Sordnaxela Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους/ες, Έχω εγκαταστήσει σε ένα PC, το UBUNTU 14.04 LTS και θέλω να stream-άρω ταινίες στην TV μου μέσω του chromecast. Χρησιμοποιώ τον Chromium και το extension VideoStream για να το κάνω. Το θέμα είναι ότι αν δεν απενεργοποιήσω το firewall δεν μπορώ να κάνω stream. Θα ήθελα να μου προτίνετε λοιπόν κάποιους rules για να επιτρέπω το stream χωρίς να απενεργοποιώ το firewall. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αφού λες Ubuntu υποθέτω ότι έχεις ενεργοποιήσει το ufw. Αυτό είναι το default firewall στο Ubuntu και από προεπιλογή είναι απενεργοποιημένο. Αν το ενεργοποιήσεις οι προεπιλεγμένοι κανόνες είναι allow all outgoing και deny all incoming. Ψάχνοντας στο Web βρήκα το range που χρειάζεται να ανοίξεις για το Chromecast. Οπότε δώσε σε ένα τερματικό sudo ufw allow 32768:61000/udp και αν το range είναι σωστό, πρέπει να δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Έτσι όπως τα είπες είναι, έχω δώσει ήση αυτή την εντολή και ναι το chromecast το βλέπει έτσι, αλλά το extension που streamάρω videos δεν δουλεύει (videostream).Θέλει και κάτι άλλο, ftp δεν ξέρω τί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως στριμάρει σε upnp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 αλλά το extension που streamάρω videos δεν δουλεύει (videostream).Θέλει και κάτι άλλο, ftp δεν ξέρω τί.Όταν λες extension εννοείς αυτό; Αυτό είναι το Official της Google και θα χρειαστείς Google Chrome (ή Chromium) για να δουλέψει σωστά. Μέσω extension δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Εννοώ αυτό: https://chrome.google.com/webstore/detail/videostream-for-google-ch/cnciopoikihiagdjbjpnocolokfelagl Και browser της google χρησιμοποιώ επίσης. Όχι, δεν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα