Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση mobile-laptop χωρίς gprs

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έλω να κάνω περιστασιακή χρήση του internet από κινητό, σε σύνδεση με laptop. Ομοίως κάνω μικρή χρήση του κινητού μου (mototola v66i) και γι' αυτό έχω cosmocarta.

Ακριβώς επειδή η χρήση internet μέσω κινητού για laptop είναι περιστασιακή, δηλαδή μία φορά το τρίμηνο, δεν σκέφτομαι το gprs και ηθελα να ρωτήσω το εξής:

Δεν υπάρχει τρόπος, έστω και με μικρές ταχύτητες, να συνδεθώ στο internet με το κινητό και laptop;

Συνέδεσα με usb και το κινητό και laptop, με το κατάλληλο software αλλά μάταια: δεν συνδέονταν ούτε σε 14000 ούτε σε 9600.

Ρώτησα στην cosmote και μου είπε ότι έχουν κόψει αυτή την δυνατότητα. Δύο επιλογές υπάρχουν : gprs ή πακέτο data&fax. Που σημαίνει και πάγιο για το τηλέφωνο, και πάγιο ξεχωριστό για όποια υπηρεσία επιλέξω.

Μα καλά, για τον περιστασιακό χρήστη σαν εμένα, δεν υπάρχει κανένας τρόπος; Για τρεις-τέσσερις φορές το χρόνο, πρέπει να πληρώνω κάθε μήνα πάγια;

Τι λέτε;

Δημοσ.

δυστηχώς για πρόσβαση στο internet μόνο αυτό γίνεται.

Μπορείς όμως π.χ αν είχες telestet να έμπενες σε υπηρεσία gprs χωρίς πάγιο αλλά με (υψηλή) οκγοχρέωση.

Σε μικρό χρονικό διάστημα μάλλον η Cosmote θα ακολουθήσει την πορεία των άλλων δύο εταιριών της "κλίκας" και θα κάνει και αυτή παρόμοια προγράμματα. Οπότε εν αναμονή...

Δημοσ.
δυστηχώς για πρόσβαση στο internet μόνο αυτό γίνεται.

Μπορείς όμως π.χ αν είχες telestet να έμπενες σε υπηρεσία gprs χωρίς πάγιο αλλά με (υψηλή) οκγοχρέωση.

Σε μικρό χρονικό διάστημα μάλλον η Cosmote θα ακολουθήσει την πορεία των άλλων δύο εταιριών της "κλίκας" και θα κάνει και αυτή παρόμοια προγράμματα. Οπότε εν αναμονή...

Να συμπληρωσω οτι στην telastet μπορεις να κανεις μια συνδεση ΜΟΝΟ για gprs χωρις δυνατοτητα φωνης με 0 παγιο αλλα φυσικα ογκοχρεωση.Για περιστασιακη χρηση νομιζω ειναι καλη περιπτωση. :D :D :D

Δημοσ.

Μήπως είναι εύκολο να μου πείτε για ποια υπηρεσία της telestet μιλάμε;

Γιατί δεν έβγαλα άκρη στο site της telestet.

Η υπηρεσία Data? Η υπηρεσία gprs? Για ιδιώτες, "Προπληρωμένη" να κοιτάξω; Ποιο πακέτο; Τιμές που γράφει η telestet;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικά κανένας παροχέας δεν δίνει τη δυνατότητα απλής σύνδεσης Mobile-laptop; Εστω και σε 14.400 ?

Kai ena aplo bfree telestet na exeis mpeneis kanonika me 14.4.To csd(data service)einai energopoiimeno gia olous tous sydromhtes Telestet.To mono pou epivaletai einai na exei h syskeyh pou xrhshmopoiis ensomatomeno medemaki(oi perissoteres syskeues tis teleytaias dyetias exoun)kalodio h infrared gia thn sundesh pc kai kinhtou kai fysika tous drivers gia na dei to pc sou os modem to kinhto sou.Synithos autoi oi drivers parexonte me thn agora tis syskeyhs se forfh cd. :)

Δημοσ.

Δηλάδή αν κατάλαβα καλά, ενώ η cosmote έχει απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, η telestet την έχει αφήσει, ακόμη και στα καρτοκινητά. Ετσι δεν είναι;

Γιατί και modem έχει το κινητό μου (motorola v66i), και καλώδιο usb έχω, και drivers, και τα windows το βλεπουν κανονικά.

Στην cosmote όμως...βάλτωσες, δε συνδέεσαι ποτέ. Και στην πράξη αλλά και τηλεφωνικά μου το επιβεβαίωσαν.

Οπότε να πάω να πάρω μια καρτούλα bfree?

Δημοσ.

Οκ, θα το δοκιμάσω σύντομα. Περιμένω να το δω να λειτουργεί στην πράξη, γιατί με την cosmote είχα χάσει κάθε ελπίδα.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...