Προς το περιεχόμενο

Google Chromecast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστα ολα  ! εγω παντως επειδη δεν ζω το μελλον το πηρα το chromecast το οποιο κανει μια χαρα δουλεια !

το κυριοτερο ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο αντι για πισι η λαπτοπ για να βλεπεις ταινιες , φουλαρεις την μνημη με εργα και τυα παιζει απροβληματιστα και με υποτιτλους κανονικα ολα //

Αυτο το κανεις και με το miracast το οποιο το κινητο σου το υποστηριζει.

Και δεν μιλω για μελλον μονο αλλα και για παρον.

Για την περιπτωση σου ειναι μια χαρα,αφου βολευτικες,αλλα γενικα η καλυτερη λυση ειναι το miracast.

Να σε ρωτησω.Στις διακοπες στο εξωχικο πηρες και το ρουτερ μαζι σου?

Δημοσ.

το κινητο υποστηριζει - η τηλεοραση μου ομως οχι !

εχω απεριοριστο νετ - σταθερο τηλεφωνο στο εξοχικο και εχω ρουτερ μονιμα εκει δεν το πηγαινοφερνω ..

ο λογος που πηρα το miracast ειναι γιατι οταν πηγαινω για λιγο για κανα δυο μερες δηλαδη δεν θελω να κουβαλαω λαπτοπ μαζι μου ..

Δημοσ.

το κινητο υποστηριζει - η τηλεοραση μου ομως οχι !

εχω απεριοριστο νετ - σταθερο τηλεφωνο στο εξοχικο και εχω ρουτερ μονιμα εκει δεν το πηγαινοφερνω ..

ο λογος που πηρα το miracast ειναι γιατι οταν πηγαινω για λιγο για κανα δυο μερες δηλαδη δεν θελω να κουβαλαω λαπτοπ μαζι μου ..

Ουτε το chromecast το υποστηριζει η TV σου,γι'αυτο αγορασες το stickακι.Απλα αντι για stick του chromecast θα επερνες stick του miracast.

Η συζητηση δεν αφορα την περιπτωση σου μονο,αλλα γενικα πιο απο τα δυο ειναι καλυτερη προταση!

Το miracast δεν χρειαζεται ΤΙΠΟΤΑ,ουτε apps,ουτε ρουτερ,ουτε περιοριζεται σε οτι μπορει να καλυψουν οι developers με τις εφαρμογες τους.Οτι εχεις στο smartphone μπορεις να το δεις απ'ευθειας στην τηλεωραση,οπως και να κανεις το search στο browser σου και να δουλεψεις σε μεγαλυτερη οθονη απο το κινητο σου,σαν να ειναι pc!

Το miracast ουσιαστικα ειναι αυτο που λεμε wireless HDMI,κανει οτι κανει το HDMI,αλλα χωρις καλωδιο.

Φυσικα εχει ενα συμαντικο μειωνεκτημα στο android,απ'οτι καταλαβα.Δεν μπορει να λειτουργησει εκτος απο duplicate mode και γι'αυτο μενει ανοικτη και η οθονη του κινητου.κατι που δεν ισχυει στα windows. 

Φυσικα δε ξερω αν εχουν μπει επιπροσθετες ρυθμησεις στο lollipop(android 5)  που να δοσουν περισσοτερες δυνατοτητες!

Μιας και εισαι διαθεσιμος,οταν βρεις λιγο χρονο,δοκιμασε αν το chromecast μπορει να μεταφερει βιντεο,απο την σελιδα που ανα φερει ο φιλος ή να παει απ'ευθειας σε miracast stick.

Παιδια καλησπερα.

Μπορει να μου πεις κανεις αν με τα Chromecast/ miracast μπορω να δω βιντεο απο sites οπως το online-filmer.org??

ευχαριστω

Δημοσ.

στην  πρωτη μου απαντηση σε σενα σου διεφυγε το ''σωστα ολα'' που εγραψα !

οπως τα λες ειναι ο λογος που πηγα τωρα σε Chromecast ειναι γιατι δεν υποστηριζει η τηλεορ μου miracast !

αν αυριο παρω τηλεορ με miracast το στικακι hdmi θα ειναι πεταμενα λεφτα ισως το ξερω  !

οταν βρω χρονο θα το κοιταξω αυτο που λεει το παλικαρι μεχρι στιγμης μονο βιντεο απο την μνημη του τηλ παιζει και τα παιζει αψογα χωρις καθολου κολληματα και κυριως με υποτιτλους , αυτο με ενδιεφερε ..

Δημοσ.

Το miracast δεν χρειαζεται ΤΙΠΟΤΑ,ουτε apps,ουτε ρουτερ,ουτε περιοριζεται σε οτι μπορει να καλυψουν οι developers με τις εφαρμογες τους.Οτι εχεις στο smartphone μπορεις να το δεις απ'ευθειας στην τηλεωραση,οπως και να κανεις το search στο browser σου και να δουλεψεις σε μεγαλυτερη οθονη απο το κινητο σου,σαν να ειναι pc!

Έχεις καταλάβει ποια είναι η κύρια χρήση του Chromecast; 

Είναι να κάνει streaming το περιεχόμενο απευθείας από την πηγή του. Δηλαδή αν θες να δεις βίντεο από το YouTube, το κινητό είναι απλά ένα τηλεχειριστήριο, το chromecast κατεβάζει από τους servers της Google. Αντίστοιχα και με οποιαδήποτε άλλη online υπηρεσία. Το σημαντικό αυτού του γεγονότος είναι ότι δεν επιβαρύνεις τη συσκευή σου, όλη τη δουλειά αναλαμβάνει το ίδιο το chromecast.

Φυσικά υπάρχουν εφαρμογές για να παίζεις και το τοπικό περιεχόμενο από τις συσκευές σου ή από άλλες συσκευές του τοπικού δικτύου σου και όχι μόνο.

Δημοσ.

Έχεις καταλάβει ποια είναι η κύρια χρήση του Chromecast; 

Είναι να κάνει streaming το περιεχόμενο απευθείας από την πηγή του. Δηλαδή αν θες να δεις βίντεο από το YouTube, το κινητό είναι απλά ένα τηλεχειριστήριο, το chromecast κατεβάζει από τους servers της Google. Αντίστοιχα και με οποιαδήποτε άλλη online υπηρεσία. Το σημαντικό αυτού του γεγονότος είναι ότι δεν επιβαρύνεις τη συσκευή σου, όλη τη δουλειά αναλαμβάνει το ίδιο το chromecast.

Φυσικά υπάρχουν εφαρμογές για να παίζεις και το τοπικό περιεχόμενο από τις συσκευές σου ή από άλλες συσκευές του τοπικού δικτύου σου και όχι μόνο.

Ti γινεται οταν δεν εχεις ιντερνετ και θες να δεις τις ταινιες που εχεις κατεβασμενες στο τηλεφωνο?

Δημοσ.

Ti γινεται οταν δεν εχεις ιντερνετ και θες να δεις τις ταινιες που εχεις κατεβασμενες στο τηλεφωνο?

Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ, αλλά μόλις το έκανα. Τα παίζει κανονικά, φυσικά πρέπει οι δύο συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο τοπικό δίκτυο.

Δημοσ.

Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ, αλλά μόλις το έκανα. Τα παίζει κανονικά, φυσικά πρέπει οι δύο συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο τοπικό δίκτυο.

Υποτιτλους δειχνει?

Γιατι αν δε κανω λαθος μονο το plex δουλευει χωρις ιντερνετ.

Δοκιμασε και το  Bubblesoft .

Δημοσ.

Υποτιτλους δειχνει?

Γιατι αν δε κανω λαθος μονο το plex δουλευει χωρις ιντερνετ.

Δοκιμασε και το  Bubblesoft .

Δεν ξέρω, δοκίμασα με δικά μου βίντεο, προσωπικά. Θα δοκιμάσω αργότερα και με τα υπόλοιπα και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, δοκίμασα με δικά μου βίντεο, προσωπικά. Θα δοκιμάσω αργότερα και με τα υπόλοιπα και θα ενημερώσω.

Απλα δε στο λεω για να αποδειξω κατι.

Κοιταξα να δω τι παιζει μεταξυ των δυο και βρηκα πολλα θεματα που συζητουσαν ακριβως αυτο,.Δλδ πως να χρησιμοποιουν το chromecast μονο σε local δίκτυο χωρις internet access.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ο αδελφος μου θα παρει σημερα μια απο τις 2:

Samsung UE40H6200 στα 399

LG 42LB5610 στα 299

σκεφτομασταν και για ενα ανδροιδ στικ (συν ενα πληκτρολογιο ή ποντικι ασυρματο) ωστε να μπορει να σερφαρει και σε σελιδες Ιντερνετ, Youtube και facebook αλλα και να παιζει κανα παιχνιδακι ανδροιδ..

Τα Chromecast ή Miracast το κανουν αυτο;  θα τον καλυψουν με μια απο τις 2 αυτες τηλεορασεις;;;
χωρις πολυ ψαξιμο γιατι δεν ειναι και γνωστης της τεχνολογιας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...