iLuxus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Nα υποθέσω ότι ο installer βρίσκεται μεσα στον 'φάκελο' εφαρμογές του Μακ σου, έτσι δεν είναι;
iLuxus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 xμμμ...δοκίμασε και αυτό εδώ: Από εκεί που λέει "Here are the required steps": Ίσως να είναι απλό πρόβλημα ονομασίας usb. Διάβασε το κείμενο και θα καταλάβεις τι εννοώ.
salmador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα, δεν ειναι θεμα ονομασιας του usb. Untitled το αφησα για να κανω copy-paste tην εντολη στο terminal... Εκτος αν μου διεφυγε κατι και εννοεις αλλο..
ozelot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Η εντολή στο link "Here are...." αφορά στην beta version του Yos, γι' αυτό δεν τρέχει. Δοκίμασε την σωστή και θα είσαι εν τάξει. sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/Untitled --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app --nointeraction
salmador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Το δοκιμαζω ξανα τοτε edit: Και παλι τιποτα.. θα αλλαξω usb το απογευμα γιατι υποψιαζομαι οτι ειναι απο εκει το προβλημα
iLuxus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Η εντολή στο link "Here are...." αφορά στην beta version του Yos, γι' αυτό δεν τρέχει. Δοκίμασε την σωστή και θα είσαι εν τάξει. sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/Untitled --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app --nointeraction Στη πρωτη σελίδα, ποστ #9 λύση B:λινκ ''how to...'' του είχα ήδη προτείνει αυτή την εντολή. Δεν έπιασε, και για αυτό προσπάθησα με αλτερνατιβ τρόπους. Πάλι δεν έπιασε, οποτε δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα. Ελπίζω να φταίει τελικά το usb.
ozelot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Η εντολή που σου έδωσα είναι τσεκαρισμένη και τρέχει εφ' όσον το εικονίδιο του flash είναι στο Desktop και έχει την επωνυμία Untitled. Μήπως τελικά το flash έχει θέμα ;. Είναι φορμαρισμένο σε Mac OS X Extended (Journaled) φορμά. ;.
salmador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Επιτελους!!!! Το usb ηταν τελικα... Το απογευμα εχει εγκατασταση!!!! ozelot, σε Mac OS X Extended (Journaled) φορμά το ειχα αλλα ισως να εφταιγε που το ειχα φορμαρει σε Master Boot Record καποια στιγμη. Απο τοτε και σε fat να το ειχα τα windows πχ δεν το εβλεπαν και μου ειχε κανει εντυπωση αυτο...
ozelot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Επιτελους!!!! Το usb ηταν τελικα... Το απογευμα εχει εγκατασταση!!!! ozelot, σε Mac OS X Extended (Journaled) φορμά το ειχα αλλα ισως να εφταιγε που το ειχα φορμαρει σε Master Boot Record καποια στιγμη. Απο τοτε και σε fat να το ειχα τα windows πχ δεν το εβλεπαν και μου ειχε κανει εντυπωση αυτο... Αχ, αχ, αχ φίλε μου ! Ξέχνα τα παράθυρα σε Mac, αφού δεν παίρνει κανείς τέτοιο μηχάνημα για να τα τρέχει. Απλά, απόλαυσε το ωραίο Mac OS X.
salmador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Σε windows laptop το δοκιμασα και δεν επαιξε!!! Δεν βαζω διαβολους στα Mac μου
ozelot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως, ενημερωτικά, αν θέλεις πες μας την έκβαση.
iLuxus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επιτελους!!!! Το usb ηταν τελικα... Το απογευμα εχει εγκατασταση!!!! ozelot, σε Mac OS X Extended (Journaled) φορμά το ειχα αλλα ισως να εφταιγε που το ειχα φορμαρει σε Master Boot Record καποια στιγμη. Απο τοτε και σε fat να το ειχα τα windows πχ δεν το εβλεπαν και μου ειχε κανει εντυπωση αυτο... Πιο πολύ το κόβω να ήταν το usb παρα το φορμάτ. Η διαδικασία bootable usb τα διαγράφει όλα, και το φορμάρει στο κατάλληλο εξτνς. (Mac OS X Extended (Journaled) Όπως και να έχει, αυτό που μετράει είναι ότι βρέθηκε λύση. Καλη εγκατάσταση. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2014 από iLuxus 1
salmador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα ολα καλα!! Περασα τα Yosemite και περναω ενημερωσεις, προγραματα κτλ. Ρε παιδια, καπου επεσα σε ενα σαιτ που με λιγα λογια υπηρχε μια διαφωνια μετα απο clean install, για το αν πρεπει το mac να εχει το ιδιο account name με το παλιο για δουλεψει σωστα το time machine. Παιζει ρολο αυτο απο την εμπειρια σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα