FovosEl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια, Εργαζομαι σε ενα ξενοδοχειο και μου ζητησαν να στειλω e-mail με ευχες στου πελατες.Το προβλημα ειναι οτι δεν θελουν να κανω ομαδικη αποστολη και να βλεπουν οι παραλειπτες τα e-mail των αλλων πελατων .Υπαρχει τροπος να κανω ομαδικη αποστολη αλλα να φαινεται οτι το στελνω στον καθενα χωριστα? Δηλαδη να εμφανιζετε ενας παραλειπτης στον καθενα? Εχω να το κανω αυτο για 3000-4000 πελατες αλλιως δεν θα ρωτουσα καν, οποτε θα με γλιτωσεται απο παρα πολυ κοπο καθως και αυτο θα το κανω σαν υπερωρια και δεν θα παρω κατι...... Το e-mail που εχουν ειναι το Microsoft Outlook 2010. Ευχαριστω εκ τον προτερον και σας ευχομαι ο καινουργιος χρονος να σας φερει οτι θελετε.. Φιλικα Μανωλης
Unabomber Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τσεκαρε http://www.howtogeek.com/185233/how-to-hide-email-addresses-when-sending-to-multiple-recipients-in-outlook-2013/
FovosEl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αγαπητε φιλε με εσωσες... Να σε εχει ο θεος καλα Φιλικα Μανωλης 1
albertstheory Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 http://www.sendblaster.com/ υπαρχει και τετοιο software για τη δουλεια σου πρεπει ομως να κανεις export τη λιστα σου σε καποιο txt αρχειο. επισης με 4000 mail.. στειλτα σταδιακα γιατι αλλιως το ban στην ip του ξενοδοχειου για 3 μερουλες το εχεις τσεπακι.. φιλικα 1
fever25 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει τροπος να κανω ομαδικη αποστολη αλλα να φαινεται οτι το στελνω στον καθενα χωριστα? Δηλαδη να εμφανιζετε ενας παραλειπτης στον καθενα? Εχω να το κανω αυτο για 3000-4000 πελατες αλλιως δεν θα ρωτουσα καν, οποτε θα με γλιτωσεται απο παρα πολυ κοπο καθως και αυτο θα το κανω σαν υπερωρια και δεν θα παρω κατι...... Από όσο γνωρίζω ένας τρόπος για να κάνεις αυτό που θες, είναι να στείλεις το mail στον εαυτό σου, και να προσθέσεις όλους τους υπόλοιπους στους κρυφούς παραλήπτες.
FovosEl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια ολους για την βοηθεια σας...Σημερα η ημερα της κρισης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα