Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,έχω τον Corsair LS 120GB ο οποίος είναι αστεράκι από άποψη ταχύτητας αλλά επειδή θέλω παραπάνω χώρο σκέφτομαι να πάρω άλλον έναν Corsair LS 120GB και τους βάλω και τους δύο σε RAID0 (αν δεν κάνω λάθος θα 'ναι σαν ένας 240άρης).Αυτό που με απασχολεί είναι αν αξίζει κάτι τέτοιο από άποψης ταχύτητα κυρίως.Εννοείται τον SSD θα τον πάρω μεταχειρισμένο μιας και δεν υπάρχει καινούργιος πια απ'ότι θυμάμαι.Η μητρική που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η Asus Z97-Pro Gamer.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν αξίζει να κάνεις raid καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.

Καινούριος LS πάντως υπάρχει ρίξε μια ματιά στο skroutz.

Μπορείς βέβαια να πουλήσεις ένα 50αρακι αυτόν που έχεις και να πάρεις ένα 240 που παίζουν πια στα 100-105€

Δημοσ.

Διαφορα θα δεις σε όλα εκτος απο τα 4κ read τα οποια δεν αυξάνονται. Στην πράξη θεωρώ οτι μονο τα sequential θα καταλαβεις, αν τυχον μεταφέρεις μεγάλα αρχεία.

Ψιλοδύσκολη ερώτηση πάντως για να πεις αν αξίζει. Προσωπικά, στη θέση σου, αν εβρισκα κανα ssd (δεν χρειαζεται να ναι ο ίδιος αρκει να ναι ιδια χωρητικοτητα για να μην χασεις χωρο) γύρω στα 35 ευρώ θα το κανα, παραπανω όχι. Κυρίως γιατι 1ον ειναι μετριος ο ssd που έχεις και 2ον ειναι μικρο μοντέλο με αποτελεσμα τα write του να ειναι ήδη χαμηλα και παίρνοντας μεγαλύτερο μοντελο τα write του θα μεγαλώσουν αρκετα και χωρίς raid0.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...