tolisk99 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα... Βλέπω κάθε φορά τα ελεύθερα GBs στον σκληρό και κάθε φορά τα βλέπω μειωμένα! Τι φταίει? Μήπως το Hibernation του laptop? Όλο διαγράφω games κλπ αλλά ο χώρος πάλι χάνεται... Τρέχω Windows 8.1
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 τα σημεία επαναφοράς του δίσκου,η cache απ τους browsers και λοιπά σκουπίδια. τρέξε το Ccleaner,καθάρισε τα πάντα και μετά πήγαινε στην επαναφορά συστήματος (μεσα απ το ccleaner)και διέγραψε παλιά σημεία επαναφοράς.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ριξε μια ματια με το windirstat ή το Treesize για να βρεις ποια αρχεια/φακελοι πιανουν τον περισσοτερο χωρο.
tolisk99 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα δοκιμάσω πρώτα με Ccleaner... Ποια πρέπει να έχω τικαρισμένα εδώ? http://prntscr.com/5i9mpk Διαγράφει μόνο άχρηστα αρχεία ή θα διαγράψει τίποτα άλλο και θα τρέχω? Επίσης μια παρατήρηση. Υπάρχουν κάποια Windows Updates τα οποία δεν έχουν εγκατασταθεί... Μήπως αυτά κάνουν τη δουλειά? Να δοκιμάσω να κλείσω τις αυτόματες ενημερώσεις αφού εγκαταστήσω αυτές που λέει ότι είναι έτοιμες? *EDIT* Λοιπόν, βρήκα τι παίζει. Κάθε φορά που μπαίνει το laptop σε hibernation/αναστολή λειτουργίας ή όπως κι αν λέγεται, μου τρώει κάμποσα GBs από τον σκληρό. Πως το κατάλαβα? Άφησα για λίγο το laptop ανοιχτό και πετάχτηκα για μια δουλειά στα γρήγορα. Όταν γύρισα το βρήκα με μαύρη οθόνη (οπως είναι φυσικό μπήκε σε αναστολή) και πήγα και τσέκαρα τον σκληρό. Από 114GB έχουν μείνει μόνο 107GB... Οπότε βρήκα τι γίνεται. Το θέμα είναι ότι στα Windows 8.1, όταν πατάς ShutDown το laptop μπαίνει σε αναστολή αυτόματα για να κάνει γρήγορο StartUp (αυτό το βρήκα googleαροντας) και πράγματι παρατήρησα ότι σχεδόν κάθε φορά που ανοίγω το laptop λέει "resume from hibernation". Δηλαδή όλον αυτόν το καιρό, μου έτρωγε GBs μπαίνοντας σε αναστολή χωρίς να ξέρω εγω... Πως λοιπών παίρνω πίσω όλα τα χαμένα GBs? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2014 από tolisk99
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα