Giannhs.Salonika Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια μολις ανοιγω τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας χραιωνομαι κατευθειαν χωρις να κανω τιποτα και λεει οτι οφειλεται σε εφαρμογες (καιρος νεα εμαιλ) που κανουν αυτοματη ενημερωση... Εγω θελω να μπαινω 0.facebook
NikosKallithea Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι ειναι μόλις ανοίξεις τα data κάποιες εφαρμογές συνδέονται αυτόματα
maddoctor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κόψε την αυτόματη ενημέρωση. Μόνο έτσι θα γλυτώσεις data.
Giannhs.Salonika Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Πώς την κόβω φίλε μπορείς να βοηθήσεις xperia sp έχω
NikosKallithea Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορεις να κοψεις τα update ολων των εφαρμογων του κινητου σου ειναι αδυνατον.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις ροοτ και να βαλεις ενα droidwall και κοβεις την συνδεση ολων τον εφαρμογων μεσω 3g!
AntiCambeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Και στο android αλλα και στα Windows phones ισχυει αυτο?
~mxls~ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μισό λεπτάκι, στο Play Store , πας Ρυθμίσεις, εκει τι έχεις ορίσει στην αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών; Σου δίνει την δυνατότητα να μην κανει αυτόματες ενημερώσεις, ή να γίνονται μονο μεσω wifi, όπως επίσης να μην σου έρχονται ειδοποιήσεις. Απο κει και πέρα δεδομένα μπορει να τρέχουν απο διάφορες εφαρμογές, τύπου facebook, skype κτλ 1
Giannhs.Salonika Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 mxls δν γινοται τετοιες ενημερωσεις γινονται ενημερωσεις για τα νεα για τον καιρο δλδ πως ειναι ο καιρος τωρα,αυτο που λες το εχω βαλει μονο μεσο wifi, Σας ευχαριστω παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα