Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ απορώ που δεν έγινε επιλογή WP.

Σίγουρα τα WP έχουν τα γνωστά μειωνεκτίματά τους αλλά:

1) Είναι πιο ασφαλή από τα Android
2) Προσφέρουν πιο σταθερή εμπειρία χρήσης
3) Τα updates θα είναι είναι πιο άμεσα σε σχέση με το android. Φυσικά αυτό εξαρτάται από την επιλογή fork του android που θα πειλέξει η εταιρία

Επαναλαμβάνω ότι τα μειωνεκτίματα των WP είναι γνωστά, αλλά για το συγκεκριμένο κοινό αυτού του κινητό πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερη επιλογή.

• Like 3
Δημοσ.

<p>Σιγά τον πολυέλεο παιδιά ... Με 3.000 ευρώ βάζω turbo στο αμάξι μου, σιγά μην τα δώσω για κινητό.</p>

Αμάξι επερνες τι turbo και και κολοκύθια

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Η εταιρεία προσφέρει στον χρήστη που θα θελήσει να το αγοράσει την δυνατότητα να επιλέξει τον αριθμό (εκτός και αν το ίδιο νούμερο έχει επιλέξει άλλος χρήστης νωρίτερα).

Αν υπάρχει ακόμα το μοντέλο με τον αριθμό 666 θα το αγοράσω και εγώ. Ελπίζω μονο να κάνουνε δόσεις! 

Δημοσ.

ΑΝ ειχε και specs και 1000€ αντι για 3000 αντε 1500€ θα το επερε ο κοσμος αυτο δεν παιζει να το παρει κανεις :P

Δημοσ.

Και γιατι να το παρει καποιος?

Γιατι μπορει...

Ετσι απλα.

Και ξεκινηστε τωρα να κραζετε, οχι ακριβο, οχι κοροϊδία το δικο μου ειναι πιο καλο και κανει 500€ και αλλα συναφή,

όσοι απλα δεν μπορείτε...

Επειδή το είδος του σχόλιού σου αποτελεί γραφικότητα σε κάθε θέμα που αφορά ακριβά προϊόντα και επειδή το κινητό αυτό δεν είναι παρά ένα σκουπίδι με επιχρυσωμένο περιτύλιγμα που κατασκευάστηκε στο χέρι, θα γίνω και εγώ γραφικός και θα το κράξω... Και κράζω το συγκεκριμένο προιόν τεχνολογίας όχι γιατί δεν μπορώ να το πάρω, αλλά γιατί είναι κάτι με χρόνο ζωής max 1-2 χρόνια. Και με το χρόνο ζωής δεν αναφέρομαι στα πιθανών προβλήματα που θα παρουσιάσει αλλά στο τι θα έχουν απογίνει τα 3 χιλιάρικά σου μετά από 1-2 χρόνια? Ένα διαχρονικό κόσμημα που θα το φοράς και θα εντυπωσιάζεις τον κόσμο? Όχι. Ένα συλλεκτικό/διαχρονικό κομμάτι της τεχνολογίας, όπως το NES που έχω περίφανα στο σαλόνι μου μετά από 30 χρόνια? Όχι. Ένα διαχρονικό σπορ υπεραυτοκίνητο που θα κυκλοφορείς στο δρόμο και θα γυρνάνε όλοι κεφάλια? Όχι. Μία αξέχαστη και διαφορετική εμπειρία ζωής όπως το να νοικιάσω σαρανταεφτά ξεμπούρδελα για να μου κάνουν αέρα με φύλλα φοίνικα? Όχι... Το μόνο που θα έχεις είναι ένα προϊόν που ανήκει στην κατηγορία των επιχρυσωμένων επιδόρπιων που τα πληρώνεις ένα χιλιάρικο για να βγάλεις μετά επιχρυσωμένα σκατά. Ακόμη και αυτό όμως είναι μια γευστική εμπειρία, το κινητό τι ακριβώς είναι? Θα μπορούσες να διαθέσεις καλύτερα τις 3000 χιλιάδες σου για να κάνεις ένα επιχρυσωμένο πλακάτ που να γράφει "έχω λεφτά για πέταμα", ακόμη και εκεί θα σου έβγαζα το καπέλο γιατί εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με το να αγοράσεις πάντως για ένα κινητό τηλέφωνο που θα πετάξεις σε 1 χρόνο γιατί δεν θα έχει 4k οθόνη, μάλλον θα σε περάσω για καραγκιόζη.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή το είδος του σχόλιού σου αποτελεί γραφικότητα σε κάθε θέμα που αφορά ακριβά προϊόντα και επειδή το κινητό αυτό δεν είναι παρά ένα σκουπίδι με επιχρυσωμένο περιτύλιγμα που κατασκευάστηκε στο χέρι, θα γίνω και εγώ γραφικός και θα το κράξω... Και κράζω το συγκεκριμένο προιόν τεχνολογίας όχι γιατί δεν μπορώ να το πάρω, αλλά γιατί είναι κάτι με χρόνο ζωής max 1-2 χρόνια. Και με το χρόνο ζωής δεν αναφέρομαι στα πιθανών προβλήματα που θα παρουσιάσει αλλά στο τι θα έχουν απογίνει τα 3 χιλιάρικά σου μετά από 1-2 χρόνια? Ένα διαχρονικό κόσμημα που θα το φοράς και θα εντυπωσιάζεις τον κόσμο? Όχι. Ένα συλλεκτικό/διαχρονικό κομμάτι της τεχνολογίας, όπως το NES που έχω περίφανα στο σαλόνι μου μετά από 30 χρόνια? Όχι. Ένα διαχρονικό σπορ υπεραυτοκίνητο που θα κυκλοφορείς στο δρόμο και θα γυρνάνε όλοι κεφάλια? Όχι. Μία αξέχαστη και διαφορετική εμπειρία ζωής όπως το να νοικιάσω σαρανταεφτά ξεμπούρδελα για να μου κάνουν αέρα με φύλλα φοίνικα? Όχι... Το μόνο που θα έχεις είναι ένα προϊόν που ανήκει στην κατηγορία των επιχρυσωμένων επιδόρπιων που τα πληρώνεις ένα χιλιάρικο για να βγάλεις μετά επιχρυσωμένα σκατά. Ακόμη και αυτό όμως είναι μια γευστική εμπειρία, το κινητό τι ακριβώς είναι? Θα μπορούσες να διαθέσεις καλύτερα τις 3000 χιλιάδες σου για να κάνεις ένα επιχρυσωμένο πλακάτ που να γράφει "έχω λεφτά για πέταμα", ακόμη και εκεί θα σου έβγαζα το καπέλο γιατί εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με το να αγοράσεις πάντως για ένα κινητό τηλέφωνο που θα πετάξεις σε 1 χρόνο γιατί δεν θα έχει 4k οθόνη, μάλλον θα σε περάσω για καραγκιόζη.

μονο που οι αγοραστες τετοιων συσκευων δεν τις αλλαζουν ουτε επειδη δεν εχουν 4Κ, ουτε επειδη δεν θα παρουν lollipop. τις αλλαζουν επειδη τις βαριουνται, μπορει και μετα απο μολις 6 μηνες, και μπορει και να τις πετανε.

δεν χρειαζεται κατι να ειναι διαχρονικο και να εχει διαχρονικη αξια για να ειναι ακριβο.

και η Bentley κοστιζει 300-400 χιλιαρικα. προσφερει κατι περισσοτερο απο μια S-class που κανει 150 χιλιαρικα? οχι, ισα-ισα που μαλλον ειναι κατωτερη σε πολλους τομεις. αρα οποιος την αγοραζει, πληρωνει το premium ποσο για το σηματακι, και για να λεει οτι εχει bentley

• Like 5
Δημοσ.

Δεν θα διαφωνησω με το σχολιο σου, εχεις δικιο, αλλα και λαθος, το λαθος σου (γιατι το δικιο το ξερουμε) ειναι οτι μιλας με βαση την λογικη, την δικη σου, την δικη μου και του γειτονα σου, αυτοι που θα το αγορασουν δεν θα το παρουν γιατι εχει διαχρονικη αξια, δεν θα το παρουν για τις αναβαθμισεις και φυσικα δεν θα το κρατησουν, οχι 2 χρονια, αλλα ουτε 2 μηνες,... ειναι απλο θελουν να κανουν το κεφι τους, θελουν να ξεχωρισουν απο την μαζα που δινει 1000 ευρω για Iphone και θελουν να το κανουν με οποιο κοστος... πιστεψε με, καποιος που δινει 200χιλ για αυτοκινητο και το σπιτι του κοστιζει 2-3εκ. σημαινει οτι βγαζει το λιγοτερο τοσα τον χρονο, οποτε 2-3χιλ. τα δινει για παιχνιδια και αυτο τετοιο ειναι, ενα ακριβο (για μας) παιχνιδι....

Δημοσ.

ερχεται με google play? Παιδες αυτα τα λεφτα για καποιους ειναι ψιλα... Ε αυτη η εταιρια δεν φτιαχνει παραπανω κινητα απο οσοι ειναι ολοι αυτοι... Εδω πηγαν και αγορασαν την τσιχλα του Ferguson για κοντα 500.000€, ξερω γω το κινητακι αυτο μοιαζει σαν ευκαιρια μπροστα σε τετοιες ηλιθιες επενδυσεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...