Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εχω την gigabyte 7770 HD 1GB και πήρα και ενα τροφοδοτικό corsair 500w. Οι επιδόσεις δεν μου φαίνονται καλές. Αυτο οφείλεται νομιζω στον cpu (Pentium e5200). Τι αλλο να αλλαξω για να αποδοση στο μέγιστο?

Intel Pentium e5200

4gb ddr2 ram

Hdd 500gb

Δημοσ.

Δέν αναφέρεις που δυσκολεύεται η κάρτα σου (συγκεκριμένοι τίτλοι παιχνιδιών).

Σε γενικές γραμμές, δέν είναι ιδιαίτερα δυνατή κάρτα. Αντίστοιχή της είναι η 260Χ,που παίζει μεταξύ entry-level και mainstream κατηγορίας.

Δημοσ.

π.χ στο skyrim οταν το επαιζα με την παλια καρτα γραφικων nvidia geforce 9500 gt το επαιζα σε full hd και στο high χωρις ομως 

Anti Aliasing και το αλλο που δεν θυμαμαι πως λέγεται και εβγαζε 20 fps χωρίς κολλήματα καθόλου! Με αυτη την καρτα το βαζω εντελως
full και ολη την ωρα κολλαει ενω παιζει στα 50 fps!
Δημοσ.

Τι ειναι καλυτερο να κανω σε αυτη τη περιπτωση να παρω εναν τετραπύρινο core quad η να αλλάξω mobo και cpu? Αν τον εκανα overclock?

Δημοσ.

αν αλλάξεις mb πρέπει να πάρεις και ραμ μαζί με τον επεξεργαστή. Αν είσαι πρόθυμος να δώσεις ποσό για αναβάθμιση τότε κάντο.
Αν θέλεις δώσεις όσα λιγότερα μπορείς τότε καλύτερα να πάρεις έναν μεταχειρισμένο τετραπύρηνο.

Δημοσ.

δεν γνωρίζω και πολλά απο oc για να σου πω πόσο θα πάρει σε επίδοση ανάλογα με το πόσο θα τον ανεβασεις.
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι μπορεί να σε περιορίζει και η μητρική σου στο oc. Αν νιώθεις άνετα να δοκιμασεις δε χάνεις τίποτα, μόνο κερδισμένος θα βγεις, και τα παιδιά απο εδώ http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/ίσως σε βοηθήσουν καλύτερα.
άποψη μου είναι να δοκιμάσεις να τον ανεβασεις λίγο με oc και αν δεν δεις αποτελεσμα τότε πήγαινε σε καινούργιο σετακι (cpu+mb+ram) το οποίο στην καλύτερη να σου κοστίσει 150 ευρώ (πες 60 cpu, 40 ram, 50mb)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...