Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποψιαζομαι πως μαλλον το τροφοδοτικο εχει αρχισει να χαλαει λογω καρτας γραφικων., Εδω καιι κανα 2 μερες το pc κολλαει μετα απο ωρα παιξιματος καποιου απαιτητικου παιχνιδιου οπως  για παραδειγμα  ταwatchdogs dead rising 3.  Βγαινει μηνυμα οτι το προγραμμα οδηγησης σταματησε να ανταποκρινεται η δεν βγαινει κανενα μηνυμα και απλα κολλαει ολο το pc και πρεπει να πατησω το κουμπι για να ξαναξεκινησει. Ο λογος που υποψιαζομαι οτι φταιει το τροφοδοτικο ειναι οτι δεν το αλλαξα μαζι με την καρτα την οποια εχω εδω και εναν μηνα τωρα ειχε μεινει ιδιο απο τοτε που ειχα την 560 ti. Ειναι ενα 650 watt δεν θυμαμαι πιο μοντελο και μαρκα ακριβως. Λετε οντως να ειναι αυτο?

Δημοσ.

Για αρχη τρεχεις furmark,memtest,hard disk sentinel,prime95 και μας στελνεις αποτελεσματα μπας και βρεθει το προβλημα..Το τροφοδοτικο δεν βλεπω λογο για να εμποδιζει σε κατι

Δημοσ.

Οχι δεν εχω κανει καθολου oc στην καρτα. Δεν χρειαζεται αλλωστε καθως κανει μονη της oc(boost ). Μεχρι τωρα συνεβη στα εξης παιχνδιια: Μια φορα στο ryse το οποιο επαιξα και τερματισα σε 1440p max settings. 3 φορες στο watchdogs το οποιο επισης επαιξα και τερματισα σε αυτα τα settings. Και απο χτες που ξεκινησα το Dead Rising 3 αρχικα σε 4κ ολα φουλ εκει κολλαγε συνεχεια το pc(δεν κουνιοταν τιποτα ουτε με αφηνε να βγω απο το παιχνιδι ουτε τιποτα) μεχρι που μετα το εβαλα σε 1440p και πλεον τρεχει κανονικα. Αλλα παιχνιδια που εχω παιξει με την νεα καρτα οπως το crysis 3 σε 1440p max settings δεν ειχα καποιο προβλημα. Βαζω τωρα και το metal gear αν αντιμετωπισω και εκει προβλημα θα σας πω. Στο κουτι της καρτας λεει οτι θελει 500 watt minimum για core i5 3.0 ghz ενω ο δικος μου ειναι στα 3,3 με turbo boost στα 3.7. Μαλλον για αυτο αρχισε να χαλαει υποψιαζομαι.

Δημοσ.

Eτρεξα prime 95 memtest και hard disk sentinel δεν βρηκε καποιο προβλημα. Στο prime 95 ετρεξα torture test και benchmark ολα καλα. Μαλιστα τελειωσαν πολυ γρηγορα τα test. Τωρα λεω να δοκιμασω και με fur mark αλλα πριν ξεκινησω εβγαλε ενα προειδοποιητικο μηνυμα οτι το τεστ το τρεχω με δικο μου ρισκο. Λεει επισης οτι τυχον προβληματα στην καρτα λογω τροφοδοτικου θα φανουν. Να το τρεξω η οχι?

Δημοσ.

Στο κουτι της καρτας λεει οτι θελει 500 watt minimum για core i5 3.0 ghz ενω ο δικος μου ειναι στα 3,3 με turbo boost στα 3.7. Μαλλον για αυτο αρχισε να χαλαει υποψιαζομαι.

Αν το τροφοδοτικο σου ειναι noname(μουφα κοινως) και λιγα ειναι τα 500watt. Δεν μας ειπες τι τροφοδοτικο εχεις τελικα.

Eτρεξα prime 95 memtest και hard disk sentinel δεν βρηκε καποιο προβλημα. Στο prime 95 ετρεξα torture test και benchmark ολα καλα. Μαλιστα τελειωσαν πολυ γρηγορα τα test. Τωρα λεω να δοκιμασω και με fur mark αλλα πριν ξεκινησω εβγαλε ενα προειδοποιητικο μηνυμα οτι το τεστ το τρεχω με δικο μου ρισκο. Λεει επισης οτι τυχον προβληματα στην καρτα λογω τροφοδοτικου θα φανουν. Να το τρεξω η οχι?

Τρεξε.

Επισης, ειδες θερμοκρασιες? Driver update εκανες?

Δημοσ.

Eτρεξα και το furmark και δν πηγε καλα :devil:  Το ετρεξα σε αναλυση 19201080 χωρις mssa για σχεδον μιση ωρα περιπου. Στην αρχη τουυ τεστ ο πυρηνας της καρτας ητταν στα 1350 mhz δηλαδη οσο ειναι το boost που κανει αυτοματα η καρτα. Στη συνεχεια αρχισε η ταχυτητα του πυρηνα να πεφτει ενω η θερμοκρασια της καρτας αρχισε να αυξανεται μεχρι που εφτασε τους 80 βαθμους. Εκει σταθεροποιηθηκε η θερμοκρασια και δεν ανεβαινε παραπανω. Το αφησα λιγο ακομα να τρεξει και αρχισε το pc να βγαζει μια μυρωδια καμμενου η οποια γινοταν ολο και πιο εντονη οσο περνουσε η ωρα.  Το εκλεισα αμεσως και τωρα το ξανανοιξα μετα  απο ωρες .Τωρα πια δεν υπαρχει αμφιβολια πλεον. Το τροφοδοτικο ειναι που μυρισε καμμενο δεν μπορει να ειναι η καρτα καθως αντεχει μεχρι 90 c και η g1 gaming ειναι εξερατικης κατασκευης με δυνατη ψυκτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...