Heisenberg7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω ηχεία για το λάπτοπ μ γτ μ αυτά που έχει κάνω προσπάθεια για να ακούσω.Προτείνετε μου αν έχετε κάποια και ακούγονται δυνατά ή τεσπα σας έχουν βγει καλά.(low budget πάντα).
coolerman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Όταν εννοείς low budget μέχρι πόσα μάξιμουμ;; 2.0 η 2.1? 1
Heisenberg7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 low budget εννοώ λίγα λεφτά,δε σε πιάνω
meletis_m Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω ηχεία για το λάπτοπ μ γτ μ αυτά που έχει κάνω προσπάθεια για να ακούσω.Προτείνετε μου αν έχετε κάποια και ακούγονται δυνατά ή τεσπα σας έχουν βγει καλά.(low budget πάντα). Όρισε ενα συγκεκριμένο ποσό π.χ 10,20 επειδή υπάρχουν διάφορες κατηγορίες. Για παράδειγμα στο eshop το φτηνότερο αρχίζει απο 7 ευρώ 1
pittis1007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 φιλε μου καλησπερα και σε ολους χρονια πολλα .εγω πηρα απο τα public τα hp 2.1 24w 23 euro.μεχρι στιγμης αψογα.μια χαρα αποδοση για τα λεφτα του
Heisenberg7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλή χρονιά φίλε!Συνδέονται απευθείας με usb στο laptop?Πόσα db??? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2015 από Heisenberg7
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Διευκρίνισε μας αν θες να είναι μόνο USB ή οχι γιατί έχει τεράστια διαφορά το θέμα ποιότητας. Επίσης και πόσο μαρούλι διαθέτεις.
Heisenberg7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Διευκρίνισε μας αν θες να είναι μόνο USB ή οχι γιατί έχει τεράστια διαφορά το θέμα ποιότητας. Επίσης και πόσο μαρούλι διαθέτεις. μόνο usb θέλω να είναι,εκτός αν υπάρχει άλλος τρόπος να τα συνδέσω με το λάπτοπ,με ένα μετατροπέα π.χ.Για τα λεφτά δεν ξέρω,πάντα αποφασίζω τι θ αγοράσω και μετά τα μαζεύω.Αλλά μέχρι γύρω στα 30 σκέφτομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα