Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για επιλογή τηλεόρασης

sotiris920

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,
Τις τελευταίες βδομάδες έχω διαβάσει αντίστοιχα θέματα που έχουν ποστάρει συνφορουμίτες, αλλά επειδή είμαι αρκετά άσχετος με το θέμα "τηλεόραση" θα ήθελα να μου πείτε και μένα την άποψή σας.
Θέλω να αγοράσω μία τηλεόραση 47"-50" με μέγιστο budget τα 600e. Επειδή πρόκειται για δώρο στους γονείς οι οποίοι δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθούν με smart και 3D (μιλάμε δηλαδή για απλή παρακολούθηση καναλιών και nova), δίνουμε κυρίως προτεραιότητα στην ποιότητα της εικόνας.
Έχω ρίξει μια ματιά στις παρακάτω τηλεοράσεις:

Sony KDL48W605
LG 50LB650V
SAMSUNG UE48H6200
PANASONIC TX-48AS640
Θα ήθελα να μου πείτε ποια προτείνετε για αυτό που ζητάω και αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, μιας και δεν με απασχολεί το smart και το 3D κομμάτι, σε χαμηλότερα λεφτά αλλά χωρίς να πέφτουμε σε ποιότητα εικόνας.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη αγοραζεις για γονεις ,μην περιμενεις να πιασει τοπο το δωρο σου.Αρα παρε την πιο φθηνη που θα βρεις.Για χρηση απλη digea  ολες κανουν τη δουλεια,φυσικα να αποφυγεις το smart .Λογω design θα επαιρνα την panasonic.

καλησπέρα στο φόρουμ,

σκέφτομαι να αγοράσω μία τηλεόραση για το σαλόνι με απόσταση θέασης 3-3,5μ . επειδή δεν έχω και τον άπειρο χρόνο να σαταλήσω στο ψάξιμο θα ήθελα να μου προτείνετε εσείς κάποια.

Είδα ότι για τόση απόσταση χρειάζομαι κοντά στις 50''. 

Κάνω κάποιο λάθος;

Τα ΗΖ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο; Δλδ κάποια με 100 και κάποια με 200 έχουν σημαντικές διαφορές;

Το μπάτζετ είναι περίπου στα 500-600€. καλό θα ήταν να είναι σμαρτ, αλλά δεν είναι και απαραίτητο.

• 10 μήνες μετά...

Καλησπέρα παιδιά,

επαναφέρω το θέμα σχεδόν ένα χρόνο μετά, γιατί από το ψάξε ψάξε για κάποια προσφορά κατέληξα τελικά να μην αγοράσω κάποια tv.
Είπα να ανοίξω καινούριο θέμα, αλλά πρόκειται να ζητήσω tv με παρόμοιες απαιτήσεις, δλδ στην ουσία για απλή παρακολούθηση καναλιών από digea, χωρίς να με απασχολεί smart kai 3D, συνεχίζω στο ίδιο.

Η μόνη διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο budget με προηγουμένως και απλά θέλω να ζητήσω άποψη για μία συγκεκριμένη τηλεόραση. Αν και φαντάζομαι ήδη τι θα ακούσω, αφού και γω ο ίδιος έχω πολύ κακή άποψη για το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν έχω αγοράσει κιόλας ποτέ οτιδήποτε Turbo-X, αλλά είδα την εξής "προσφορά" σε 49" που έχει το πλαίσιο http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-TV-49-TXV-4920D.htm
και ήθελα να ρωτήσω άτομα που έχουν αγοράσει Turbo-X τηλεοράσεις, τι εμπειρίες έχουν;

Δεν νομίζω να έχω θέμα με την απόδοσή της, αλλά φοβάμαι κυρίως αν είναι γενικά προβληματικές γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα για το service τους και δεν θέλω να μπλέκω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://www.insomnia.gr/topic/559048-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-tv-turbo-x-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%AC/

Δώσε ένα 100άρικο παραπάνω και πάρε μια μάρκα.

Αν δεν μπορείς, δες για μεταχειρισμένη με εγγύηση, εδώ στις αγγελίες του φορουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...