Προς το περιεχόμενο

Αγορα Ψυκτρας

Kostakis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το κουτακι ενταξει ειναι λιγο παλιο,απο τα πραγματα που δεν εχω πειραξει απο το προηγουμενο συστημα που ειχα παρει ετοιμο διοτι μου αρεσε 

http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/koytia-desktop/multirama-c2628-319-koyti-mid-tower-gia-mitrikes-atx-silverblack/prod741021pp/

αυτο ειναι απλα εχει και κοψιμο με window στο πλάι. 

Λες να εχω θεμα ?Το μετρησα ετσι στο περιπου κ εχω την εντύπωση πως θα ειναι ενταξει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορω να πω μετα την αγορα της και την πρωτη μερα χρησης της εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος για τα χρηματα που εδωσα και το αποτελεσμα που εχω δει.Θερμοκρασιες σε idle απο ~38-40 με την στοκ ψυκτρα ειμαι στους ~27-30 και στο far cry 4 σε υltra settings απο ~67-70 ειμαι στους ~47-50 τωρα.Νομιζω πως ειναι αρκετα καλα.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια...!Καλα Χριστούγεννα!!!

• Like 1

Μπορω να πω μετα την αγορα της και την πρωτη μερα χρησης της εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος για τα χρηματα που εδωσα και το αποτελεσμα που εχω δει.Θερμοκρασιες σε idle απο ~38-40 με την στοκ ψυκτρα ειμαι στους ~27-30 και στο far cry 4 σε υltra settings απο ~67-70 ειμαι στους ~47-50 τωρα.Νομιζω πως ειναι αρκετα καλα.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια...!Καλα Χριστούγεννα!!!

Μια χαρά είσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...