Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, δεν ειναι θεμα ονομασιας του usb. Untitled το αφησα για να κανω copy-paste tην εντολη στο terminal... 

Εκτος αν μου διεφυγε κατι και εννοεις αλλο..

Δημοσ.

Η εντολή στο link "Here are...." αφορά στην beta version του Yos, γι' αυτό δεν τρέχει. Δοκίμασε την σωστή και θα είσαι εν τάξει. :)

sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/Untitled --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app --nointeraction

Δημοσ.

Το δοκιμαζω ξανα τοτε

edit: Και παλι τιποτα.. θα αλλαξω usb το απογευμα γιατι υποψιαζομαι οτι ειναι απο εκει το προβλημα

Δημοσ.

Η εντολή στο link "Here are...." αφορά στην beta version του Yos, γι' αυτό δεν τρέχει. Δοκίμασε την σωστή και θα είσαι εν τάξει. :)

sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/Untitled --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app --nointeraction

Στη πρωτη σελίδα, ποστ #9 λύση B:λινκ ''how to...'' του είχα ήδη προτείνει αυτή την εντολή.  :rolleyes:

Δεν έπιασε, και για αυτό προσπάθησα με αλτερνατιβ τρόπους. 

Πάλι δεν έπιασε, οποτε δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα. Ελπίζω να φταίει τελικά το usb. 

Δημοσ.

Η εντολή που σου έδωσα είναι τσεκαρισμένη και τρέχει εφ' όσον το εικονίδιο του flash είναι στο Desktop και έχει την επωνυμία Untitled.

Μήπως τελικά το flash έχει θέμα ;. Είναι φορμαρισμένο σε Mac OS X Extended (Journaled) φορμά. ;. 

Δημοσ.

Επιτελους!!!! Το usb ηταν τελικα... Το απογευμα εχει εγκατασταση!!!!

ozelot, σε Mac OS X Extended (Journaled) φορμά το ειχα αλλα ισως να εφταιγε που το ειχα φορμαρει σε Master Boot Record καποια στιγμη. Απο τοτε και σε fat να το ειχα τα windows πχ δεν το εβλεπαν και μου ειχε κανει εντυπωση αυτο...

Δημοσ.

ozelot, σε Mac OS X Extended (Journaled) φορμά το ειχα αλλα ισως να εφταιγε που το ειχα φορμαρει σε Master Boot Record καποια στιγμη. Απο τοτε και σε fat να το ειχα τα windows πχ δεν το εβλεπαν και μου ειχε κανει εντυπωση αυτο...

Αχ, αχ, αχ φίλε μου ! 

Ξέχνα τα παράθυρα σε Mac, αφού δεν παίρνει κανείς τέτοιο μηχάνημα για να τα τρέχει.

Απλά, απόλαυσε το ωραίο Mac OS X. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο πολύ το κόβω να ήταν το usb παρα το φορμάτ.

Η διαδικασία bootable usb τα διαγράφει όλα, και το φορμάρει στο κατάλληλο εξτνς. (Mac OS X Extended (Journaled)

Όπως και να έχει, αυτό που μετράει είναι ότι  βρέθηκε λύση.

Καλη εγκατάσταση. :)

Επεξ/σία από iLuxus
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικα ολα καλα!! Περασα τα Yosemite και περναω ενημερωσεις, προγραματα κτλ.

Ρε παιδια, καπου επεσα σε ενα σαιτ που με λιγα λογια υπηρχε μια διαφωνια μετα απο clean install, για το αν πρεπει το mac να εχει το ιδιο account name με το παλιο για δουλεψει σωστα το time machine. Παιζει ρολο αυτο απο την εμπειρια σας? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...