kostasxx1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καταρχιν συγνωμη αν το θεμα μου δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια.... προχθες πηρα ενα blue ray player γιατι ηθελα να βλεπω και καμια ταινιουλα στο σαλονι.. αγορασα λοιπον σε μια προσφορα το samsung bd-f5100 (49e) και ενω εχω εφοδιαστει με τα απαραιτητα (coca cola, τσιπσ κλπ κλπ) και ενω η ταινια ειχε ξεκινησει (παρεπιπτωντος επαιζε απο usb) μου πεταει ενα μηνυμα και μου κοβει τον ηχο...!!!! το μηνυμα ηταν κατι για cinavia code 3 ... παραξενευτικα και εψαξα λιγο στο δικτυο να δω τι ειναι. καταλαβα πωσ ειναι ενα κλειδωμα για τις ταινιες ...και ειδα διαφορα site να προτεινουν τροπους για να ξεμπερδεψω απο το cinavia...αλλα μπα....καμια ακρη... γνωριζεται κατι πανω σε αυτο και αν ναι τι μου προτεινετε να κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Η μόνη λύση με το Cinavia είναι να παίξεις τη ταινία από άλλη πηγή που δεν έχει τη συγκεκριμένη προστασία (π.χ. τηλεόραση) ή άμεσα από τον υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 πήγαινε πίσω το μηχάνημα και πάρε έναν αποκωδικοποιητή digea με 30e να βλέπεις τις ταινίες σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 πήγαινε πίσω το μηχάνημα και πάρε έναν αποκωδικοποιητή digea με 30e να βλέπεις τις ταινίες σου Σιγά. Λίγες ταινίες υποστηρίζουν προστασία Cinavia. Ειδικά εάν έχει κάποιο άλλο μέσο που μπορεί να τις αναπαραγάγει, δεν χρειάζεται να μπει σε τέτοιο κόπο. //Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, αν πήρε BR Player απλά για να παίζει τις ταινίες με USB, μάλλον είναι καλύτερα όντως να αλλαχθεί σε κάποιον Media Player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasxx1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 δηλ δεν υπαρχει λυση πχ με καποιο προγραμμα να περασω την ταινια και να φυγει το κλειδωμα???η το ολο συστημα βρισκετε στο br player δηλ εχει firmware πανω του με την προστασια..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Έχει «σινιάλο» στην ροή ήχου,αυτό είναι το cinavia,και το αντιλαμβάνεται το firmware όπως είπες και δεν τον παίζει, και να την μετατρέψεις την ταινία δεν θα φύγει αυτό το σήμα,μπορείς να αλλάξεις τον ήχο με καθαρή μορφή αν βρεις από άλλη έκδοση της ταινίας το πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasxx1982 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 αυτο δηλ γινετε μονο στην μορφη bl ray h kai se dvd μορφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν ο φίλος έχει πολλές τέτοιες ταινίες αλλά θεωρώ αν βλέπει μόνο από usb καλύτερα είναι αγορά κάποιου Media Player, Android box, ή φθηνή λύση digea δεκτή. Έχω και εγώ ένα Blu-ray σε λαπτοπ και είναι άχρηστο ποτέ δεν είδα ταινία από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα