nokiamaniac Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα! Διαθετω 150 ευρώ και θέλω να αγοράσω κινητό η lenovo η xiaomi. Να το πάρω απο minideal.net ?πως φτιάχνω paypal να το έχω μόνιμο και για αγορες απο αλλες σελίδες? Τι να πάρω και μήπως να δω και στο ebay.com? Και φυσικά θα ηθελα να μη πληρωσω τελωνείο. Ευχαριστώ.
maddoctor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα! Διαθετω 150 ευρώ και θέλω να αγοράσω κινητό η lenovo η xiaomi. Να το πάρω απο minideal.net ?πως φτιάχνω paypal να το έχω μόνιμο και για αγορες απο αλλες σελίδες? Τι να πάρω και μήπως να δω και στο ebay.com? Και φυσικά θα ηθελα να μη πληρωσω τελωνείο. Ευχαριστώ. Αφού με ρώτησες στο Pm......Δες αυτά που σου έγραψα Μέχρι 150€ πολύ καλή επιλογή είναι αυτό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone ( 144€ ). Το έχω παραγγείλει και εγώ από reportspam και περιμένω μέχρι τέλος του μήνα να μου έρθει, να κάνει παρέα στο άλλο κινητό της Xiaomi που έχω, το Mi3w 64GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα