shkreliand Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Οκ τότε θα το δω αύριο και θα σου πω για να προχωρήσω παραπέρα. Παντός σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. από εχτές το πρωί το κεφάλι μου έχει γίνει μπαούλο προσπαθώντας να βρω άκρη γιατί κολλάει και δεν μπορώ να προχωρήσω σε φορματ.
sifalio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε δες αν φταιει καποιο περιφεριακο οπως πληκτρολογιο η ποντικι. δοκιμασε καποιο αλλο...εμενα το ιδιο εκανε και τελικα ηταν το πληκτρολογιο.
shkreliand Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Έκανα update το bios σε 0802 (εικονα 1) και δεν κολλάει στις ρυθμίσεις και πάμε για το φορματ σε ένα 120αρι παλιό που είχα. Όμως στην εγκατάσταση των win (εικονα 2) κόλλησε και μου έβγαλε μια μπλε οθόνη (εικόνα 3). Άλλαξα το σκληρό και έβαλα το κύριο δίσκο που είχε πάνω το πσ για να κάνω και αυτό φορματ, αλλά (όπως και πριν την αναβάθμιση του bios) σε αυτόν τον δίσκο δεν μου βγάζει καθόλου εικόνα στην οθόνη.
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Sata είναι ο δίσκος ή ATA? Αν μπορείς δοκίμασε να τον συνδέσεις με άλλο καλώδιο και σε άλλη θύρα. Σε τι mode είναι ο controller? IDE (compatible) ή σατα;
shkreliand Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ο σκλιρος ειναι Sata. To controler mode το βλεπω απο το bios; και με αυτό το σκλιρο δεν μου βγαζει εικονα, ουτε της μητρικης οταν ανοιγο το πσ.
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, απο το bios βλέπεις σε τι mode είναι ο SATA controller. Βάλε το σε ACHI, SATA ή κάτι τέτοιο, όχι σε IDE ή compatible. Δηλαδή τώρα πάλι δεν έχεις εικόνα;
shkreliand Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το δοκιμασα και με καρτα γραφικων πανω και τωρα ουτε με το παλιο δισκο μου βγαζει εικονα. Τα μπερδεψα
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε clear CMOS βγάζοντας το ρεύμα και μετά την μπαταρία της μητρικής. Σε 1-2 λεπτά βάλε την μπαταρία και το ρεύμα και δοκίμασε.
shkreliand Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μια που θα μπω για το controler mode μηπως πρεπει να δω και κατι για το PCI-E?
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Βάλε να παίρνει μπρος μόνο η onboard αν βρεις τέτοια επιλογή. Primary video controller --> IGFX
shkreliand Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Έκανα clear CMOS και πάλι δεν μου βγάζει εικόνα, μου έχει σπάσει τα νεύρα.
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Για βάλε πάλι τον άλλον επεξεργαστή... Άμα δεν πάρει πάλι κάτι βρωμάει... A, και οι μνήμες σου ποιες ακριβώς είναι;
shkreliand Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Sata controler se ACHI, ok. (εικ. 1) Primary video controller --> IGFX, (εικ. 2) Δεν ηξερα αν επρεπε να βαλω το τελευταιο και το αφισα ος εχει. Μετα απο λιγο ακολουθει το εξεις μηνυμα. (εικ. 3) Αλλαζω επεξεργαστη, και παω να ρυθμισω για φορματ και κολλαει (εικονα 4) μνημες εχω 3 σετ 2x2gb g.skill, 2x2gb samsung και 2x2gb adata
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Στα γραφικά το τελευταίο ναι. Αυτό πάντως για να κολλάει πρέπει να είναι θέμα με τις ραμ.... Οι Samsung πρέπει να είναι οι πιο χαλαρές άρα βάλε αυτές. Στο Hardware τι θερμοκρασίες βλέπει για την μητρική; Αυτόν που στην πούλησε τον ρώτησες άμα του έπαιζε κομπλέ; Και αν ναι με τι επεξεργαστή και ραμ;
shkreliand Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε Νικο, με τι g.skill και αργοτερα με τα dqmsun Ηρθε η εικονα, Δεν μπορεσα ουτε περασε στο μιαλω να δω τις θερμοκρασιες διοτι εχει γινει κουδουνι μετα απο τοσες ορες. Την μητρικη την αγορασα απο ενα μαγαζι με hardware δεν ξερω αν το ειχανε δοκιμασει και με τι επαιζε πριν. Τους πηρα εχτες τηλ να τους ενημεροσω οτι κατι μου παρουσιαζει η μητρικη και μου ειπαν να τους την στειλω πισω να την ελενξουν. Αν φταιει η μητρικη περνω τα λεφτα ή μια αλλη αν ομως φταιω εγω πληρονω και τα μεταφορικα απο πανω εκτος απο το να φορτονομαι την μητρικη που παιδευομαι 2/3 μερες. Δεν ξερω και πολλα αλλα στα 4 πσ που εχω κανει δεν εχω αντιμετοπισει καποιο προβλημα.Πρεπει να ξερω αν φταιω εγω ή η μητρικη. Τα νευρα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα