Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες

Αγόρασε ένα ανήψι ένα τέτοιο από το ebay με λειτουργικό 8.

Μου το έδωσε να του το ξεκλειδώσω γιατί δεν του παίζει με την cosmote. Όντως..

Παράλληλα πήγε και πήρε μια κάρτα σπαστήρι (heicard) η οποία δουλευει μέχρι IOS 7 (μπορεί να μη δουλεύει και καθόλου)

Μίλησα τώρα με το επισημο service της apple Και μου ανέφεραν ότι δεν αναλαμβάνουν τέτοια εργασία αλλά έχουν ακούσει ότι αν βρω τον επίσημο παροχέα του κινητού (ειχα βρει κατι πληροφορίες μέσω IMEI αλλά ηθελε λεφτά) μπορούν λογικά να μου το ξεκλειδώσουν αυτόματα για να παίζει σε ελληνικό δίκτυο.

Κάτι πακιστανο μπανγκλαντεσιανοί που ρώτησε το ανίψι του ζητάνε κάτι 150άρια για να το φτιάξουν. Θέλει να τα δώσει αλλά δεν τον αφήνω και δεν του δίνω το κινητό μέχρι να βρω μια άκρη

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα, πρεπει να βρεις σε ποιον παροχο ειναι κλειδωμενο….  :-)

το κοστος για να στο ξεκλειδωσει ο παροχεας, διαφερει εννοειτε…. 

• Like 1
Δημοσ.

Βρε καλώς τον monsieur . Ναι το ξέρω. Θα ζητήσω αν είναι τα χρήματα από τον ξάδερφο .Νομίζω είναι 2 δολλαρια η 2 λιρες .

Εκτός αν υπάρχει δωρεάν υπηρεσία για αυτό

Εγώ βρήκα αυτό http://iphoneimei.info/

Δημοσ.

και γω παιδιά είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ένα iphone 6c και τελικώς έβγαλα άκρη με ενα φίλο μου hacker...αλλιώς δεν!

Καλό το 6c? :P

Ρε zio10 μην τον αποπαίρνεις. Γράφτηκε προχτές και πάνω στη βιασύνη του να ανεβάσει το posting count, κάνει μερικά λαθάκια

• Like 2
Δημοσ.

Ρε zio10 μην τον αποπαίρνεις. Γράφτηκε προχτές και πάνω στη βιασύνη του να ανεβάσει το posting count, κάνει μερικά λαθάκια

Πλάκα έκανα, όλοι κάνουμε τέτοια λαθάκια. Πιστεύω να μην το πήρε στραβά ο φίλος :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...