TeZaS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό τομέα, αλλα έχω το εξής θέμα. Όταν γράφω ελληνικά και πατάω alt+shift για να γράψω αγγλικά (ή το αντίστροφο), δεν αλλάζει η γλώσσα αλλά εμφανίζετε ένα ελληνικό γράμμα για κάθε επιλογή που έχει πάνω πάνω που όταν το πατήσεις επιλέγετε η αντίστοιχη. Παρατήρησα πως αν πατάω πρώτα alt και μετά shift γίνεται σωστά η αλλαγή, αλλα εγώ έχω συνηθίσει να τα πατάω μαζί. Υπάρχει τρόπος να σταματήσει να το κάνει αυτό? Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο?
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Το πρόβλημα είναι ποιο πλήκτρο αφήνεις πρώτο. Όπως και να χει το shift πρεπει να απελευθερωθει μετά το alt. Αυτο είναι απαραίτητο αν δε θες να σου γίνεται το συγκεκριμένο θέμα το οποίο δεν είναι του word, αλλά τρόπος λειτουργίας όλων των υπολογιστών. Με alt ενεργοποιούνται τα μενού οπότε αν αφήσεις πρώτα το shift και τελευταίο το alt τότε πιάνεται σα να πάτησες alt...
TeZaS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Κατάλαβα... Δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό που ανοίγει το μενού με το alt?
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Η αληθεια εναι οτι δε το εχω ψαξει ποτε. Ισως υπαρχει καποιο πειραγμα για windows γιατι να το εχουν σαν επιλογη απο μονα τους δεν υπαρχει περιπτωση.
scullyist Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Είτε τα πατήσω ταυτόχρονα, είτε αφήσω πρώτο το ένα ή το άλλο, ή είτε πατήσω πρώτο το ένα ή το άλλο, σε όλες τις περιπτώσεις η γλώσσα αλλάζει. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το Firefox, αλλά δεν σκάω γιατί πάω για format. Παρόλα αυτά αν βρεθεί λύση θα με ενδιέφερε.
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Είτε τα πατήσω ταυτόχρονα, είτε αφήσω πρώτο το ένα ή το άλλο, ή είτε πατήσω πρώτο το ένα ή το άλλο, σε όλες τις περιπτώσεις η γλώσσα αλλάζει. Μα δεν είπαμε πουθενά ότι δεν αλλάζει η γλώσσα. Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το Firefox, αλλά δεν σκάω γιατί πάω για format. Παρόλα αυτά αν βρεθεί λύση θα με ενδιέφερε. Να βρεθεί λύση σε κάτι που δεν είναι πρόβλημα ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν 1
scullyist Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το έθεσα σωστά. Εννοώ αλλάζει με τη μία, κλασσικά, χωρίς να προκύπτει αυτό που περιέγραψε: "δεν αλλάζει η γλώσσα αλλά εμφανίζετε ένα ελληνικό γράμμα για κάθε επιλογή που έχει πάνω πάνω που όταν το πατήσεις επιλέγετε η αντίστοιχη". ... το οποίο για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει καλά-καλά πως/που εμφανίζεται (παράθυρο; taskbar; menu bar; ), αλλά τεσπά, δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο όπως κι αν συνδυάσω το press/release των πλήκτρων.
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Σε εμένα, απλό Αγγλικά αλλάζει Ελληνικά, αλλά μετά δεν ξανά αλλάζει. Όλα αυτά μόνο στο Firefox. Σε όλα τα άλλα ΟΚ
TeZaS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό μου εμφανίζει. Σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα όταν αλλάζω γλώσσα με τον τρόπο που πατάω τα πλήκτρα αλλάζει σωστά. Στο κωλο word δεν αλλάζει....
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ακομα και αν αφησεις πρωτα το alt και μετα το shift ενεργοποιει τα μενου; Κανα προβλημα του office θα ειναι τοτε. Παντως επειδη εχω δει αρκετους να αλλαζουν γλωσσα και προσπαθουν να πατησουν τα κουμπια σα να αφοπλιζουν βομβα, δε μου φαινεται περιεργο που ο καθενας εχει διαφορετικη εμειρια. Εγω εχω συνηθισει να παταω πρωτα το alt και οσο ειναι πατημενο το αλτ παταω το shift και μετα αφηνω το αλτ και μετα το shift. Καποιες φορες που το κανω βιαστικα εχω προβλημα αλλα εχω παρατηρησει οτι σε αυτες τις περιπτωσεις παταω το shift ενω εχω ηδη αφησει το αλτ αρα δικαιολογημενα δε δουλευει καλα και μου σπαει τα νευρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα