοδο.
Κάθε πρόταση χρήσιμη και ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ

Δημοσ.

TurboX power. Δεν θα εχει βαρυ τροφοδοτικο :P

Εγω προσωπικα θα το εβαζα μια αγγελια(εξηγοντας πως εχει προβλημα το ενα dimm slot εννοειται) και θα επερνα ενα αλλο. 

Και πολυ ασχοληθηκες

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Που μπορώ να το πουλήσω; σε αγγελίες μάλλον. Το είχα πάρει 600 ευρώ και τώρα λόγω προβλημάτων και 3τιας, δεν γνωρίζω την αξία του!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Που μπορώ να το πουλήσω; σε αγγελίες μάλλον. Το είχα πάρει 600 ευρώ και τώρα λόγω προβλημάτων και 3τιας, δεν γνωρίζω την αξία του!

στα 100 συζητησιμη φτιαξε μια αγγελια.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...