azuli Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ολα αυτα τα luxury κινητα γιατι ειναι ΟΛΑ τοσο ΚΙΤΣ?
mikelamar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Η ανθρώπινη ματαιοδοξία καθώς και η ηλιθιότητα δεν εχει όριο! Sent from my iPhone using Insomnia
ShevaGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 βρε ζουλάδια που πετάτε κινεζιές των 100-200 ευρώ στην σύγκριση ,δεν λέω καλές είναι οι κινεζιές,τίμιες και αποδοτικότατες αλλά άλλη ποιότητα κατασκευής γιατί είναι άλλη κατηγορία. συγκρίνετε ένα κινητό που κατασκευάζεται στο χέρι και με ειδικά cnc και είναι απο τιτάνιο(με ότι αυτό συνεπάγεται) και μια κινεζιά που κατασκευάζεται απο πλαστικό και συναρμολογείται απο ρομπότ......απλά άκυρη σύγκριση δηλαδή το fiat που θα πάρεις που κάνει 10.000 και το pagani απο ανθρακονίματα το ίδιο θα κάνουν? έλεος. και αυτά τα σχόλια για μικροτσούτσουνους κλπ είναι αιδίες ναι εγώ δεν έχω δώσει πάνω απο 100 ευρώ για κινητό αλλά δεν κατηγορώ όποιον έχει λεφτά να πάρει ένα τέτοιο και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που δεν έχουν ούτε 5 ευρώ να βάλουν κάρτα αλλά σε αυτούς που έχουν λεφτά και τα παίρνουν και μαγκιά τους. Η Κινεζιά μου των 3 κατοστάρικων έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής, δεν είναι απο τιτάνιο και δεν έχει τρίψει το πουλί του πάνω ο ζαν κλοντ βανταμ για να είναι πρίμιουμ, αλλά πατάει κάτω το κινητό το 30 κατοστάρικων σε επεξεργαστή, ΡΑΜ και πολύ πιθανόν σε ήχο, λογισμικό κλπ.... Όταν αγοράζεις κινητό, αγοράζεις όλο το πακέτο και όταν δίνεις 3 χιλιάρικα πρέπει να είναι καλύτερο από ένα που κοστίζει 10 φορές κάτω.... Στη σύγκριση με το αμάξι το φίατ δεν είναι καλύτερο σχεδόν σε τίποτα.... Και υπάρχει μια τεράστια διαφορά που κάνει τα κινητά τόσο σκατένια στη σύγκριση σε σχέση με τα αμάξια. Στις αυτοκινητοβιομηχανίες συνήθως η κάθε εταιρία έχει δικούς της μηχανικούς που σχεδιάζουν κινητήρες, φρένα κλπ. Οπότε όταν συγκρίνεις ένα αμάξι με ένα άλλο, συγκρίνεις όλα τα επιμέρους κομμάτια, όχι μόνο το σκελετό, το σασί κλπ. Στις κινητοβιομηχανίες αφού κατασκευάσεις το σασί αρχίζεις και χώνεις μέσα πράγματα έχουν σχεδιαστεί από άλλους: π.χ Qualcom, Samsung κλπ Αν μου έδινες κινητήρα, φρένα κλπ μιας porche στο peugeot 206 σουπερ ντουπερ τουρμπο, θα μιλάγαμε για παρόμοια σύγκριση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα