Προς το περιεχόμενο

Google Chromecast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα !

εχεις κανεις αυτο

large_chromecast.jpg

για να μου πει με σιγουρια αν παιζει απο το Android κινητο τα δικα μας βιντεο στην τηλεορ?

τα βιντεο που του εχουμε φορτωσει στην καρτα μνημης πχ τα εμφανιζει ?

η μεταφερει μονο εικονα απο βιντεο στο ytube κτλ ?

ευχαριστω !

Δημοσ.

σε ευχαριστω !

νομιζω ομως οτι πρεπει να εχει wi-fi η τηλεορ για να δουλεψει !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν built in wifi και τα 2... οποτε εισαι κομπλε....

Tα εχω και τα 2….

Το google ειναι περιορισμενο και σαφως εχει λιγο lag (αυτο βεβαια ειναι και ποση αποσταση εχεις απο το router)

Για κανα youtube, αντε το πολυ netflix καλουτσικο ειναι….

Τις διαφορες τους πανω κατω στις λεει στο λινκ παραπανω...

its up to you……  :-D

Επεξ/σία από Unabomber
  • Like 1
Δημοσ.

πηρα το Chromecast  αλλα αυριο θα το παω πισω !

ο υπαλληλος με διαβεβαιωσε οτι παιζει τα δικα μου αρχεια βιντεο - μιας και του ειπα οτι το μονο που με ενδιαφερει ειναι αυτο και οχι να βλεπω βιντεακια απο το ytube ! τελικα μου τα σπασε σημερα κανα 2ωρο αλλα ακρη δεν βρηκα ! παιζει μονο web  και οχι τα βιντεο που εχω στο κινητο η στο ταμπλετ !  ο υπαλληλος ηταν σιγουρος πως κανει την οθονη του κινητου ''καθρεφτη'' και ο,τι βλεπουμε το βλεπουμε και στην τηλεορ ! καλα θα ηταν αλλα δεν ..

Δημοσ.

Αυτο δεν το διαβασες βρε πουλακι μου, απο το λινκ που σου εδωσα….

'' Chromecast can work in two modes:  web apps  mode and Chrome tab casting mode.

In web apps mode,  Chromecast  works like a HTML5 web browser. The Chromecast-enabled apps (for example, YouTube App, Netflix App, Google Play Movies  and TV, Hulu Plus,…) pass an HTML5 page to Chromecast, and then Chromecast streaming the contents  to your TV.  The app developer must access  Google Cast SDK, which was released to the developers officially early this month, to make their apps work with Chromecast. The casting or streaming relies on Google Cast Services  provided by Google. ''

Eπισης...

''Chromecast in web app mode actually works like a media player embedded in an  HTML 5 page. The Apps in your mobile device pass the URL and some other properties to Chromecast, which do the rest. So Chromecast actually handles the file and send output to the TV. The app in your mobile device may do something else.''

Kοινως, αμα θελεις να βλεπεις φωτος και ταινιουλες απο το κινητο σου, πας για miracast….  :-D 

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται αυτό που θέλεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast

Έχει γεμίσει ο τόπος με εφαρμογές για Chromecast.

Επίσης κάνει και cast την οθόνη του κινητού σου. Τουλάχιστον στο Nexus 5 μου γίνεται, δε γνωρίζω για τη συμβατότητα με άλλα κινητά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχεις samsung κινητο τοτε εχει ενσωματωμενο το all share cast.... που ειναι 100% συμβατο με το miracast. Κι ετσι δεν χρειαζεσαι κανενα εξτρα προγραμμα, το συνδεεις και μπαμ. Αυτο ηταν... υποθεση 1 λεπτου.

Για τα nexus κινητα ειναι απολυτως συμβατα με το chromecast, και εχει εξτρα λειτουργιες. Για αυτο ειναι πιο ευκολο... :)

Δημοσ.

Βασικά από ότι είδα όλα τα κινητά με Android 4.4.2 και πάνω είναι συμβατά και μπορούν να κάνουν cast την οθόνη τους.

Φυσικά υπάρχει όπως έγραψα και το Allcast, αλλά και το Plex.

Για εμένα χίλιες φορές καλύτερο το Chromecast, έχει εξαιρετική υποστήριξη από τους developers.

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις !  το λοιπον .. χθες ασχοληθηκα 2 ωρες με το plex και ακρη δεν βρηκα !

παιζει τα παντα - του φορτωνεις βιντεο απο τον υπολογιστη σου και τα παιζει μια χαρα  - ομως αυτο δεν με ενδιαφερει εγω θελω να παιζει τα βιντεο που εχω στην καρτα του τηλεφωνου και αυτο δεν το βρηκα στο plex οσο και αν εψαξα ! επισης δεν μου κανει cast την οθονη δεν ειναι συμβατο το κινητο μου και ας φοραει 4.3 το   Asus Zenfone 6 ειναι !

τωρα κοιταξα το Allcast και βρηκε με την μια τα αρχεια του κινητου μου - απλα μου βγαζει τους υποτιτλους κινεζικα !

αν αγορασω την πληρη εκδοση θα φτιαξει ? αξιζει να την αγορασω  η μπορω να κανω δουλεια και με την free εκδοση !

στο plex  κανω εγω κατι λαθος και δεν μπορω να βρω τα αρχεια του κινητου μου ? ευχαριστω !

Δημοσ.

λοιπον το θεμα λυθηκε οριστικα με το Bubblesoft !! 

υποτιτλους - σχεδον ολα τα αρχεια - τα παντα ολα και με την free εκδοση ! επειδη ειμαι κουβαρντας ομως θα αγορασω την ολοκληρομενη εφαρμογη ετσι για τους ευχαριστησω !

θενξ για την βοηθεια - με προλαβατε λιγο πριν το παω πισω - τωρα ειναι αψογο ετσι ακριβως οπως το θελω !

φουλαρω δηλαδη στην καρτα μνημης 64 gb  εργα - παω ενα δυημερο στο εξοχικο και δεν χρειαζομαι ουτε λαπτοπ ουτε τιποτα ! παιρνεις το τηλ μονο μαζι - συνδεεις  αυτο το παπαρακι στην τηλεορ και εχεις τα παντα ολα και σε 1080 αναλυση !

αψογο αξιζει τελικα τα 44 που εδωσα !

ευχαριστω ολους και παλι !

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βασικά από ότι είδα όλα τα κινητά με Android 4.4.2 και πάνω είναι συμβατά και μπορούν να κάνουν cast την οθόνη τους.

Miracast,αυτο εχουν τα μοντελα του 2013 και μετα! 

Και το android 4.4.2 υποστηριζει το miracast,μονο στις συσκευες που εχουν το καταλληλο hardware!

Η διαφορα ειναι οτι σχεδον ΟΛΕΣ οι smarttv απο το 2013 και μετα υποστηριζουν by default miracast και ολα σχεδων τα κινητα και tablets(windows & android) ερχονται με υποστηριξη miracast και ξεκινησε απο το 2014 να περνα και στα laptops! 

Σε 2 χρονια δε θα αγοραζεις συσκευη χωρις miracast υποστηριξη!

Και το πιο συμαντικο,ειναι οτι ΔΕ χρειαζεσαι router,η μεταφορα εικονας γινεται απ'ευθειας μεταξυ των δυο συσκευων και ΚΑΝΕΝΑ εξειδικευμενο app!

Οση υποστηριξη και να εχει το chromecast,το παρον και το μελλον ειναι στο miracast και η καλυτερη επενδυση ειναι σ'αυτο!

Δημοσ.

Οση υποστηριξη και να εχει το chromecast,το παρον και το μελλον ειναι στο miracast και η καλυτερη επενδυση ειναι σ'αυτο!

σωστα ολα  ! εγω παντως επειδη δεν ζω το μελλον το πηρα το chromecast το οποιο κανει μια χαρα δουλεια !

το κυριοτερο ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο αντι για πισι η λαπτοπ για να βλεπεις ταινιες , φουλαρεις την μνημη με εργα και τυα παιζει απροβληματιστα και με υποτιτλους κανονικα ολα //

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...