Προς το περιεχόμενο

Moto g 2nd gen VS Asus Zenfone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετα απο εκτενές ψάξιμο για δικαρτο android μέχρι 200ε κατεληξα αναμεσα σε moto g και zenfone 5. Ποιο θεωρειτε καλυτερο overall; με ενδιαφέρει μια καλη διαρκεια μπαταρίας, λιγότερες καθυστερήσεις στην καθημερινή χρηση (το lag προκαλει σοβαρότατες ψυχικές ασθένειες στους ανθρώπους) ωραία οθόνη/κάμερα και γενικά μια καλη εμπειρια χρήσης.

Ευχαριστώ

Edit: μιλάμε για μότο 2nd gen 8gb και zen 16gb με 2gb ram

Δημοσ.

Και απο άποψη υποστήριξης, τι λέει το coolpad; υπάρχει αντιπροσωπεια εδώ η πρεπει να το στείλω πίσω σε περιπτωση προβλήματος;

Δημοσ.

Αντιπροσωπία δεν έχει εδώ. Τα περισσότερα κινέζικα δεν έχουν, έχω πάρει πολλά κινέζικα από Κίνα και δεν είχα κανένα πρόβλημα τώρα αν πέσεις στην περίπτωση είναι λίγο ταλαιπωρία το πήγανε έλα στην Κίνα.

Εγώ είμαι της φιλοσοφίας πιο καλά ένα κινέζικο τον 140-150€ τούμπανο και ας κρατήσει 1-2 χρόνια πάρα στα ίδια λεφτά μια σαβούρα από Ελλάδα και να μου σπάει τα νεύρα.

Δημοσ.

το moto g dual ειναι για κλωτσιες . το πουλησα προχθες . σου πουλανε ενα τηλεφωνο το οποιο ειναι δικαρτο  και η δευτερη καρτα ειναι ουσιαστικα αχρηστη . περαν του οτι οταν δεχεσαι κλησεις στην δευτερη καρτα ενω μιλας στην πρωτη φαινεται κλειστο ( που ειναι γνωστο πρβλημα των dual standby κινητων) , πολλες φορες ενω δεν μιλας σε καμια γραμμη σε καλουν στην δευτερη , καλει σε αυτους κανονικα ενω το motorola δεν κανει τιποτα... ελεος λοιπον . τα κινεζακια δικαρτα που ειχα οπως lenovo p780 δεν μου το εκαναν ποτε αυτο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...