nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι σοι η μητρική πάντως, και οι γραμμές που σου έβγαλε και οι μπλε οθόνες δεν έπρεπε να εμφανιστούν... Δώσε την πίσω να ξεμπερδέψεις.... Μιας και δοκίμασες με 3 σετάκια μνήμες και 2 επεξεργαστές και πάλι νεκρώνει κάτι δεν πάει καλά εκεί... Αν σου πούνε οτι δεν έχει τίποτα πες τους να περάσουν σύστημα και να στρεσάρουν gpu ram cpu και λογικά σε κάποιο απο αυτά θα μείνει...
shkreliand Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μου μενει αλλη επιλογη. Παντος σε ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου.
shkreliand Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να κάνω και μια ερώτηση. Έχω και μια K10N78 η οποια όταν άναβε με το που έπαιρνε ρεύμα (χωρίς την χρίση του κουμπιού power) και την είχα για πέταμα άλλα πέρασε το μυαλό μου να την ξαναδοκιμάσω εχτές (αφού δεν έχω τπτ να χάσω) που τα μάζευα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα βλέπω το jumper της και δεν ξέρω αν είναι στη θέση 1-2 ή στο 2-3 (εικ). Θέλω να ρωτήσω τι παθαίνει αν ήταν στο το jumper 2-3 και της έδωσα ρεύμα;
nikos903 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Άμα είναι στο Clear το Jumper τότε απλά δεν παίρνει μπρος η μητρική (μπορεί να δείχνει οτι παίρνει αλλά σήμα δεν δίνει), μετά όμως όταν το γυρίσεις στην σωστή θέση παίρνει κατευθείαν. Δεν δημιουργεί πρόβλημα δηλαδή.
shkreliand Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν το Jumper ήταν στο 2/3, το έβαλα στο 1/2 και πήρε μπρος κανονικά. Αν και έχω συνδεμενο σκληρό που μόλις το είχα κάνει φορματ χωρίς να περαστούν οδηγοί από lan/vga/chips κ.ο.κ. μου ζήτησε συσκευή για μπουταρισμα. Το έσβησα και πέρασα την συσκευή cdrom για να ξεκινησω κανονικά, αλλά αυτό με το που παίρνει ρεύμα "πάλι" ξεκινάει από μόνο του και χωρίς πλέον να μου δινει εικόνα. Πως εξηγείται αυτό; Εδω το βιντεο απο το κιν. Και εδω χρησιμοποιώ τον Phenom 965 και μνημη εχω ddr2 2x2gb kingston 240pin και 2x1gb TeamElite
nikos903 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 To ίδιο πράγμα σου κάνει που κάνει και με την άλλη δηλαδή; Είτε έχεις 2 προβληματικές μητρικές είτε ένα κομμάτι σε αυτά τα σετάκια (κοινό) έχει θέμα... Μόνο το τροφοδοτικό δηλαδή μένει να δοκιμαστεί... Αν έχεις πολύμετρο μέτρα τις τάσεις, αν δεν έχεις δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό. Υ.Γ Βγάλε την μια μνήμη και βάλε την πιο απλή μνήμη που έχεις (samsung λογικά).
shkreliand Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Νικο αυτην την μητρικη την ειχα σε μια ακρη για πεταμα διοτη μου ειχε παρουσιασει οτι ξεκινουσε απο μονη της χορις το power κουμπι. Η Κ10Ν78 ειναι ddr2 και οχι dd3 οπως η Asus M4A78LT-M που αυριο την στελνω πισω. Την δωκιμασα με το OCZ 600w οπως και με ενα αλλο 550w ενω την πρηγουμενη μητρικη την δοκιμασα και με την modXtreme 700w που εχω. Σε καποια φαση εβγαλα και τις μνημες και το cpu και αυτο που με ξαφνιασε ειναι οτι δεν εκανε ουτε μπιπ. Μπικα στην διαδικασια να ανοιξω σηζητηση γιαυτην λογο οτι στην πρωινη δοκιμη ξεκινισε καλα αλλα μετα συνεχισε αυτα που εκανε παλια. Εβαλα και ενα παλιο cpu που ειχα.
nikos903 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Χωρίς μνήμες και επεξεργαστή πάντως δεν είναι παράξενο που δεν έκανε μπιπ... Το οτι ξεκίνησε σωστά την πρώτη φορά τι να σου πω, κάτι δεν πάει καλά στην μητρική πάντως, τώρα αυτό είναι πυκνωτής ή κανένα ολοκληρωμένο ποιος ξέρει... Αφου έχει θέμα όπως και να έχει άστην... Άμα έδειχνε τουλάχιστον εικόνα καλά θα ήταν...
shkreliand Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σίγουρα δεν αξίζει να ασχοληθώ, αλλά έτσι για την εμπειρία θέλω να ρωτήσω π.χ με ένα πολύμετρο θα μπορούσα να βρω το πυκνωτή; (αν είναι αυτός φυσικά) και πως; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2014 από shkreliand
nikos903 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Πυκνωτή με το πολύμετρο μπορείς να βρεις μόνο αν είναι τελείως νεκρός (βραχυκυκλωμένος), αλλιώς ο σωστός τρόπος μέτρησης πυκνωτή είναι να τον βγάλεις απο την μητρική και να τον μετρήσεις με καπασιτόμετρο. Πάντως το πρόβλημα αυτής της μητρικής δεν είναι 100% σίγουρα απο πυκνωτή, μπορεί κανένα ολοκληρωμένο να την "έχει δει".... Γενικά η δοκιμή μητρικής είναι τραβηγμένη διαδικασία πέραν των στάνταρ δοκιμών πάντως...
shkreliand Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα.Πηρα μια msi 870U-G55 και την σηνδεσα ντ την δοκιμασω. Λογο οτι δεν εχει onboard gpu εβαλα πανω την His 6870. Την ξεκινισα αλλα δεν μου δινει εικονα. Για να μη κανω καποια ζημια τι κανω λαθος;
nikos903 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Χρόνια πολλά και σε σένα Ο υπολογιστής κάνει κανένα μπιπ όταν παίρνει μπρος; Την κάρτα την δοκίμασες και στις 2 θύρες; Οι μνήμες έκατσαν καλά; Το δικό σου τροφοδοτικό έχεις απάνω; Καμία φωτογραφία μπορείς να ανεβάσεις; Υ.Γ Το Jumper για το clear CMOS είναι όπως το βλέπεις αριστερά ε; Στην θέση 2-3 1-2 σωστά; Το OC το κουμπί απο κάτω δεν είναι πατημένο ή κάτι τέτοιο ε; Δοκίμασε και να βγάλεις όλα τα κουμπιά του front panel και αν το ξεκινάς με κανένα κατσαβίδι.
shkreliand Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ολα καλα φιλε το εβαλα στο κουτι και ξαναεβαλα την μνημες και ολα. μνημες τωρα εχω βαλει g.skill 2x2 + samsung 2x2 αλλα θα το αφισω μονο με τα δευτερα. psu: Ocz 600w
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα