plpapadopoulos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ενδιαφέρον και πραγματική ευκαιρία. Υπάρχουν αρκετά ζώα όρθια τελικά σε αυτό τον κόσμο. Μια ματία να ρίξει κανείς στους σειριακούς, θα δεί ότι έχουν πουληθεί πάνω απο 300... Για την τιμή και τα specs δε θα μπώ στον κόπο να σχολιάσω καν. Απλά θα έχει πάρα πολύ γέλιο όταν κι όποτε γίνει το review από κανένα site, να δείξει ότι έχει κάνα MTK chip να γελάσουνε και οι πέτρες.
gate1908 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ούτε κράξιμο ούτε τίποτα.το κινητό είναι κόσμημα και δεν το αγοράζεις για τα χαρακτηριστικά του απλά και μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά του. Υ.Γ αν ερχόταν Ελλάδα το συγκεκριμένο πιστεύω θα το κοστολογούσαν οι δικοί μας γύρω στα 5000€ χαλαρά. Έτσι Γιατί ήμαστε μάγκες στην Ελλάδα... 3
ShevaGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Και γιατι να το παρει καποιος? Γιατι μπορει... Ετσι απλα. Και ξεκινηστε τωρα να κραζετε, οχι ακριβο, οχι κοροϊδία το δικο μου ειναι πιο καλο και κανει 500€ και αλλα συναφή, όσοι απλα δεν μπορείτε... Και εσύ μπορείς να πάρεις το πατίνι της bmw με 1500 ευρώ και εγώ μπορώ να πάρω μηχανάκι με 1500 ευρώ. Εδώ δεν σχολιάζουμε αν μπορούμε να το πάρουμε ή όχι.... Προφανώς και μπορούμε 3 χιλιάρικα είναι, δεν είναι 3 εκατομμύρια. Απλά δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι για να το πάρουμε.... 1
el97639 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι τραγικο και θλιβερο αλλα πραγματικα θα εξαντληθει οχι γιατι ειναι καλο αλλα γιατι ειναι ακριβο. σε μια ανθρωποτητα που υποφερει ή εστω παλευει για να ζησει καποιοι θα το παρουν μονο και μονο για να τη προσβαλουν .
georgepppo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 βρε ζουλάδια που πετάτε κινεζιές των 100-200 ευρώ στην σύγκριση ,δεν λέω καλές είναι οι κινεζιές,τίμιες και αποδοτικότατες αλλά άλλη ποιότητα κατασκευής γιατί είναι άλλη κατηγορία. συγκρίνετε ένα κινητό που κατασκευάζεται στο χέρι και με ειδικά cnc και είναι απο τιτάνιο(με ότι αυτό συνεπάγεται) και μια κινεζιά που κατασκευάζεται απο πλαστικό και συναρμολογείται απο ρομπότ......απλά άκυρη σύγκριση δηλαδή το fiat που θα πάρεις που κάνει 10.000 και το pagani απο ανθρακονίματα το ίδιο θα κάνουν? έλεος. και αυτά τα σχόλια για μικροτσούτσουνους κλπ είναι αιδίες ναι εγώ δεν έχω δώσει πάνω απο 100 ευρώ για κινητό αλλά δεν κατηγορώ όποιον έχει λεφτά να πάρει ένα τέτοιο και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που δεν έχουν ούτε 5 ευρώ να βάλουν κάρτα αλλά σε αυτούς που έχουν λεφτά και τα παίρνουν και μαγκιά τους. 2
Bamagiotis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Πότε το φέρνει ο Γερμανός; Εδώ θα είναι πραγματική ευκαιρία! αχχαχαχαχαχαχ
vakouk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν απευθύνεται στην Ελλαδα πιστευω εγώ , μονο σε λίγους στα Αραβικα Εμιρατα, αλλα και σε κατι καμένους που περιμένουν να βγει το καινουργιο μοντελο για να το αγορασουν, λες και περιμένουν να τους κατσει το jocker.
vakouk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 αχχαχαχαχαχαχ θα το κλεβανε το μαγαζι την επομένη. χαχα
Aztec Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 3000000 revenue ετσι απλα . Αν ειχα την τεχνογνωσία θα το προσπαθούσα . Δηλαδη εταιρία με custom made σούπερ ντουπερ κινητό με τρομερό design που απευθύνεται στους λιγους. Υπάρχουν άλλωστε τρομερά περιθώρια στο design . 1
IsolatedParania Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ios κινητό 1000€.......android σε κινητό 5000 eat that apple PWND! Χαχαχαχαχα
HALF EVIL Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Πρώτη φορά το ακούω. Φαντάσου να το μοστράρεις στο καφενείο και να σου πούνε τι πουστριλέ μπακατέλα είναι αυτή, κοίτα εγώ εχω iphone!!
telas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ το πήρα πρόσφατα ωραιο κινητακι αλλά γκόμενα δεν σταυρωσα ακόμη... 1
vasilisaerox Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ το πήρα πρόσφατα ωραιο κινητακι αλλά γκόμενα δεν σταυρωσα ακόμη...Κράτα και την απόδειξη μαζί 2
cabdik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 απορω...! με αυτην την τιμη, δεν θα μπορουσαν τουλαχιστον, οι φτηνομπινεδες της Gresso, να δινουν επιλογη λειτουργικου..? εγω το θελω με...... WIN...!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα