tabos23 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Έχω δημιουργήσει ένα query στην Access και θέλω τις τιμές από ενα field να τις πάρω και να τις αντιστοιχίσω σε ένα άλλο query. Ουσιαστικά ψάχνω να κάνω κάτι αντίστοιχο με την λειτουργία της VLOOKUP του Excel, στην Access. Έχω δοκιμάσει την DLOOKUP αλλά δεν τα κατάφερα. Περιμένω βοήθεια! Thanks!
konstantinos_1987 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 αν βλέπαμε τη βάση θα βοηθούσε..ουσιαστικά αν στο δεύτερο query στο build του,είτε μέσω της sql είτε μέσω του builder εμφανίσεις το πρώτο query και του "πεις" οτι θα πάρει τιμές από εκεί,θα σου δουλέψει μια χαρά..δεν ξέρω αν κατάλαβες τι ακριβώς εννοώ,αλλά αν θες μπορώ να σου δείξω μια δική μου βάση που κάνει ακριβώς αυτό,είτε να το δώ στη δική σου..
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Κάτι τέτοιο; http://sqlzoo.net/wiki/Using_nested_SELECT
konstantinos_1987 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ..αν δεν ξέρει sql όμως,γίνεται κι από τη σχεδίαση ερωτημάτων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα