stavros34 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Και εμένα λέει όταν πάω να παίξω ένα βίντεο από την σελίδα του μεγκα ανεπαρκής μνήμη η εφαρμογή πρέπει να κλείσει. Άλλες φορές ότι δεν υποστηριζεται το flash plugin και δεν παίζει κανένα βίντεο που είναι flash. Υπάρχει λύση και στο ένα θέμα και στο άλλο? Μπορώ να εγκαταστήσω κανέναν άλλο browser? Αν και δεν νομίζω να υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ΝΟΜΊΖΩ ότι αξίζει τον κόπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Q-Taxys Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Βγάλε και κανένα κινητό με webOS ρε συ LG. (ο καθένας με τον πόνο του) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Και να μην πάρει η δικιά μου WebOS 2.0 δε με νοιάζει.. προτιμώ να βγεί Plex App στο Store της 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εγκατέστησα πριν από λίγες μέρες μια 65αρα 4Κ. Εκπληκτική εικόνα ακόμη και στα επίγεια ψηφιακά που η ανάλυση τους είναι πάτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosxristou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 τι να πω ρε παιδιά...εγώ πάντως είμαι πολύ δυσαρεστημένος από το smart τις LG ,κολλάει όλη την ώρα ,επόμενος δεν το χρησιμοποιώ πουθενά,είναι κρίμα gt είναι πολλά video από youtube που θέλω να δω και το αποφευγω,κολλάει πολύ,ΟΧΙ η σύνδεση αλλα η τηλεόραση ,τις φαίνεται "βαρύ"και άμα πάρει καμια εντολή παραπάνω(back η forword)άστα....έχετε και εσείς τέτοια θέματα?μοντέλο LG 50LA660S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 τι να πω ρε παιδιά...εγώ πάντως είμαι πολύ δυσαρεστημένος από το smart τις LG ,κολλάει όλη την ώρα ,επόμενος δεν το χρησιμοποιώ πουθενά,είναι κρίμα gt είναι πολλά video από youtube που θέλω να δω και το αποφευγω,κολλάει πολύ,ΟΧΙ η σύνδεση αλλα η τηλεόραση ,τις φαίνεται "βαρύ"και άμα πάρει καμια εντολή παραπάνω(back η forword)άστα....έχετε και εσείς τέτοια θέματα?μοντέλο LG 50LA660S Όχι δεν έχω κανένα θέμα (47LB731v), ειδικά με το youtube κλπ. Τις περισσότερες φορες που έτυχε να "σκαλώσει" είχα θέμα με το δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Καλά LA με LB έχουν (και στο smart) διαφορές. Και σε εμένα η LA620s αν και όλο αναβαθμίζεται, απλά αξιοπρεπώς πάει στο smart. A, όσοι δεν έχετε το "Wii" χειριστήριο...απλά πάρτε ένα ασύρματο ποντικάκι με 10€ και καρφώστε το σε μία usb. Βοηθά, πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jipet Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αυτή η τελευταία αναβάθμιση 04.25.05 στην 47LA620s έκανε το youtube χάλια! και κάνει συχνές αποσυνδέσεις απ'το wifi. Ελπίζω να να βγει update ήδη έχει περάσει αρκετός καιρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Λοιπόν... Βγήκε "σιωπηλή" αναβάθμιση για την 620s. Ως συνήθως, η τηλεόραση δεν την βρίσκει αυτόματα. Μόλις την κατέβασα και την πέρασα χειροκίνητα. Είδα ότι πλέον υποστηρίζει Plex (μέσω κατεβάσματος, σε Premium), εκτός κι αν υπήρχε και παλιότερα και δεν είχα πάρει χαμπάρι. Από ότι βλέπω, εμείς με την LA είμαστε (και θα παραμείνουμε) με Netcast. Οι LB σειρές παίρνουν το WebOS (ver1) αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρο πως θα πάνε σε ver2 (ίσως κάποιες, αλλά όχι όλες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα