Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, Υπαρχει μεγαλο θεμα με τις καρτες γραφικων και αντιλαμβανομαι οτι δυσκολα κανεις καταλαβαινει με ευκολια ποσο καλη ειναι μια καρτα γραφικων. Για αυτο υποβαλω την ερωτηση μου οσο πιο απλα γινεται... Στις καρτες γραφικων ποιο χαρακτηριστικο (η ποια) κοιταμε ωστε να καταλαβαινουμε και το ποσο καλη ειναι; Η Μαρκα παιζει και αυτην τον ρολο της; Σε μια αναζητηση που θα κανουμε υπαρχουν πολλες επιλογες αναζητησης ωστε να μας βοηθησουν να καταλειξουμε αλλα το ερωτημα ειναι ποιες ειναι; Memory bus (bit); GDDR5; Overclocked; Μεγεθος μνημης (GB); κτλπ....
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Για αυτο ακριβως το λογο και υπαρχει ειδικη ενοτητα στο Insomnia http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/ .Το ιδιο και στις συνθεσεις νεων υπολογιστων.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Λεπτομερεις ομως επεξηγηση δεν βρηκα για αυτο και το ανοιξα σαν καινουργιο θεμα για να μιλησουμε μονο για τις καρτες γραφικων και τα χαρακτηριστικα που πρεπει να προσεχουμε. Αν υπαρχει κατι τετοιο που εννοω ζητω συγνωμη και ας κλειδωθει, Εγω παντως δεν βρηκα κατι.
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δεν χρειαζεται να προσεχεις κατι.Απλα ανοιγεις ρωτας στο παραπανω link που εχω βαλει ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για την χρηση που την θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα