stoilas2312 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Ο υπολογιστής μου μου βγάζει μπλε οθόνες. Η συνθεσή μου είναι ΚΟΥΤΙ: IN WIN GRIFFIN BLACK, ΜΗΤΡΙΚΗ: Gigabyte F2A88XM-D3H, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: AMD A8 6600K 3.90GHZ, RAM: G.SKILL F3-17000CL11D-8GBXL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-17000 2133MHZ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: Deer 600W 14cm Fan DR-8600BTX . Του έκανα φορμάτ αλλά τίποτα πάλι τα ήδια. Τον πήγα σε ένα τεχνικό στην γειτονιά μου, αποτέλεσμα, μηδέν ! Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων. Καλές γιορτές σε όλους ! ! !
Kostasspil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Στο κάνει κατά τη διάρκεια κάποιας εργασίας ή σε κατάσταση αναμονής στα καλά καθούμενα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πως πας απο hardware? Εχει ελεγχθει τιποτα?
trek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Στην έναρξη εκεί που λέει "αναζήτηση", πληκτρολόγησε eventvwr.msc. Πάτα το βελάκι δίπλα στο "αρχεια καταγραφής" και δες στο "σύστημα" και "εφαρμογή", τι error σου γράφει. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και με κάποια προγράμματα όπως το whochrashed
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Απο τη στιγμη που εκανε format και συνεχιζεται το προβλημα, το hardware προβλημα συγκεντρωνει τις περισσοτερες πιθανοτητες
trek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Θα του έλεγα μετά να τσεκάρει τα events υλικού ρε Gi0. Το whocrashed πάντως θα του πει ακριβώς.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Θα του έλεγα μετά να τσεκάρει τα events υλικού ρε Gi0. Καταλαβαινω τι εννοεις, αλλα τα events που πιθανον θα δει δεν αντικατοπτριζουν απαραιτητα το προβλημα (εαν υπαρχει) και σιγουρα δεν μπορει κανεις να βασιστει σε αυτα -δεδομενου πως τρεχουν μεσα απο τα Windows- για να βγαλει ακρη σχετικα με την κατασταση του hardware και τυχον προβληματων του. Το whocrashed πάντως θα του πει ακριβώς. Ακριβως οχι, δεν ειναι δυνατον κατι τετοιο εαν μιλαμε για hardware προβλημα (..και πολλες φορες ακομα και για software προβληματα).
stoilas2312 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Στο κάνει κατά τη διάρκεια κάποιας εργασίας ή σε κατάσταση αναμονής στα καλά καθούμενα? Το κάνει όταν κάνει update και όταν παίζω παιχνίδια Πως πας απο hardware? Εχει ελεγχθει τιποτα? Μπορώ μόνος μου; Στην έναρξη εκεί που λέει "αναζήτηση", πληκτρολόγησε eventvwr.msc. Πάτα το βελάκι δίπλα στο "αρχεια καταγραφής" και δες στο "σύστημα" και "εφαρμογή", τι error σου γράφει. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και με κάποια προγράμματα όπως το whochrashed Προσπαθεί να κάνει επιδιόρθωση. Μόλις τελειώσει θα το κάνω !
stoilas2312 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Yeap Θα το δοκιμάσω αν καταφέρω να τον ανοίξω
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Θα το δοκιμάσω αν καταφέρω να τον ανοίξω Απλα για να ξερεις, πολλα απο τα hardware tests δεν χρειαζονται boot σε Windows για να λειτουργησουν.
coolerman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Το τροφοδοτικό που διαθέτεις είναι "μάπα",αν βρείς κάποιο άλλο δανεικό για δοκιμή,κάνε ενα τεστ! Ποτέ δεν ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα