Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα Toshiba Satellite L850. Από τη μία μεριά έχει 2x USB 2.0 και από την άλλη 1x USB 3.0. Ξαφνικά από χθες σταμάτησε να αναγνωρίζει και τις δύο δυάρες και δουλεύει μόνο η τριάρα. Δοκίμασα να το ανοίξω και με Windows και με Linux, μήπως και ήταν πρόβλημα του λειτουργικού, αλλά το ίδιο.

Υπάρχει τρόπος να το προλάβω ή πρέπει να φύγει για service;

Δημοσ.

Δοκίμασα 2 διαφορετικά στικάκια, όπως επίσης και ένα ποντίκι ασύρματο (με δέκτη) και ένα ενσύρματο. Όλα δουλεύουν στην τριάρα και τίποτα στις δεξιά.

Τελευταία φορά φορμάτ έκανα πριν 1-1.5 μήνα, όπου και πέρασα τα Ubuntu. Έχω με dual boot και τα Windows αλλά δεν μπαίνω ποτέ. Πρώτη φορά μπήκα τώρα για να δω αν κάνει το ίδιο και εκεί.

Νομίζω πως κάτι μου κάνει πλάκα. Δοκίμασα τώρα να βάλω ξανά το ενσύρματο ποντίκι για να δω τουλάχιστον αν παίρνει ρεύμα και ανάβει το φως και ξαφνικά δούλεψε. Δοκίμασα και όλες τις άλλες συσκευές και δουλεύουν και αυτές.

Τώρα που το σκέφτομαι, το είχε κάνει άλλες δύο φορές. Δεν αναγνώριζε το φλασάκι και δεν έδωσα σημασία. Μετά από 1-2 ημέρες που είχα ξαναδοκιμάσει, έπαιξε και απλά το προσπέρασα.

Μήπως αυτό είναι χειρότερο; Το ότι τη μία παίζει και την άλλη όχι;

Δημοσ.

Κατι παρομοια κολπα μου κανει και εμενα τελευταια σε 2 λαπτοπ μου αλλα με εναν συγκεκριμενο σκληρο δισκο.

Ο δισκος εχει δοκιμαστει σε καμια δεκαρια υπολογιστες και δουλευει κανονικα. Εμενα τον αναγνωριζει (αναβει το φωτακι) αλλα δεν τον διαβαζει. Αν βαριεται βεβαια καμια φορα, τον διαβαζει. Θεμα λαπτοπ δεν ειναι σιγουρα γιατι διαβαζει ολα τα στικακια, ποντικοπληκτρολογια που του εχω βαλει.

Παρομοιο θεμα ειχε και φιλος προσφατα με εναν δικο του εξωτερικο.

bug στα 8.1;

δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...